Professional Diploma in Sales Management


Incepand cu octombrie 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor.

Programul dezvolta abilitati si cunostinte relevante pentru managerii de vanzari astfel incat acestia sa se implice activ in stabilirea, directionarea si coordonarea proceselor de dezvoltare a portofoliului activitatilor de vanzari pentru produsele si serviciile organizatiei.


SCOPUL PROGRAMULUI:


Scopul principal al programului este acela de a facilita participantilor dezvoltarea competentelor de leadership si manageriale precum si fundamentarea cunostintelor in domeniul vanzarilor si managementului vanzarilor.


CUI SE ADRESEAZA:


Programul se adreseaza atat managerilor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de organizare si coordonare ale activitatii de vanzari, persoanele in formare sau recent promovati in posturi de management, consultati si specialisti in alte domenii precum si tuturor persoanelor care doresc sa-si largeasca orizontul de cunostinte si sa-si imbunatateasca performanta si perspectivele de cariera. Programul de formare ofera participantilor posibilitatea de a detine cunostinte si aptitudini specifice activitatii de vanzari dar si de leadership si management general.


OBIECTIVELE URMARITE:

 
 • Intelegerea diferitelor perspective in desfasurarea activitatilor de vanzare si proceselor de management al vanzarilor;
 • De a examina rolul tehnologiei in realizarea vanzarilor intr-o organizatie si crearea unei valori adaugate clientilor;
 • Furnizarea instrumentelor, tehnicilor si modelelor necesare efectuarii unei analize critice a operatiunilor de vanzare din cadrul unei organizatii si a managementului acestor operatiuni;
 • Intelegera modului de aplicare a conceptelor si canalelor de vanzare intr-o organizatie;
 • Intelegerea aprofundata a posibilelor probleme de management al vanzarilor care pot aparea in diverse organizatii si domenii de activitate.


  Ce veti obtine parcurgand acest program?

  o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational DIRECTOR VANZARI, astfel incat fiecare participant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul echipelor de vanzari din organizatie;
  o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de DIRECTOR DE VANZARI (cod COR 112018)) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.


  Competentele dezvoltate de participarea la acest curs:

  • Scanarea facila a mediului, viziune si leadership;
  • Dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor necesare proiectarii unor procese/ operatiuni eficiente la nivel departamental sau organizational;
  • Dezvoltarea abilitatii de proactivitate pentru situatii date si a persuasiunii;
  • Managementul resurselor umane;
  • Utilizarea instrumentelor de management pentru schimbari la nivel departamental si organizational;
  • Dezvoltarea capabilitatii de relationare cu persoane din diverse medii si a abilitatilor de facilitare.


  Structura si durata programului


  Cursul se desfasoara pe durata a 4 luni, incluzand tutoriale in sala de curs, activitati online pe forum dedicat cursului, Scoala Rezidentiala.

   
  Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

  Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

  Pentru vizualizarea calendarului de curs Click aici

  Programul poate fi platit si in rate (pana la 3 rate); pentru lista de preturi Click aici

  Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.
   

  Cunostinte necesare


  Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor poate fi considerat un curs de sine statator si nu necesita cerinte speciale. Totusi, este necesara experienta practica, dar nu in mod necesar in domeniul vanzarilor. Pe parcursul derularii programului va fi necesar sa puteti aplica conceptele cursului in cadrul unor procese cu care sunteti familiarizat.