@Virtual Business School


Învățarea trebuie să continue. Acum, mai mult ca oricând. Chiar dacă nu o putem face față în față, într-o sală de clasă, așa cum eram obișnuiți. Pentru că ea, învățarea, este cheia adaptării, gestionării și tranziției cu succes a tuturor acestor schimbări. Cu atât mai mult dacă vorbim de business. Și, din fericire, instrumentele pentru a face asta ne stau la dispoziție. Nu trebuie decât să le accesam pentru a ne menține, adapta și dezvolta cariera și afacerile.

De aceea, continuând sesiunile de training online, pentru această lună, te invităm să te alături Virtual Business School.
Școala de business marca CODECS cu o tradiție de peste 2 decenii. Dacă, până acum, îmbinam modulele de classroom training cu cele online, de data aceasta, ți-am pregătit module exclusiv online, livrate de către trainerii noștri în studioul din clădirea CODECS dotat cu întreaga tehnologie necesară pentru a face experiența de învățare cât mai facilă, mai accesibilă și mai eficientă pentru toți.
Virtual Business School CODECS îți oferă în luna mai cursuri acreditate de management, pe diferite niveluri de experiență și expertiză, în funcție de nevoile rolului și nivelului managerial deținut, la finalul cărora, în urma evaluării realizate online, vei putea obține certificarea din partea ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

First Time Manager @Virtual Business School

reprezintă setul complet de pregătire și suport de care orice manager aflat la început de drum are nevoie

Diploma Profesională în Managementul Proiectelor @Virtual Business School

Diploma Profesională în Managementul Operatiunilor @Virtual Business School