Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

MBA Open University Business School / CODECS - numarul 1 in Top MBA

Programul MBA al Open University Business School, oferit in Romania de CODECS, ocupa primul loc in clasamentul Topul programelor de MBA 2011 realizat de Ziarul Financiar. Clasamentul a fost realizat pe baza raspunsurilor pe care le-au dat aproape 300 de absolventi din toata tara, manageri si antreprenori care au absolvit programe de MBA in 2010.

Topul MBA al ZF este singurul clasament de acest tip din Romania, care prezinta gradul de satisfactie al absolventilor fata de programul pe care l-au terminat.
Exclusiv in randul programelor de MBA, programul OUBS/CODECS s-a situat pe primul loc la categoriile: Componenta internationala, Calitatea cursurilor, Imbunatatirea abilitatilor de management, Programe pentru antreprenoriat si Avansare in cariera.

"Ne bucura foarte tare aceasta recunoastere a calitatii programului MBA pe care noi il oferim, cu atat mai mult cu cat ea vine din partea absolventilor nostri. Noi privim programele MBA ca fiind ceva mai mult decat simple cursuri academice, unde cursantii invata modele teoretice despre afaceri si management. Ele sunt, inainte de orice, o experienta de viata extraordinara, care modifica semnificativ felul in care o persoana se raporteaza la cariera sa si la activitatea pe care o are de facut." Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School

Programul MBA oferit de CODECS este singurul din Romania acreditat de cele mai importante institutii internationale din domeniu: AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Din cele 12.800 de programe MBA inregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiaza de toate aceste 3 acreditari. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

»detalii

CODECS la Dunarea & Delta

CODECS participa la Targul international pentru dezvoltarea macro-regiunii Dunarea, in perioada 23 – 26 iunie.
Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si "isi propune sa devina suportul real in dezvoltarea unei platforme pentru incurajarea si inlesnirea parteneriatelor, atat intre autoritatile locale si regionale, cat si intre autoritati, mediu privat si organisme neguvernamentale, prin generarea de proiecte pentru cresterea nivelului economic al macro-regiunii Dunarea" afirma organizatorii.

In cadrul targului, CODECS va prezenta programele de pregatire manageriala oferite in Romania alaturi de Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, dar si programele educationale desfasurate de Fundatia CODECS pentru Leadership. De asemenea, vor fi expuse oportunitatile de calatorie oferite de CODECS Business Travel precum si oferta de carte curenta a Editurii CODECS.

Va asteptam alaturi de noi la Romexpo!

Echipa CODECS

»detalii