Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Castiga o bursa de 1.100 Euro in Management de Proiect cu CODECS si Business-Edu!

Indiferent de domeniul de activitate, in aceasta perioada problemele par a fi inevitabile. Afla cum le poti depasi si cum poti duce proiectele la bun sfarsit, folosind cele mai noi metode si tehnici. Alatura-te profesionistilor in management de proiect!

CODECS si Business-Edu iti ofera sansa de a castiga o bursa la cursul Management de Proiect, prezentat in cooperare cu The Open University - Marea Britanie. Ai ocazia sa dobandesti atat cunostintele si tehnicile necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv al proiectelor cu o componenta tehnologica cat si experienta practica in utilizarea tehnicilor de management in cadrul unui proiect real.

Trimite pana la data de 22 octombrie o lucrare (de maxim 2 pagini) cu tema "Cum masuram succesul unui proiect?" la adresa de e-mail office@codecs.ro. Concursul este jurizat de Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS si de Clementina Anghelache, Managing Director Business-Edu.

Pe data de 25 octombrie afli daca ai castigat bursa in valoare de 1.100 Euro oferita de CODECS pentru cursul Management de Proiect!

Detalii despre cursul Management de Proiect:
Cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare, fiind recunoscut de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA), iar Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor l-a autorizat prin decizia CNFPA nr. 6134 din 23.12.2008.
Cursul Management de Proiect are o durata de 6 luni si se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.
Datorita sistemului educational Open Learning, cursantii nu trebuie sa-si intrerupa activitatea profesionala pe durata celor 6 luni ale cursului. Fiecare cursant poate studia in timpul liber, sistemul imbinand armonios studiul individual cu asistenta in cadrul tutorialelor (intalniri cu durata de 3 ore, organizate sambata, de 4 ori pe parcursul celor sase luni de curs), precum si in cadrul celor doua Ateliere Aplicative (Day Schools - intalniri cu caracter academic in cadrul carora se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului). Tutorii sunt practicieni cu o experienta de peste 5 ani in management de proiect, acreditati din punct de vedere academic si pedagogic, detinand si certificari internationale.

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School - Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.