Vezi online
Bine te-am (re)găsit!
Cui nu-i place primăvara? Vreme caldă și frumoasă și acea senzație de noi începuturi, care, parcă, îți dau mai multă energie și dispoziție pentru a face mai mult pentru tine. Pentru noi, senzația pe care ne-o dă primăvara este ca aceea pe care o trăim atunci când învățăm ceva nou.
Și vrem să împărtășim asta cu tine.
În Martie, se știe, femeile sunt cele mai răsfățate- și pe bună dreptate- însă noi nu vrem să facem...discriminări și vrem să oferim tuturor ocazia de a vă bucura de noi oportunități. De aceea, pentru voi toți, în această lună, ne-am gândit să vă oferim un mărțișor al învățării și un cadou pentru dezvoltarea ta.
Descopera surprizele și cadourile lunii martie!
Pe 1 martie, de Ziua Mărțișorului și Ziua mondială a complimentelor, îți oferim un voucher de 20% reducere la orice curs sau program CODECS. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici
Solicita Voucher!
Pe 3 martie, de Ziua internațională a facerii fericite a persoanelor apropiate, îți oferim două vouchere de 20% reducere pentru orice curs CODECS pentru tine și persoana pe care vrei să o faci fericită. Obtine voucherele, scriindu-ne pe această dată un mail, specificand care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici
Solicita Voucherele
Pe 4 martie, de Ziua încurajării în a face ceva, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice curs pe care vrei să îl urmezi pe tema Lean și Six Sigma. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Lean Six Sigma
Pe 8 martie, de Ziua mamei și a femeii, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice curs din cadrul programului Business School Professional. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Business School
Pe 21 martie, de Ziua Amabilității, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice training de dezvoltare personala si soft skills din portofoliul CODECS. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Dezvoltare Personala
Pentru că Martie este și luna babelor și a moșilor, am pregătit pentru tine o tombolă: pe 31 martie poti beneficia gratuit de un curs CODECS. Urmărește postarea de anunț a tombolei pe Facebook, LinkedIn sau Instagram și înscrie-te la tombolă printr-un comentariu în care specifici în ce zi este baba sau moșul tău.
Vreau la Tombola
Update % optimization skills & business need it?
Îți propunem traininguri experientiale si cursuri intensive:
Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti
(021) 252 51 82
training@codecs.ro
DISCLAIMER: Noi ne dorim o comunicare continuă, utilă și de calitate cu tine. Dacă, însă, tu nu îți mai dorești asta, te rugăm să trimiți un reply la acest mail cu subiectul "dezabonare".