Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR SUMMIT Timisoara

26 Aprilie 2016
    

Pe 19-20 mai HR Summit Timisoara aniverseaza cea de-a zecea editie a Conferintei de Resurse Umane HR Summit.
Acest eveniment a reusit sa construiasca si sa consolideze o comunitate autentica a celor care activeaza in departamentele de Resurse Umane, reunind la fiecare editie specialistii din domeniu, managerii, directorii, furnizorii de servicii si oferindu-le acestora cadrul ideal pentru knowledge sharing si networking.

Printre temele de discutie amintim : strategii pentru cresterea performantei angajatilor, recrutarea ca marketing, strategia sistemelor de beneficii in motivarea angajatilor, recrutare in era digitala, legislatia muncii, de ce nu functioneaza motivarea angajatilor, etc.

Mai multe informatii despre eveniment, speakeri, inscrieri si despre agenda evenimentului veti găsi accesand site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

HR Summit este evenimentul organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Va asteptam alaturi de noi!