Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic!

09 Noiembrie 2016
    

Daca doresti sa dezvolti cele mai bune practici pentru un sistem de management, sa contribui cu mai multa eficacitate la integrarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa afli despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania,CODECS va invita pe 7-8 & 14-15 decembrie 2016 la o noua sesiune a cursului de Certificare in Balanced Scorecard.

Cursul de Certificare in Balanced Scorecard este bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania si predat in limba romana. Acesta isi propune sa creasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania, prin echiparea lor cu un instrumentar riguros pentru implementarea si utilizarea cu succes a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, cu aplicare practica.

Sustinerea Examenului de Certificare asigura ca toate conceptele si metodologia BSC studiate sunt insusite in mod corespunzator de participantii la curs. Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard confirma nivelul de cunoastere in detaliu a principiilor si metodologiei corecte de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, conform celui mai elaborat cadru formal existent pe plan mondial, Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro