Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Management Performant - tips & tricks dezbatute de CODECS

23 Iulie 2013
    

In perioada 10-11 august 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Management Performant, care are drept scop definirea si alinierea in organizatie a celor mai bune practici de management, precum si formarea managerilor prin dezvoltarea competentelor si abilitatilor manageriale.

Obiectivele programului vizeaza:
  • dezvoltarea competentelor si abilitatilor manageriale (organizare, planificare, coordonare, monitorizare, comunicare, motivare, delegare);
  • deprinderea cunostintelor referitoare la managementul schimbarii;
  • intelegerea structurii organizatiei si a modului cum aceasta influenteaza munca unui manager.

La finalul cursului, participantii vor dobandi cunostinte aprofundate in urmatoarele domenii: organizare, planificare, coordonare, conducere, control, motivare, delegare, comunicare si isi vor dezvolta abilitatea de a gestiona schimbari.

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre programul de training Management Performant puteti accesa curricula https://www.codecs.ro/images/ManagementPerformant.pdf, iar pentru calendarul cursurilor open 2013 accesati https://www.codecs.ro/images//CalendarTrainingOpen2013.xls

Pentru inscrieri si intrebari despre programele CODECS Training Solutions un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.