📚🌞 Știu ce faci vara asta > Te dezvolți cu CODECS! 🌞📚

01 Iulie 2024

Îți dorești să transformi vara aceasta într-un moment de creștere și evoluție? 🚀 La CODECS, îți oferim cursuri și traininguri adaptate nevoilor tale profesionale, acum cu reduceri de pana la 30% la orice curs open! 🧑‍💻👩‍💼 Nu lăsa vara să treacă fără să investești în tine! 🌟

»detalii

Certificarea PMI Project Management Ready™

15 Iunie 2024

O nouă oportunitate pentru toți profesioniștii și studenții interesați de managementul proiectelor! Programul de certificare Diploma Profesională în Managementul Proiectelor de la CODECS, un program cu tradiție și recunoscut pentru calitatea sa, a fost recent îmbunătățit pentru a include și certificarea PMI Project Management Ready™ pe langa certificarea CAFFPA Manager de Proiect.

»detalii

Certificari Certiport: O cale catre Succesul Profesional cu CODECS

01 Iunie 2024

CODECS a devenit Centru Autorizat de Testare Certiport - A Pearson VUE Business, aducând astfel oportunități unice pentru profesioniști și studenți din România. Două dintre certificările de top pe care le oferim sunt PMI Project Management Ready™ și IC3 – Internet si Competențe Digitale de bază, ambele esențiale pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniile respective.

»detalii

Leadershipul nostru cel de toate zilele

20 Mai 2024

În lumea dinamică și în continuă schimbare a afacerilor, conceptul de leadership a evoluat de la rolurile tradiționale de management și control la un set de abilități esențiale pentru dezvoltarea echipelor și crearea unui mediu de lucru productiv. "Leadershipul nostru cel de toate zilele" nu este doar pentru manageri de top

»detalii

Managerul, Organizația și Oamenii

29 Aprilie 2024

Ar fi mult mai simplu pentru toți dacă managementul (ca și viața însăși) s-ar desfășura într-o manieră clară și constantă, dar lucrurile stau rareori așa într-o organizație reală. Managementul este complicat.
Adesea sunt mai multe lucruri care se petrec deodată. Un punct slab al celor mai multe cărți despre management este că tratează pe rând fiecare fațetă a managementu¬lui și de-abia la sfârșit explică în ce fel pot fi ele abordate laolaltă. Un alt punct slab al majorității cursurilor de management este faptul că prezintă managementul ca pe o succesiune de acțiuni clare, cu început și sfârșit. Noi, la CODECS am structurat altfel programele de instruire in management,

»detalii

Factorul Incredere

18 Aprilie 2024

Una dintre provocările cu care se confruntă orice organizaţie şi toate care există constă în a crea un climat al încrederii, unde oamenii să colaboreze şi să conlucreze eficient împreună. Atunci când încrederea lipseşte, relaţiile se caracterizează printr-o atitudine de vrăjmăşie: eu împotriva ta, noi împotriva lor.

»detalii

Aptitudini de lucru în echipă

26 Februarie 2024

În ciuda progresului tehnologic, avantajul nostru competitiv rezidă în capacitatea noastră de a munci împreună cu eficacitate.

»detalii

Trainer în noua eră digitală

09 Februarie 2024

Provocările și beneficiile cursurilor hibride sunt din ce în ce mai evidente în peisajul educațional modern. Cum faci față acestor provocări și cum poți să te bucuri de beneficiile acestui nou mediu de învățare? Cursul CODECS "Train the Trainer" (TTT) adaptat la trainerul digital îți oferă răspunsurile de care ai nevoie.

»detalii

Profesionalizarea Procesului de Vânzare

08 Ianuarie 2024

Profesionalizarea procesului de vânzare prin training reprezintă mai mult decât o simplă dezvoltare a abilităților individuale ale angajaților din departamentul de vânzări. Este o investiție în competențele și cunoștințele acestora, care au impact direct în relația cu clienții și, implicit, în performanța și succesul organizației.

»detalii
12

Descoperă 6 Cărți de Coaching Esențiale pentru Lideri

27 Noiembrie 2023

Coaching-ul este o modalitate puternică de dezvoltare personală și profesională, oferind instrumentele și cunoștințele necesare pentru a atinge potențialul maxim. Editura CODECS este cunoscută pentru selecția sa vastă de cărți care își propun să îmbunătățească performanța și să transforme viețile prin coaching. Iată șase cărți de la CODECS care merită să fie pe lista ta de lectură pentru o evoluție semnificativă:

»detalii

#backtotheREALMANAGEMENT

21 Noiembrie 2023

A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele. Impreuna identificam principalele componente ale realitatii si muncii unui manager, aratandu-va cum va puteti dezvolta si organiza pentru a dobandi eficacitate si succes in rolul dumneavoastra de manager performant

»detalii

#Lead_the_New_Ship: De la a face, la a fi.

30 Octombrie 2023

Este timpul pentru stilul modern de leadership și liderul nou! În cei 30 de ani de lucru cu sute de organizații, am învățat că una din paradigmele pe cât de simplă în aparență, pe atât de complexă atunci când ne raportăm la practică și implementarea ei propriu-zisă va rămâne mereu axiomatică. Și anume, schimbi, te adaptezi, evoluezi sau...dispari. Și nici că se poate ceva mai valabil de atât în ceea ce privește starea liderului din această epocă.

»detalii

Curs Acreditat Manager de Proiect

27 Septembrie 2023

Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor este conceput să vă ofere principiile de bază ale unui bun management de proiect şi tehnicile pe care le puteţi folosi în diferitele etape ale vieţii unui proiect. Ceea ce învăţaţi în acest curs se aplică în cele mai multe tipuri de proiect, dar accentul cel mai mare este pus pe proiectele comerciale şi tehnologice, mai des întâlnite de studenţi.

»detalii

De la o bună gospodină la un super trainer si super manager

11 Septembrie 2023

În esență, menirea unui trainer este aceea de a transfera cunoștiințe celui pe care îl învață. Conceptul poate fi asimilat cel mai bine prin a analogiza procesul de transformare a unei femei bună gospodină în manager! Prin definiție, femeia știe să gestioneze o unitate economică, adică familia, are cunoștinte de bază în ale gătitului, în economia de casă, organizarea și gestionarea soțului și a copiilor, iar, în momentul în care este pusa în situația de a manageria, un trainer o poate transforma într-un manager efectiv și bine performant.
În conformitate cu Cambrige Dictionary, trainerul este o persoană care învață o persoană sau un grup abilitați în vederea pregătirii pentru o activitate sau un job.
Acestea fiind reamintite, să nu uitam că trainerul este un specialist care are “răspunsurile corecte” întotdeauna.
De aceea, atunci când ne raportăm la trainer și activitatea sa, este indicat să nu pierdem din vedere cele 5 puncte cardinale pentru un training efectiv. Mai precis:
 1. Întreabă întrebări direcționate
 2. Furnizează informații direcționate
 3. Direcționează spre răspunsuri specifice temei
 4. Răspunsurile trebuie să fie structurate la nivel înalt (în sensul contextual, corațional)
 5. Răspunsurile trebuie bazate pe cunoștiințe dobândite /asimilate
În plus, în special atunci când ne aflăm pentru prima dată în rolul de trainer, avem nevoie să luăm în calcul si alte elemente, printre care, cele mai importante sunt cele 10 abilitați esențiale în training sau cele 10 scări de la a rezolva problema ciuva la a-l ajuta să o resolve el însuși:
 1. Spune
 2. Instruiește
 3. Oferă indicații
 4. Oferă sfaturi
 5. Oferă feedback
 6. Fă sugestii
 7. Întreabă
 8. Rezumă (oglindește fiecare punct de dezvoltare)
 9. Parafrazează
 10. Oglindește (reflectă) fiecare schimbare
Prin aceste abilitați , trainerul trebuie să clădească responsabilitate printr-un drum care începe prin "AJUTĂ REZOLVÂND" și se încheie prin "AJUTĂ-L SĂ REZOLVE SINGUR". De asemenea, pentru că și în acest caz sau mai ales în acest caz, vorbim și avem nevoie să ne raportăm la bune practice, trebuie să pornim la acest nou drum profesional atât de important și de complex prin a asimila și aplica cele 6 obiceiuri bune ale unui trainer bun:
 • Pregătește-te înaintea unui training
 • Să fii efectiv este mai bine decât să fii bun
 • Dorește-ți dezvoltarea celui pe care-l înveți mai mult decât el se așteaptă
 • Fii tot timpul conștient de cea ce faci și gestionează continuu procesul
 • Fii un model pentru cel pe care îl înveți
 • Măsoară-ți empatia fata de cel pe care îl înveți
Foarte important pentru un trainer este conștientizarea propriilor abilitați și performanțe proprii, care sunt dinamice în funcție de rezultate și trebuie să se concretizeze într-un crez personal în training! Spre exemplu: cred că un bun trainer este cel care reușește să te aducă acolo unde tu ai cele mai bune rezultate în acțiunea sau acțiunile pe care le ai de îndeplinit.
Noi te așteptăm să înccepi un nou drum pentru cariera ta la cursul Train the Trainers, disponibil în această vară @CODECS, fie în sala de clasă fie în format online. Alegerea îți aparține pe deplin. Noi suntem pregătiți să îți oferim condiții de excelență atât în formarea ta profesională, cât și în ceea ce privește siguranța ta.
De asemenea, până data viitoare, te invităm să accesezi întregul Calendar de cursuri și evenimente CODECS. Pentru informații și detalii despre înscrierea la un curs, un consultant îți stă la dispoziție la unul din numerele de telefon: 021.252.51.82/3/4 sau prin email la adresa: sales@codecs.ro.
De asemenea, te așteptăm și pe https://www.facebook.com/CODECSNetwork/, pe pagina noastră de LinkedIn- https://www.linkedin.com/company/codecs, pe grupurile noastre specializate, în grupul celor care primesc newslettere personalizate nevoilor și intereselor lor, cât și pe Instagram- https://www.instagram.com/codecs_romania/?hl=ro.

»detalii

7 moduri dovedite în care Lean Six Sigma duce la creșterea unui business

29 August 2023

Intenționezi să lansezi un produs sau un serviciu nou. De la strategia de promovare și până la transmiterea invitațiilor la evenimentul de lansare, totul este pregătit ca lansarea să fie un succes. Și...lansezi produsul. Totul este un succes și toată lumea este încântată. Apoi...pe măsură ce promovarea înaintează, începi să primești plângeri din partea clienților cu privire la defecte produsului sau serviciului. Marca ta acumulează o reputație proastă. În cele din urmă, ești nevoit să pui punct noului produs sau serviciu.
Ei bine, toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă ai fi implementat Lean Six Sigma sau ai fi acordat atenție îmbunătățirii calității produsului/ serviciului tău.

»detalii

Diploma Profesionala in Management. Inscrierile continua!

29 August 2023

Sunt foarte mulți cei care sunt buni. Care știu și vor să arate că pot mai mult. Care vor să ajungă mai sus și mai sus în fiecare zi. Dintre aceștia, puțini sunt cei care reușesc fără ajutor.
Până la urmă, dincolo de cunoștințele pe care le dobândești în timpul programului, Diploma Profesionala in Management este acel mic ajutor care te scoate în față. Acea diplomă care deschide ochii organizațiilor. Care îți deschide ușa către următoarea etapă din cariera și din viața ta.

»detalii

Marketing și Finanțe

22 August 2023

Conceptele de Marketing vă vor ajuta să satisfaceți mai bine cerințele clienților, consumatorilor, cumparatorilor și celorlalte grupuri interesate. Astfel veți contribui la creșterea performanțelor organizației în care lucrați, indiferent din ce sector este aceasta ți indiferent ce poziție ocupați în cadrul ei. La fel de importante ca satisfacția cumpăratorilor în companiile comerciale

»detalii

Arta delegării ca manager

04 Iulie 2023

Imblanzeste fiara micromanagementului!
Orice manager știe că una dintre cele mai mari provocări este delegarea. Sau, mai precis, a fi capabil să îți dezvolți această abilitate critică de management, care îți permite să delegi sarcini și responsabilități angajaților pentru a-ți gestiona afacerea și echipa în mod eficient. Principalul motiv pentru care delegarea ca manager este atât de importantă este

»detalii

Un Sandwich cu de toate

28 Martie 2023

Ce este feedbackul de tip sandwich? Avantaje și dezavantaje
Feedback-ul este piatra de temelie a oricărei organizații. Este unul dintre instrumentele care îmbunătățește performanța și stimulează creșterea. Toată lumea, de la angajați la clienți, beneficiază de feedback. Dar, ca în toate lucrurile, feedback-ul poate fi constructiv sau poate fi distructiv.

»detalii

Eu Ce Câștig Din Asta ?

21 Martie 2023

Pregatiti-va sa vindeti mai mult si mai profitabil. Cum? Cunoscand acele beneficii care transfera clientului dvs. valoare si care raspund la singurele 5 cuvinte care conteaza pentru acesta: Eu ce castig din asta? (ECCDA).

»detalii

6 carti de Project Management pentru managerii de proiect performanti

14 Martie 2023

La CODECS gasiti o intreaga coletie de carti dedicate managementului de proiect care au stat la baza dezvoltarii programelor de training si certificare in project management. Un manager de proiect trebuie sa aiba o baza solida ce cunostinte in domeniu, teoretice, pe care sa poata acumula experienta practica relevanta.
Am realizat o selectie de 6 manuale de management de proiect, de referinta, publicate la editura CODECS si integrate in programele de instruire in managementul proiectelor.

»detalii

Sărbătorim 30 de ani de CODECS împreună cu tine!

31 Ianuarie 2023

În cel de-al 30-lea an de CODECS, continuăm împreună cu programele care ne-au consacrat și cu altele în premieră, care să vă ofere excelența cu care v-am obișnuit. Și pentru că voi sunteți cei care reprezentați focusul activității noastre, vrem să te bucuri cât mai mult de experiența de învățare și dezvoltare, punându-ți la dispoziție, pe tot parcursul anului 2023, următoarele facilități:

»detalii

MENTALITĂȚI DE LIDER: Noi moduri de gândire pentru o nouă lume hibridă

13 Ianuarie 2023

În ultimii ani, liderii din întreaga lume au avut de gestionat situații extrem de delicate și dificile. Și, cu toate provocările pe care le-au depășit, este pe deplin de înțeles că mulți își doresc acea familiaritate și logică a „revenirii la normal”. Dar.... există noi provocări de abordat, pe măsură ce aranjamentele de lucru hibride, cele în care unii angajați sunt împreună fizic, iar alții muncesc online, încep să capte din ce în ce mai mult teren. Și, pe măsură ce hibridul devine o realitate pentru toate organizațiile, ca lider, este necesar să ții cont că, în acest nou scenariu, sunt mai mulți factori în joc:

»detalii

MANAGEMENTUL PROIECTELOR ÎN 2023

30 Decembrie 2022

Cu siguranță, dacă ești manager de proiect sau îți dorești să fii unul, ești interesat care sunt acele elemente cheie care îți vor seta și influența activitatea. Iată care sunt

»detalii

O privire spre viitor - Pregatirea Manageriala

01 Decembrie 2022

Programul de Diploma Profesionala in Management este recunoscut drept o calificare valoroasă, iar pentru cursanţi reprezintă o fundaţie solidă în pregătirea lor managerială.
Peste 60% dintre participanţii la cursurile de Diplomă

»detalii

Importanta instruirii in domeniul managementului

13 Octombrie 2022

Un curs bun de management, ca orice alt tip de curs sau training destinat instruirii adulților, în general, trebuie să fie capabil să ofere participanților o serie de idei noi, să le îmbogățească repertoriul de cunoștințe și aptitudini și să-i ajute să lucreze cu mai multă încredere în sine.

»detalii

Tranziţia spre Management

10 Octombrie 2022

Ironia sorţii face adesea ca aptitudinile care i-au ajutat pe oameni să devină manageri încep să-i încurce în noua muncă, împiedicându-i să capete eficacitate; majoritatea managerilor de birou au fost înainte excelenţi secretari sau funcţionari. Se presupune de regulă că dacă cineva îşi face treaba foarte bine, este la fel de capabil să fie şi manager foarte bun. Majoritatea oamenilor găsesc că tranziţia spre noul lor post de manageri este cât se poate de stimulatoare, chiar dacă adesea stresantă; unii însă au dificultăţi de adaptare.

»detalii

Serviciu pentru clienți și profit maxim în 9 pași

09 August 2022

Serviciul pentru clienți este cheia de aur a oricărei afaceri de succes. Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, el este și trebuie să fie o prioritate.
De aceea, atunci când vorbim de optimizarea aceastei componente vitale a firmei tale, nu este niciodată prea mult. Vrei să îmbunătățești serviciul pentru clienți și să creșteți performanța vânzărilor?

»detalii

Ce îi motivează pe oameni? sau despre teoria X și Y din management

01 August 2022

Tu ce crezi că îi motivează pe oameni să vină la muncă în fiecare dimineață? Crezi că o fac pentru că obțin o mare satisfacție din munca lor și sunt mândri că fac cea mai bună treabă posibilă? Sau crezi că își văd activitatea ca pe o povară și, pur și simplu, lucrează pentru că au nevoie de bani?
Ipotezele de mai sus au o influență semnificativă asupra modului în care tu ești ca manager. Și, așa, ajungem la Teoria X și Teoria Y

»detalii

Soluții de management la probleme de management! Rezolvă problemele prin metoda 8D!

13 Iulie 2022

Zilnic, ca manager te confrunți cu o multitudine de probleme, care au nevoie să fie rezolvate rapid și bine. Nu este deloc ușor să găsești mereu soluția potrivită, de aceea, este bine să te bazezi pe metodologii care să te susțină. Una dintre ele este 8D sau procesul celor 8 discipline, o metodă de rezolvare a problemelor orientată spre echipă și structurată, utilizată în principal pentru a identifica, corecta și elimina problemele recurente.

»detalii

Vara Carierei Tale: Provocare, Invatare, Networking

14 Iunie 2022

Invatare, provocare, networking, fun si satisfactie acestea sunt provocarile Verii 2022. Pentru asta CODECS a pregatit REDUCERI de pana la 30% la toate cursurile! De la programe Business School si traininguri specifice de management pana la sesiuni soft skills, Catalogul CODECS Vara 2022 iti ofera cele mai performante instrumente de learning!

»detalii

Set de instrumente esențiale pentru a da START SCHIMBĂRII

21 Martie 2022

Mai este, oare, nevoie să argumentăm de ce avem nevoie să abordăm schimbarea?! Schimbarea este un proces permanent și, în mediul organizațional, poate reprezenta orice, de la cel mai insignifiant aparent aspect până la marile schimbări de paradigmă, așa cum este cea pe care o traversăm chiar acum.

»detalii

8 motive de sarbatoare

08 Martie 2022

de 8 martie va oferim 8 traininguri intensive la care sa participati impreuna, promitem experiente memorabile!

Pentru ca te pretuim, iti oferim astazi 8 programe la care sa participi impreuna cu el: alege oricare din cele 8 programe propuse, participati amandoi...si plateste doar el ;)

»detalii

Cum arată liderul anului 2022

07 Februarie 2022

A fi lider nu e nicidecum un lucru ușor. Cu atât mai mult cu cât, în ultimii doi ani de pandemie, provocările au crescut din ce în ce mai mult. Dacă ar fi să vorbim numai despre avansul tehnologic și munca remote și, mai nou, de cea hibridă, și ar fi de ajuns pentru orice lider să facă din dezvoltarea continuă a abilităților sale prioritatea maximă.

»detalii

INOVATIA: De la un nice to have la must-have in 2022

11 Ianuarie 2022

Managementul inovației este un subiect extrem de divers și de vast, cu multe valențe și dimensiuni. Deși inovația în sine este adesea văzută ca un concept abstract, ea este un domeniu de studiu multidisciplinar care are o serie de modele, teorii și cadre diferite.

»detalii

Lean Six Sigma: beneficiile sale cheie pentru orice companie sau manager

10 Ianuarie 2022

Măsurarea este primul pas care duce la control și eventual la îmbunătățire. Dacă nu poți măsura ceva, nu poți înțelege. Dacă nu îl poți înțelege, nu îl poți controla. Dacă nu o poți controla, nu o poți îmbunătăți. Cam așa am putea rezuma pe scurt metodologia de management Lean Six Sigma

»detalii
123

28 mergând pe 29. Împreună! La Mulți Ani!

31 Decembrie 2021

Acum doi ani pe vremea aceasta, ne împărtășeam cu toții din noile planuri. Ne făceam bilanțuri, proiecții, calcule. Nu știam multe și multe am mai învățat în doi ani de când reziliența și depășirea pandemiei au devenit scopul lumii întregi.
După un an care pentru noi toți a fost ca un roller-coaster în care bucuriile și speranța s-au împletit cu temeri și tristeți, în care nevoia de învățare și de adaptare a fost mai acută ca oricând, ne aflăm acum în fața unui nou an. La Mulți Ani! Mai buni, mai senini, mai aproape unii de ceilalți!

»detalii

În noul an, alege ca rezoluție dezvoltarea personală!

29 Decembrie 2021

Statisticile spun că, în preajma fiecărui nou an, mai bine de 60% dintre noi ne setăm rezoluții. Doar că...mai puțin de 7% dintre noi și reușesc să le ducă la capăt. Știți și voi cum e, nu? Totul începe de luni sau de la 1 ianuarie..
Tocmai de aceea, pentru noul an, ne-am gândit să îți oferim cel mai important cadou pentru ca toate rezoluțiile, intențiile și planurile tale să devină realitate.
Cadoul: experiență pentru dezvoltarea ta personală și a celor la a căror creștere vrei să contribui.

»detalii

Managerii de proiect ca lideri de proiect

17 Decembrie 2021

Recunoașterea faptului că managerii de proiect sunt atât lideri, cât și manageri nu este nouă, dar necesitatea leadershipului in rolul de project manager s-a intensificat în ultimii doi ani și va continua să o facă în 2022. De fapt, auzim mai multe organizații care folosesc titlul de lider de proiect spre deosebire de manager de proiect.

»detalii

Mituri si Realitati in Management

29 Noiembrie 2021

Atunci când vorbim de management, vorbim și de foarte multe mituri. Iar dacă vorbim de a fi un manager bun, atunci, miturile sunt din ce în ce mai numeroase. Chiar și pentru un manager cu experiență, acestea sunt greu de demontat în cheia corectă, cu atât mai mult în cazul unui manager aflat la început de carieră. Așadar, ce este mit și ce este realitate în management?

»detalii

CODECS Black Friday! Profita de reduceri: Alege cursul carierei tale!

12 Noiembrie 2021

Pe locuri, fiți gata: CODECS Black Friday!
am dat startul celor mai bune oferte de învățare și dezvoltare în care prețurile sunt minime, iar avantajele maxime.

»detalii

#ManagerToolKit: Manualul delegării eficiente: cheia succesului în management

12 Octombrie 2021

Până și super eroii au nevoie de ajutor și sprijin. Nu este nicio rușine în asta, așa cum nu este să ceri asistență atunci când ai nevoie. Și amintește-ți că nu există un succes unic: când îi incluzi și îi recunoști pe toți cei din jurul tău, te propulsezi pe tine însuți/ însăți, pe colegii de echipă și pe susținătorii tăi la înălțimi mai mari. Te simți stresat(ă) și supraîncărcat(ă)? Sau cariera ta pare blocată? Dacă da, atunci poate ar fi necesar să îți perfecționezi abilitățile de delegare!

»detalii

Strategii pentru recrutarea celor mai buni manageri de SUPPLY CHAIN

31 August 2021

Știați că:
 1. 71% dintre organizații raportează dificultăți în a găsi manageri calificați și talentați în Supply Chain
 2. 6 la 1 este raportul de cerere de profesioniști în Supply Chain față de existența persoanelor calificate în Supply Chain
Mai mult, până în 2025, predicția pieței muncii în Supply Chain arată că numărul de locuri de muncă în domeniu față de numărul de muncitori calificați va fi unul extrem de mare.

»detalii

CODECS KIDS Summer School: Excelență, Distracție și Siguranță

22 Iunie 2021

Vacanța de vară (e) în oraș! EDS Summer School: Excelență, Distracție și Siguranță

»detalii

CODECS Summer School

18 Iunie 2021

Greu de crezut că a venit vara dacă ne uităm pe geam. Dar, cu toate acestea, vara e aici! Prima vară după ce pandemia ne-a răvășit viețile și ne-a determinat să ne gândim la ce contează cu adevărat. Să o facem așadar memorabilă!
CODECS Summer School s-a deschis oficial!

»detalii

Cum să reduci și să gestionezi riscul în Managementul de Proiect

28 Mai 2021

Pe măsură ce proiectele devin din ce în ce mai dinamice și mai complexe, organizațiile au nevoie de o și mai mare capacitate de a gestiona incertitudinea sau riscul care vin împreună cu toate aceste schimbări. De aceea, există o cerere din ce în ce mai mare pentru profesioniști calificați în managementul proiectelor, care reflectă întocmai această tendință.

»detalii

Roadmap de first-time manager:7 pași, mai multe abilități, o singură destinație: succesul!

25 Mai 2021

Roadmap de first-time manager:
7 pași, mai multe abilități, o singură destinație: succesul!


Tocmai cei ai fost promovat(ă) și te confrunți acum cu sarcina de a gestiona o echipă întreagă (!!) pentru prima dată. Este o oportunitate pe cât de deosebit de uriașă și de interesantă, pe atât de provocatoare!!
Așa că este de înțeles dacă te simți emoționat(ă), neliniștit(ă). Nu uita. Ai ajuns aici datorită muncii și abilităților tale. Restul, se poate învăța. Și se învață. Noi suntem aici pentru tine în această călătorie și, la începutul ei, te invităm să analizezi și să urmezi pașii de mai jos pentru a naviga între noile tale responsabilități și a deveni acel lider excelent pe care echipa ta îl așteaptă!

»detalii

Bune practici de negociere in vanzari si nu numai care sa-ti creasca profiturile

22 Martie 2021

Negocierea este o abilitate extrem de importantă și de utilă pe care însă nu foarte mulți dintre noi o stăpânesc în așa fel încât să îi maximizeze la maximum profiturile. Unii dintre noi sunt negociatori înnăscuți, alții, pur și simplu, trebuie să învețe și să își dezvolte această abilitate. Iar dacă vorbim de sectorul vânzărilor, în acest caz, nu mai vorbim de o opțiune, ci de o necesitate care face diferența.

»detalii

#LeadTheNewShip: Top 10 cele mai importante trăsături ale unui lider

28 Februarie 2021

Fie că ești la început de drum sau ești deja un lider cu experiență, rolul pe care îl ai implică o dezvoltare continuă.
Profilul de lider este unul mereu complex, care presupune multe caracteristici, însă unele dintre ele reprezintă calități esențiale de la care orice lider ar trebui să pornească și să se străduiască să le dețină.
Iată mai jos 10 dintre cele mai importante trăsături ale unui lider, care, alături de cunoștințele tehnice și experiența specifică domeniului în care activează, creeză un profil complet.

»detalii

Cum să reușești în project management

07 Ianuarie 2021

Cum să reușești în project management

Se spune că managementul este o practică în care se întâlnesc arta, știința și meșteșugul. Atunci când vorbim de managementul de proiect, vorbim în primul și în primul rând de utilizarea optimă a tuturor resurselor disponibile pentru a livra produsul final care îndeplinește așteptările clienților, rămânând în limita bugetului alocat și a constrângerilor de timp. Nu-i așa că totul pare destul de clar, de ușor și de simplu? Doar pare!

»detalii
123

Cele 6 priorități și necesități ale învățării moderne

27 Decembrie 2020

Domeniul învățării și dezvoltării se află în plin proces de transformare. Unul uriaș care a început înainte ca pandemia să forțeze toate organizațiile să regândească training-ul. În acest moment, toată această schimbare se desfășoară pe fundalul volatilității pieței, a schimbării rapide a forței de muncă și a transformării tehnologice care a afectat în toate modurile viața noastră.

»detalii

Forța ascultării efective în management

22 Iulie 2020

Este foarte clar că nu vom reuși niciodată să intram în mintea altcuiva și să vedem, gândi sau simți și acționa ca el, atât timp cât nu vom conștientiza dorința de a ajunge la asta prin a ne integra-o ca o parte a caracterului nostru. Din acest motiv, după ce ne propunem să ascultam empatic o persoană, activarea abilitaților pe care ea o necesită devine un proces tehnic pur!

»detalii

Exerciții pentru echipe funcționale, eficiente și performante

31 Mai 2020

Că ne place sau nu, la un moment dat, toate echipele sunt disfuncționale. Acest lucru este inevitabil pentru că ele sunt create și formate din...oameni. Ființe supuse greșelii. Și, tot că ne place sau nu, indiferent de domeniul de activitate, de anvergură, de timp sau de loc, pe cât de excepțional de mare este forța unei echipe, pe atât de mare este și posibilitatea ca aceasta să devină disfuncțională. O știe orice manager. O știe oricine a făcut vreodată parte dintr-o echipă. Însă, din fericire, motivele disfuncțiilor unei echipe sunt și identificabile și curabil. A face o echipă să fie una funcțională și, ca atare, coezivă și eficientă, necesită multă disciplină. Cu atât mai mult în aceste momente în care dinamica oricărei echipe întâmpină atât de multe provocări. De aceea, ne-am gândit să abordăm azi câteva exerciții prin care se pot crește funcționalitatea, eficiența și performanța în echipă:

»detalii

Pro și contra micromanagement

30 Mai 2020

Este destul de dificil să nu acționezi sau să nu spui ceva atunci când vezi pe cineva că greșește, iar tu știi cum să eviți acea greșeală. Însă, pentru manageri, aceasta nu reprezintă o scuză sau un motiv pentru micromanageriere. Stilul de management dintre cele mai caracterizate de control, care presupune a încerca, ca manager, să controlezi și să monitorizezi personal orice se întâmplă în echipa ta, în orice situație sau context. Un stil care este pe cât de demoralizator, pe atât de contraporductiv pentru că, pe termen lung, aceasta dorință excesivă de control conduce doar la probleme.

»detalii

Feedback continuu prin puterea exemplului

29 Mai 2020

Una dintre marile cercetari organizationale efectuate la nivel international a indicat ca aproximativ 70% dintre toate initiativele de schimbare intr-o companie esueaza, 33% din cauza comportamentului managerial si de leadership si 39% din cauza angajatilor rezistenti sau opusi la schimbare. In plus, daca leadershipul esueaza in a sprijini si facilita schimbarile, acestea nu vor deveni niciodata parte integranta in cultura companiei. Exista un motiv pentru care, prima data, organizatiile au inceput sa integreze feedbackul in cultura lor odata cu si prin evaluarile managerilor.

»detalii

VIRTUAL BUSINESS SCHOOL

06 Mai 2020

Sunt vremuri nesigure pentru noi toți, iar schimbarea pe care o trăim a fost bruscă și la cote inimaginabile. În toată această incertitudine care ne cere adaptare permanentă, un lucru este însă cert. Învățarea trebuie să continue. Acum, mai mult ca oricând.
De aceea, continuând sesiunile de training online, pentru această lună, te invităm să te alături Virtual Business School.

»detalii

Antimanagerul si Employer Brandingul

01 Mai 2020

O vorbă bine argumentată și dovedită în mod repetat de practică spune că oamenii părăsesc managerii, nu companiile.
La un moment dat în carieră, 1 din 2 angajați și-a părăsit locul de muncă din cauza managerului, pentru a-și îmbunătăți astfel, per ansamblu, calitatea vieții. Întrebarea este însă: Dacă oamenii își părăsesc locurile de muncă din cauza antimanagerilor, de ce nu caută acele locuri unde găsesc manageri buni?
Cel mai probabil....pentru că nu stiu unde să îi găsească.

»detalii

Cum să faci o #schimbaredemindset necesară în vremuri de criză

08 Aprilie 2020

În 2008, odată cu marea criză economică, Dan Sullivan scria celebrul “Scary Times” Success Manual: How To Be A Leader When Times Get Tough. Un articol care cuprindea 10 strategii legate de menținerea concentrarii asupra ocaziilor și oportunităților de creștere și progres în momente dificile.Ne-am gândit să reactualizăm ceea ce spunea Sullivan și să vedem care sunt acei pași care pot crea o schimbare și o adaptare de mindset care, în aceste zile, poate să facă diferența pentru noi toți.

»detalii

Strategii esențiale pentru liderii și managerii virtuali

04 Aprilie 2020

În prezent, ceea ce era până de curând doar în faza de testare, de posibilitate de viitor a muncii sau, pur și simplu, doar "ceva ce ar fi interesant, însă... ", acum, a devenit o necesitate. Vorbim de munca remote.

»detalii

DA si NU atunci cand lucram de acasa

01 Aprilie 2020

Munca de acasă. Una dintre cele mai folosite și vehiculate sintagme a ultimelor săptămâni. Mai ieri, o excepție și o variantă interesant de studiat și de luat în calcul pentru viitorul muncii. Azi, o necesitate. Poate părea simplu și comod. Însă, lucrurile nu sunt atât de ușoare, mai ales atunci când trecerea a fost făcută pratic peste noapte. Prin urmare, orice sfat în acest sens credem că este binevenit

»detalii

Martie, cu surprize și cadouri pentru toți!

01 Martie 2020

Martie, cu surprize și cadouri pentru toți!
Cui nu-i place primăvara? Vreme caldă și frumoasă și acea senzație de noi începuturi, care, parcă, îți dau mai multă energie și dispoziție pentru a face mai mult pentru tine. pentru voi toți, în această lună, ne-am gândit să vă oferim un mărțișor al învățării și un cadou pentru dezvoltarea ta.

»detalii

LEAN SIX SIGMA | Fundamente si avantaje pentru cariera ta

21 Februarie 2020

Traim intr-o lume a afacerilor in care competitia nu a fost niciodata mai mare si mai dificila. Nu ca ar mai fi nevoie sa vi se spuna asta pentru ca o traiti zi de zi. Insa, ca urmare a acestei situatii, o intrebare esentiala se impune: Ce facem?! Noi va propunem o solutie adoptata de aproape toate industriile, aplicata si dezvoltata cu rezultate uimitoare de marile companii ale lumii. Si, anume, Lean Six Sigma.

»detalii

#leadershipvizionar | Conducerea prin viziune

10 Februarie 2020

De cele mai multe ori, la auzul conceptului de lider sau leadership vizionar, oamenii se gandesc automat la unii dintre cei mai celebri si mai influenti oameni din istorie.
In termenii limbajului organizational si al leadershipului de business, liderii vizionari sunt aceia care ii influenteaza pe ceilalti pentru a-si descoperi si atinge potentialul lor maxim, creand astfel companii sustenabile si profitabile.

»detalii

Parteneriat CODECS si 360Solutions

06 Februarie 2020

Parteneriatul cu 360Solutions se inscrie in filosofia CODECS de a oferi managerilor si companiilor din Romania cele mai bune produse pentru performanta in business. Parteneriatul cu 360Solutions ne asigura, noua si partenerilor nostri, accesul la cele mai noi metodologii si practici din domeniul trainingului de business.

»detalii

Infografic: Topul competentelor si abilitatilor de care companiile au nevoie in 2020

06 Februarie 2020

Potrivit unei noi cercetări publicate de Learning LinkedIn, în 2020, ca parte a concluziilor LinkedIn Learning 2020 Workplace Learning Report, acestea sunt abilitățile pe care companiile le caută și de care au nevoie cel mai mult de la angajații lor.

»detalii

Leadershipul servant- bucatica de puzzle care lipseste

20 Ianuarie 2020

Traim intr-o epoca in care leadershipul este pe buzele tuturor si in care parca nu a existat niciodata atat de multa preocupare fata de acest concept, indiferent ca vorbim de zona de business, personala sau orice alta arie si domeniu social. Ca urmare, se scriu carti, se creeaza si se livreaza tot mai multe cursuri si programe de leadership, se face coaching si, mai ales in social media, apar tot felul de povesti despre acel lider puternic, carismatic si de succes, pentru care celebra sintagma "sky is the limit" este o realitate zilnica

»detalii

Keith Parker, expertul internațional în programe de leadership și management, se alătură echipei CODECS

15 Ianuarie 2020

Pentru noi, este simplu. În ce facem, considerăm că, dacă nu căutăm zi de zi soluții cât mai bune, dacă nu creăm, dacă nu îmbunătățim permanent, înseamnă că, cel puțin pentru acea zi, ne-am ratat misiunea pe care o avem față de voi. Iar asta este cu atât mai valabil în ceea ce privește echipa pe care o avem. De curând, am început colaborarea cu unul dintre trainerii internaționali cu o vastă experiență în leadership și management, alături de care vom lansa în exclusivitate o serie de proiecte și programe menite să atingă exact ceea ce aveți nevoie pentru ca, la rândul vostru, să vă îndepliniți misiunea pe care o aveți față de ceilalți și față de voi înșivă.

»detalii

Asertivitatea noastra cea de toate zilele: Ce inseamna si la ce foloseste dincolo de trend?

14 Ianuarie 2020

Suntem siguri ca si tu ai auzit de asertivitate. Poate ca si folosesti acest termen...Ca sa lamurim si sa ne lamurim, in asa fel incat sa nu mai fie atat de plin de asertivitate si asertivi si acolo unde nu este cazul, haideti sa lamurim pe scurt ce este asertivitatea si la ce foloseste ea?
In primul si in primul rand, sa scapam de ideea cum ca aserivitatea ar fi sinonima sau apropiata agresivitatii. Sunt trei tipuri generale de personalitate, iar acestea sunt:

»detalii

26 mergând pe 27. La Mulți Ani vouă!

20 Decembrie 2019

E din nou acea perioadă din an :) Luminițe, ornamente, trafic infernal, colinde, îndemnuri de "să fim mai buni", parca mai multe zâmbete pe fața noastră, bilanțuri, ședințe, rapoarte și raportări, gânduri de genul "abia aștept să treacă zilele astea și să stau acasă cu ai mei...", "abia aștept să mă duc acolo și să am parte de puțină liniște...." sau "aoleu, să nu uit să cumpăr și aia!", binecunoscuta căutare a cadourilor, pregătirile pentru masa de sărbători, ș.a.m.d. Le cunoaștem cu toții, că doar oameni suntem, nu?

»detalii

Black Friday CODECS 2019

15 Noiembrie 2019

Am pregatit pentru tine catalogul reducerilor CODECS alege cursurile si programele de training potrivite tie si avanseza in cariera. Descopera catalogul CODECS Black Friday 2019!

»detalii

ONE-TO-ONE MBA EVENT BUCHAREST | ACCESS MBA

12 Noiembrie 2019

Dorim să vă invităm să vă întâlniți personal cu reprezentanții unora dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa, America de Nord și Asia care participă la evenimentele Access MBA și Masters din București.

Identifică rolurile și comportamentele managerului!

06 Noiembrie 2019

Modelul Mintzberg

În 1990, în cartea sa, „Mintzberg on Management: Inside Our Strange World of Organizations”, expertul și profesorul de management, Henry Mintzberg, a publicat cele 10 roluri sau comportamente fundamentale, care pot fi folosite pentru a categorisi diferitele funcții ale unui manager, pornind de la faptul că, fie că își dă seama sau nu, zi de zi, un manager își schimbă constant rolurile și comportamentele, pe măsură ce sarcinile, așteptările sau situațiile se schimbă și ele.
Aceste zece roluri/ comportamente sunt:

»detalii

5 ÎNTREBĂRI PENTRU PREGĂTIREA FEEDBACK-ULUI DE 360 DE GRADE

05 Noiembrie 2019

Înainte de a folosi în organizația ta feedback-ul de 360 de grade, asigurăte că ai setat în mod corespunzător așteptările cu toți participanții și evaluatorii implicați. Iată cele cinci întrebări esențiale la care este necesar să răspunzi înainte de a apăsa send pentru a distribui acest tip de feedback:

»detalii

Managementul Timpului vs. Managementul atentiei

30 Octombrie 2019

Timpul....acea...."chestiune" care ne tot presează, pe care o tot "alergăm" și ne "aleargă", la care ne raportăm complet și pe care îl căutăm mai ceva ca Proust. Mai rar când relația noastră cu timpul e una bună...De obicei, e exact cum spunea Einstein.

»detalii

28 Octombrie 2019

#BSP_virtual_session

Sunt foarte multe stiluri de leadership și, oricine care se află în această postură știe foarte bine că niciun stil nu poate fi 100% aplicat și nici perfect și că stilul de leadership pe care îl folosește implică, pe lângă acele caracteristici și abilități personale, și o combinație dintre mai multe stiluri de conducere devenite reper.

Care este stilul tau managerial?

25 Septembrie 2019

Astazi iti propunem un test adaptat din Haire, Chiselli & Porter's Managerial Thinking: An International Study.
Descarca testul si raspunde la cele 8 intrebari, vei descoperi o expresie a stilului tau managerial.

CODECS iti ofera posibilitatea de ati imbunatati stilul managerial de a adopta noi tehnici si de a dobandi cele mai noi conostinte in domeniul managmentului.

»detalii

First time manager-e, când va fi cazul să pornești...

16 Septembrie 2019

EDITORIAL BOGDAN URITESCU


Mi-aduc aminte cu mare emoție de primul meu curs de arte marțiale susținut ilegal, pe furiș, în podul unei case vechi, cucerit de păienjeni, revendicat de porumbei, printre grinzi putrezite, cu pardoseala murdara, în anul de grație 1988…

»detalii

Roluri și principii în Agile Project Management

13 Septembrie 2019

Complexitate fără margini. Volum de informații de necuprins. Schimbări permanente cărora nici nu le mai poți ține pasul. Indusria 4.0. VUCA. Inovație. Nevoia de învățare și dezvoltare continue. Nevoia permanentă de adaptare. Expansiune. Întrebări. Nesiguranță. Cerințe. Întrebări. Nesiguranță din nou. Ș.a.m.d.
Cam așa arată lumea noastră de astăzi, nu-i așa? Și încă într-una dintre cele mai simple descrieri.
Iar noi toți, la muncă, acasă, peste tot, avem nevoie să le facem față, să le înțelegem, să le gestionăm. Avem nevoie de capacitatea de a le răspunde prin acțiuni care să fie eficiente, rapide, concentrate, flexibile.
Pe scurt, agile.

»detalii

A greși este uman chiar și în managementul de proiecte!

09 Septembrie 2019

Iată câteva dintre cele mai mari (și utile!) greșeli
Managementul proiectelor nu este atât de ușor pe cât pare. Chiar și manageri de proiect experimentați pot avea probleme pentru că atât de mulți factori pot afecta rezultatul. Noii manageri de proiect sunt siguri că vor face unele greșeli destul de mari în cariera lor. Totuși, important este să înveți din greșelile tale

»detalii

Back to the Real Management | Lead the New Ship

26 August 2019

Dacă te-aș întreba acum care este propria ta definiție pentru manager, ce ai răspunde? Care ar fi prima descriere care ți-ar veni în minte? Iar dacă ar fi să te întreb de ce ai nevoie să fii cu adevărat un manager, care ar fi acele abilități și caracteristici pe care le-ai enumera?

05 Iulie 2019

»detalii

Proiectul tau din Vara aceasta | Summer Project

31 Mai 2019

Pentru mulți dintre noi, vara este o perioadă lentă la birou. Pe măsură ce mulți oameni părăsesc biroul pentru vacanțe și călătorii, ritmul muncii încetinește. Este ușor să încetiniți și să amânați munca pana la toamnă. Nu cădeți în acea capcană de "tăiere" a verii ca o cauză pierdută. Care este soluția? Lucrați pe un proiect de vară!
CODECS sustine proiectele voastre de dezvoltare din vara asta si va propune o colectie de programe de dezvolatre personala si profesionala la preturi …. de vara 😊

»detalii

Este centura galbenă Lean Six Sigma potrivita pentru tine ?

25 Martie 2019

Centura galbenă(Yellow Belt) poate fi primul pas spre adoptarea metodologiei Lean Six Sigma. Programul CODECS de 2 zile Lean Six Sigma Yellow Belt se bazează pe conceptele IASSC și îi pregătește pe participanti să înțeleagă și să utilizeze instrumentele de bază de măsurare pentru a culege date exacte și pentru a naviga prin procesul de rezolvare a problemelor.

6 oportunitati de dezvoltare a carierei | CODECS Business School Professional

27 Iunie 2018

CODECS reuneste sub egida Business School Professional 6 programe educationale care faciliteza accesul participantilor la instrumente si cunostinte privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitati absolut necesare managerilor.

»detalii

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

22 Martie 2018

Majoritatea companiilor nu își fac griji în ceea ce privește comportamentul partenerilor lor din lanțul de distributie. În schimb, se așteaptă ca lanțul de distributie să funcționeze eficient fără interferențe, de parcă ar fi ghidat de faimoasa mână invizibilă a lui Adam Smith. In cazul rețelelor de distributie companiile își privesc adesea doar propriile interese și ignoră pe cele ale partenerilor. În consecință, lanțurile de distributie au rezultate slabe.

»detalii

Primavara aduce prospetime in cariera ta!

01 Martie 2018

Inceputul primaverii este un prilej bun de a impartasi sentimentele de bucurie cu cei din jur. Pentru ca ne esti aproape, in perioada 1-8 martie, iti oferim 25% reducere la oricare dintre programele noastre de dezvoltare. Bucurati-va de o primavara proaspata alaturi de CODECS! Happy Spring!

»detalii

Beneficiile unei certificari Lean Six Sigma

28 Februarie 2018

Împreună, aceste două componente oferă o metodologie robustă și relevantă care este cautata pe piata, indiferent ca vorbim de industrie, finanțe, servicii, IT asistență medicală, etc. Unele dintre beneficiile organizaționale ale acestei metodologii combinate Lean Six Sigma includ reducerea costurilor, îmbunătățirea productivității, creșterea veniturilor și satisfacția clienților.

»detalii

Top 4 modificari in PMBoK ® Guide versiunea 6

26 Ianuarie 2018

Noul standard – PMBoK® Guide, versiunea 6 produs de PMI (Project Management Institute) USA va fi folosit ca baza pentru examenul PMP® incepand cu data de 26 martie 2018.

»detalii

START 2018: Au inceput inscrierile Business School Professional

03 Ianuarie 2018

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea 2018 au inceput. Te poti inscrie pana la data de 15 martie 2018 la unul din cele 5 programe de dezvoltare manageriala.

»detalii
123

DECEMBRIE- LUNA CADOURILOR LA CODECS

01 Decembrie 2017

Decembrie este luna cadourilor, asa ca de ce sa nu-ti faci un cadou investind in dezvoltarea ta?
CODECS iti ofera o reducere in valoare de 20% la achizitia oricarui curs din portofoliul nostru!

»detalii

Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala BLACK BELT | Lean Six Sigma

28 Noiembrie 2017

Iti doresti sa devii expert in imbunatatirea proceselor din echipa ta? Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala prin certificarea Lean Six Sigma Black Belt CODECS organizeaza din ianuarie 2018 o sesiune Lean Six Sigma Black Belt. Programul este ideal pentru tine daca vrei sa avansezi in cariera, deoarece instrumentele Lean Six Sigma iti vor permite sa lucrezi la proiecte care sunt complexe, care au nevoie de o atentie semnificativa si de cunostinte aprofundate pentru succesul acestora, proiecte care in mod normal au beneficii mari pentru organizatie.

»detalii

CSR – încotro? De la sponsorizări la sustenabilitate, de la opțiune la obligație

22 Noiembrie 2017

În urmă cu o lună vă propuneam un scurt chestionar, în vederea determinării nivelului de cunoștințe și a necesarului de informații privind sustenabilitatea. În urma analizei răspunsurilor primite a rezultat, pe de o parte, o bună cunoaștere a conceptului la nivel teoretic și, pe de altă parte, nevoia dezvoltării de module de pregătire în privința aspectelor practice.

»detalii

Au inceput inscrierile:
Business School Professional

30 Octombrie 2017

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea de toamna au inceput. Te poti inscrie pana la data de 15 noiembrie 2017 la unul din cele 4 programe de dezvoltare manageriala.

»detalii

Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala

20 Octombrie 2017

Nevoia de specialiști în responsabilitate corporativă sau sustenabilitatea afacerilor este tot mai mare în rândul companiilor, mai ales în contextul intrării în vigoare la nivel european, începând cu anul 2018, a legislației privind obligativitatea organizațiilor mari de a raporta date cu caracter non-financiar, privind impactul economic, social și de mediu (Directiva 2014/95/UE).

»detalii

First Time Manager | Management Essentials

19 Septembrie 2017

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»detalii

Management Strategic
#BalancedScorecard Tour

17 Iulie 2017

Daca doresti sa dezvolti cele mai bune practici pentru un sistem de management, sa contribui cu mai multa eficaci
Daca doresti sa dezvolti cele mai bune practici pentru un sistem de management, sa contribui cu mai multa eficacitate la integrarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa afli despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania, CODECS si Mihai Ionescu va invita la #BalancedScorecard Tour.
tate la integrarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa afli despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania, CODECS si Mihai Ionescu va invita la #BalancedScorecard Tour.

»detalii

Devino un Manager de Succes

24 Mai 2017

Deseori asociem termenul de manager alaturi de imaginea unui lider inspirational, a unei persoane care a obtinut un success considerabil sau al unui strateg desavarsit, capabil sa stranga o avere considerabila. Sau poate ne gandim la persoane care ar putea sustine cu usurinta discursuri motivationale demne de orice discutie TED. Daca primul gand ne trimite la acel tip de persoana grandioasa, studiile de cercetare realizate in ultimii 5 ani propun contrariul.

»detalii

Stim ce vrei sa faci vara asta: CODECS Summer School!

24 Mai 2017

Daca si tu asociezi vara cu energie pozitiva, atunci stim ce ti s-ar potrivi! Inceputul verii iti aduce acum REDUCERI de pana la 25% la toate cursurile! De la programe Business School si traininguri specifice de management pana la sesiuni soft skills, CODECS Summer School iti ofera cele mai performante instrumente de learning!

»detalii

Investeste in Performanta - Instrumente Manageriale Complete

23 Mai 2017

Cunoasterea inseamna putere. Puterea de a vedea mai departe, de a avea o viziune de ansamblu si de a lua decizii bune.
Decizii care , in final fac diferenta.
Fa primul pas si inscrie-te pana in 15 iunie la cursurile Business School Profesional

»detalii

Vanzarile- job sau arta?

25 Aprilie 2017

„Vanzarea nu este un job, ci o arta- singura care stie ca fiecare vânzare are cinci obstacole principale: nu există o nevoie, nu există bani, nu există grabă , nu există dorin?ă, nu există încredere.” – Zig Ziglar
Un sistem performant de Vanzari are scopul de a gestiona corespunzator refuzul si de a aduce PERFORMATA in vanzari prin castigarea increderii clientului - T-R-U-S-T ( Think-Relate-Uncover the needs-Sell the solution-Take action)

»detalii

13 Martie 2017

In perioada mai - septembrie 2017 CODECS organizeaza mai multe programe de instruire in Managementul Proiectelor.

CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.

Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.

»detalii

Primavara aduce promotii la CODECS!

01 Martie 2017

Dam startul unei primaveri insorite si va invitam sa va bucurati de Reduceri Semnificative la Cursuri Exceptionale!
Intre 1 si 8 martie oferim reduceri la toate cursurile organizate open cat si inhouse.

»detalii

Tu stii sa te prezinti ?

25 Februarie 2017

In luna martie Codecs impreuna cu Antonio Momoc organizeaza programele de excelenta „Abilitati de prezentare” si „Managementul Reputatiei Online”.

»detalii

4 Workshopuri Gratuite !

03 Februarie 2017

Continuam seria workshopurilor gratuite! In februarie iti propunem 4 workshopuri gratuite:

»detalii

Tu ai viziune strategica?

01 Februarie 2017

Inscrie-te la cursul de Certificare in Balanced Scorecard, bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania pentru a-ti creste expertiza si a-ti dezvolta competentele in zona managementului strategic.

»detalii

Ce spune "net-ul" despre tine

05 Ianuarie 2017

Esti manager sau anteprenor, esti persoana publica, conduci o companie sau un departament? Inseamna ca esti obisnuit cu comentarii si review-uri despre tine sau compania ta pe site-urile de socializare si nu numai. In acest context, pentru tine conteaza foarte mult imaginea ta si a muncii tale in mediul online.

»detalii

28 Decembrie 2016

»detalii

Workshop Gratuit - Motivare si Automotivare

12 Decembrie 2016

CODECS organizeaza pe 15 decembrie Workshopul Gratuit Motivare si Automotivare. Vino si afla mai multe despre cum sa-ti asezi in ordine pe hartie dorintele anului 2017, cum sa-ti intretii determinarea pana la sfarsitului anului 2017

»detalii

Scoala Rezidentiala - Viziunea Globala asupra Managementului

12 Decembrie 2016

In weekend-ul 10-11 decembrie s-a desfasurata Scoala Rezidentiala - Viziunea integrata asupra managementului. Aceasta face parte din programul Business School - Diploma Profesionala in Management.
Un numar de 20 de participanti au realizat studii de caz si simulari de business, punand in practica si exersand notiuni si concepte dobandite pe parcursul celor 10 luni ale programului.

»detalii

Dobandeste un avantaj profesional in 2017! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma la CODECS!

25 Noiembrie 2016

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala? Va propuneti sa incepeti o calatorie in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

»detalii

Participa la Workshop-ul Gratuit – Certificarea PMP

16 Noiembrie 2016

CODECS va invita pe 24 Noiembrie la workshop-ul gratuit - Certificarea PMP. Vom discuta despre importanta Certificarii PMP, despre modul in care trebuie tratate toate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP® precum si despre pasii de pregatire a examenului, toate acestea alaturi de Mihail Sadeanu.

»detalii

28 Octombrie 2016

CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic. Aria de expertiza este foarte vasta acoperind majoritatea domeniilor de activitate.

»detalii

Esti pregatit pentru schimbare ?

24 Octombrie 2016

Mediul business devine din ce in ce mai competitiv si cerintele clientilor tot mai provocatoare astfel incat singura constanta ramane schimbarea. Cu modele de business in tranzitie catre social economy, sharing economy, knowledge economy, este imposibil pentru companii sa-si implementeze strategia fara treaca prin initiative strategice care sa aduca si schimbari de comportament si cultura organizationala. In companii, initiativele de schimbare consuma timp/resurse si influenteaza succesul organizatiilor. Pentru a supravietui acestor schimbari, organizatiile vor trebui sa accepte schimbarea si sa o includa in procesele si procedurile lor. Aceste procese implica adaptare constanta si concentrare pe rolul si responsabilitatea organizatiei in contextul global si pe sustenabilitatea modelului de business mai mult decat pe competitie si cota de piata. Daca doresti sa inveti mai multe despre tot ce inseamna schimbare organizationala, CODECS te invita pe 12 si 13 noiembrie la cursul de Managementul Schimbarii.

»detalii

19 Octombrie 2016

»detalii

Inteligenta Emotionala - cum sa cresti in cariera si in business

14 Octombrie 2016

Iti doresti sa iti cresti performanta in cariera? Iti doresti sa gestionezi conflictele si sa le transformi in discutii constructive? Iti doresti sa fii un lider care conduce prin propriul exemplu? Daca raspunsul este afirmativ, CODECS te invita sa participi la cursul de Inteligenta Emotionala care va avea loc pe 5 noiembrie. Acest program face parte din seria de programe CODECS Training Solutions si permite cursantilor sa isi insuseasca un set de principii, bazat pe intelegerea de sine, increderea si eficacitatea personala. Abordarea schimbarii ca pe o temelie a transformarii personale si organizationale. Programul isi propune ca la finalul cursului participantii sa stapanesca urmatoarele principii: modelul integritatii, exercitarea responsabilitatii, stapanirea momentelor-cheie, clarificarea viziunii, definitivarea scopului si actionarea cu integritate.

»detalii

04 Octombrie 2016

»detalii

02 Octombrie 2016

Te-ai intrebat care este formula succesului celor mai inovative firme de pe mapamond, giganti precum Apple, Sony, IBM? Ce au in comun Einstein si Steve Jobs? Vino sa descoperim impreuna tehnici de creativitate in afaceri. CODECS te invita la un nou workhop gratuit, joi 6 octombrie cu tema Creativitatea Business

»detalii

Dezlantuie Creativitatea

29 Septembrie 2016

Incepand cu luna octombrie CODECS lanseaza un nou program - Creativitatea in Business!
Cursul are ca scop dezvoltarea competentelor manageriale si de leadership, capacitatea creativa si abilitatea de a alege si utiliza cele mai potrivite tehnici creative de rezolvare a problemelor in situatii date.

»detalii

27 Septembrie 2016

Intr-o negociere exista intotdeauna o solutie mai buna pentru ambele parti si conditia pentru a o gasi este disponibilitatea partilor de a o cauta. Vom vorbi despre trasaturile unui negociator de succes si in general de factorii de care depind rezultatele unei negocieri. Vom vedea modul in care sa evitam capcane in care pierdem initiativa si suntem manipulati. Vom continua cu importanta planificarii in negociere, stabilind o rutina de pregatire a planului de negociere. Vom vorbi apoi despre modurile de negociere (cooperant, competitiv, organizational, personal, atitudinal) si vom vedea cum putem lua initiativa si ce metode avem la dispozitie pentru a trece oponentul de la un mod de negociere la altul. Vom incheia cu o lista de capcane pe care sa le evitam.
Workshopul este sustinut de Sorin STAN, MBA.Vino la Workshopul Gratuit: Metode si Tehnici de Negociere
Participarea se face pe baza de inscriere in limita locurilor disponibile. Workshopul se desfasoara miercuri 28 septembrie in intervalul 18:00-20:00 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.
Un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.
Inscrierile se fac prin completarea formularului.
Pentru informatii suplimentare despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro.

»detalii

05 Septembrie 2016

CODECS organizeaza un nou Workshop cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma. Vino pe 7 septembrie incepand cu ora 18 la Centrul de training din str. Agricultori 37-39 sector 2 Bucuresti si afla care sunt cele mai actuale metodologii internationale de optimizare a proceselor! Participarea se face pe baza de inscriere in limita locurilor disponibile.

»detalii

01 Septembrie 2016

»detalii

17 August 2016

»detalii

Cartea lunii august 2016 de la Editura CODECS

01 August 2016

Coaching si leadership in procesele de tranzitie

Autor: Alain Cardon


Pret: 30 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 12 RON (40%)

»detalii

Inscrie-te la cursurile lunii august la CODECS

29 Iulie 2016

In luna august CODECS va propune o noua serie de programe educationale. Cursurile sunt gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management si sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie.

»detalii

Dilema masurarii inteligentei - coeficientul IQ sau Inteligenta Emotionala?

19 Iulie 2016

Numeroase tratate de psihologie au incercat definirea inteligentei si un mod pertinent de masurare a acesteia. Conform a numeroase teorii, inteligenta insumeaza totalitatea capacitatilor intelectuale ale unei persoane de a rezolva situatii noi si complicate, de a invata din propriile experiente si a se adapta la mediul inconjurator.

»detalii

Conceptul de Business Counterintelligence

18 Iulie 2016

Informatia reprezinta un activ valoros al companiei tale iar intr-un mediu hiper-concurential si internationalizat, este necesar mai mult decat oricand sa iti protejezi propriile informatii impotriva amenintarilor de tipul spionajului economic sau corporativ.

»detalii

01 Iulie 2016

»detalii

Cursurile lunii Iulie

23 Iunie 2016

Luna lui Cuptor va aduce la CODECS completarea abilitatilor si cunostintelor dumneavoastra printr-o noua serie de cursuri interactive. Adaptate unei audiente largi, programele noastre de vara ofera o tematica actuala si variata, abordand atat domenii specifice managementului

»detalii

Cartea lunii iunie la CODECS

01 Iunie 2016

Factorul Merlin

Autor: Charles E. Smith

Pret: 29 RON
Pret special: 17,4 RON
Economisesti: 11,6 RON (40%)

»detalii

23 Mai 2016

»detalii

CODECS inaugureaza Centrul Regional Vest - Timisoara

15 Mai 2016

In luna mai CODECS deschide la Timisoara Centrul Regional Vest. Noul centru de training si vanzari din Timisoara va urmari traditia perpetuarii curriculei CODECS abordand prin programele sale de formare cu acreditare nationala si internationala toate domeniile managementului cat si cursuri noi de Business Intelligence.

»detalii

Cartea lunii iunie la CODECS

03 Mai 2016

Avantajul EQ
Autor: Adele B. Lynn


Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)


»detalii

CODECS recomanda HR SUMMIT Timisoara

26 Aprilie 2016

Pe 19-20 mai HR Summit Timisoara aniverseaza cea de-a zecea editie a Conferintei de Resurse Umane HR Summit. Acest eveniment a reusit sa construiasca si sa consolideze o comunitate autentica a celor care activeaza in departamentele de Resurse Umane, reunind la fiecare editie specialistii din domeniu, managerii, directorii, furnizorii de servicii si oferindu-le acestora cadrul ideal pentru knowledge sharing si networking. Va asteptam alaturi de noi!

»detalii

O noua acreditare pentru programele Lean Six Sigma organizate de CODECS

25 Aprilie 2016

Incepand cu luna aprilie 2016 cursurile Lean Six Sigma organizate de CODECS au primit si acreditarea institutului The Council of Six Sigma.

»detalii

12 Aprilie 2016

»detalii

28 Martie 2016

»detalii

25 Martie 2016

»detalii

21 Martie 2016

»detalii

09 Martie 2016

»detalii

08 Martie 2016

»detalii

22 Februarie 2016

»detalii

26 Ianuarie 2016

»detalii

25 Ianuarie 2016

»detalii

19 Ianuarie 2016

»detalii

18 Ianuarie 2016

»detalii

04 Ianuarie 2016

»detalii

04 Ianuarie 2016

 

»detalii

18 Noiembrie 2015

»detalii

02 Noiembrie 2015

»detalii

26 Octombrie 2015

»detalii

20 Octombrie 2015

»detalii

16 Octombrie 2015

»detalii

12 Octombrie 2015

»detalii

08 Octombrie 2015

»detalii

24 Septembrie 2015

»detalii

25 August 2015

»detalii

25 August 2015

»detalii

20 August 2015

»detalii

04 August 2015

»detalii

12 Mai 2015

»detalii

12 Mai 2015

»detalii

27 Aprilie 2015

»detalii

14 Aprilie 2015

»detalii

09 Aprilie 2015

»detalii

23 Martie 2015

»detalii

23 Martie 2015

»detalii

04 Februarie 2015

»detalii

27 Ianuarie 2015

»detalii

06 Ianuarie 2015

»detalii

05 Noiembrie 2014

»detalii

29 Octombrie 2014

»detalii

29 Octombrie 2014

»detalii

27 Octombrie 2014

»detalii

14 Mai 2014

»detalii

May Book from CODECS Publishing House

01 Mai 2014

Management de proiect - abordare sistemica
Autor: Harold Kerzner

Price: 165 RON
Special price: 99 RON
Saves: 66 RON (40%)

»detalii

22 Aprilie 2014

»detalii

07 Aprilie 2014

»detalii

07 Aprilie 2014

»detalii

01 Aprilie 2014

»detalii

25 Martie 2014

»detalii

10 Martie 2014

»detalii

10 Martie 2014

»detalii

07 Martie 2014

»detalii

January Book from CODECS Publishing House

06 Ianuarie 2014

Sapte secrete ale liderilor inspirati

Author: Phil Douardo, dr. Phil Blackburn

Price: 35 RON
Special price: 21 RON
You save: 14 RON (40%)

»detalii

Christmas begins with CODECS Publishing

09 Decembrie 2013

Before the end of the year and get into the spirit of the holidays, CODECS is with its readers and offers a 40% discount available in December to purchase the following books:

»detalii

02 Decembrie 2013

»detalii

December Book from CODECS Publishing House

27 Noiembrie 2013

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie
Autor: Jim Blythe

Price: 55 RON
Special Price: 33 RON
Savei: 22 RON (40%)

»detalii

Take advantage of 40% discount on all books from Publishing Codecs | only on November 29, 2013

26 Noiembrie 2013

CODECS is waitting for readers to participate into promotion prepared for Friday, November 29, 2013: 40% discount on all books from offer.

»detalii

Message of Mark Fenton-O’Creevy | Associate-Dean International Open University

26 Noiembrie 2013

It is my very great pleasure to mark this special occasion of CODECS 20 year jubilee.

The Open University Business School is extremely proud of its partnership with CODECS and the achievements that we have fulfilled together. CODECS has proved to be a partner, with high quality teaching capabilities.

»detalii

Acquire the nationally and internationally recognized certification through management programs CODECS

26 Noiembrie 2013

CODECS announces a new series of entries Management programs offered in partnership with the Open University in the UK.
Get nationally and internationally recognized certification through programs:

 • Professional Certificate in Management | Manager - COR 112029
 • Project Management | Project Manager - COR 242101
 • Business Operations | Operations Manager - COR 241226
 • Supply Chain Innovation, Strategy and Management
 • Global MBA Open University Business School

»detalii

CODECS recommend Bucharest Business Days | December 10 to 11

10 Noiembrie 2013

Between December 10 to 11, will be held in Bucharest the 13th edition of the series of events Business Days, which aims, as indicated by their motto, is to offer  "inspiration, experience and opportunities to those who will generate value in Romania ".

»detalii

November 2013 Book from CODECS Publishing House

29 Octombrie 2013

Intelligent Sale
Author: Tony Buzan, Richard Israel

Price: 29 RON
Special Price: 18 RON
Save: 11 RON (40%)

»detalii

10 Octombrie 2013

»detalii

10 Octombrie 2013

»detalii

Finance for nonfinance

07 Octombrie 2013

CODECS organizes between the 2-3 november, at Bucharest, the Finance for nonfinance training course who threats the main aspects of the financial function inside the company, as well as comprehending the building process and management of budgets.

»detalii

02 Octombrie 2013

»detalii

27 Septembrie 2013

»detalii

25 Septembrie 2013

»detalii

20 Septembrie 2013

»detalii

16 Septembrie 2013

»detalii

September Book from CODECS Publishing House

02 Septembrie 2013

Coaching and leadership in process of transition

Author: Alain Cardon

Price: 30 RON
Special price: 18 RON
Save: 12 RON (40%)


»detalii

The Necessarry Dialogues - Leadership through unlearn, with Cosmin Alexandru

13 August 2013

 
CODECS with Careers Magazine invites you Thursday, on September 19, 2013, at a unique dialogue about another way to lead. Cosmin Alexandru talks about leadership through unlearning and challenge us to a unique and practical exercise.
 

»detalii

August 2013 Book from CODECS Publishing House

12 August 2013

Merlin factor

Author: Charles E. Smith

Price: 29 RON
Special Price: 17 RON
Save: 12 RON (40%)

»detalii

Performance Management - Tips & Tricks debated by CODECS

23 Iulie 2013

CODECS organizes in Bucharest between 10-11 August 2013 Performance Management training program, which aims is to define and align the best management practices inside the organization and to form the organization’s managers in the direction of managerial abilities and competencies development.

»detalii

July Book of the CODECS Publishing House

01 Iulie 2013

Pledoarie pentru checklist
Author: Atul Gawande

Price: 40 RON
Special price: 24 RON
Saves: 16 RON (40%)
»detalii

Join the professionals in management and subscribe to the Professional Certificate in Management program

20 Iunie 2013

CODECS announce the fall session series registration for The Professional Certificate in Management program, professional program in management skill.
- To register and full payment untill July 20, 2013 you benefit a 10% discount;
- To register and full payment untill August 20, 2013 you benefit a 5% discount;

»detalii

14 Iunie 2013

CODECS organizes in Bucharest on 29-30 June 2013 High Performance Leadership training program, which allows students to understand what the base principles of leadership are and what a leader’s role inside an organization is.

»detalii

The meeting with Horia-Roman ERUDIO Patapievici-About nice and beautiful disappearance

03 Iunie 2013

CODECS with ERUDIO Association invites you to a special event with Horia-Roman Patapievici meeting, which will take place Thursday, June 13, 2013, starting at 10:00 am at the Novotel Hotel in Bucharest.

»detalii

JUNE book from CODECS Publishing House

03 Iunie 2013

Dictionar de coaching comentat
Author: Alain Cardon

Price: 40 RON
Special price: 24 RON
Saves: 16 RON (40 %)


»detalii

20 years of excellence in management education

23 Mai 2013

CODECS SA The company was founded in 1993 by first 25 romanian students graduates of the MBA program (Master of Business Administration) of the Open University Business School - UK. From then until now, CODECS remained in Romania, the exclusive partner of the Open University Business School - UK.
 

»detalii

CODECS course - Proactive sales. Sign up and learn the secrets of professional seller!

14 Mai 2013

CODECS organizes in Bucharest on 8-9 June 2013 the Proactive sales, part of the CODECS Training Solutions program organized by 360Solutions - exclusive partnership with one of the most powerful training providers in the world. The course treats the main issues to be pursued in the sales process and structural and fair ways of approaching the customer.

»detalii

CODECS organizes on 15-16 June the Emotional Intelligence course

10 Mai 2013

CODECS organizes in Bucharest on 15-16 June 2013 the Emotional Intelligence training program, giving students the opportunity to acquire a set of principles, based on self-understanding, self-trust and self-efficiency, as well as approaching change as the foundation of self-transformation and organizational transformation.

»detalii

Enroll in CODECS training programs held in May: Performance Management, Proactive sales, Emotional Intelligence and Microsoft Project

08 Mai 2013

CODECS organizes the training program in May: Performance Management (18-19 May), Proactive sales (18-19 May), Emotional Intelligence (18-19 May) and Microsoft Project (25-26 May).

»detalii

May Book 2013 from CODECS Publishing House

01 Mai 2013

Gandire creativa si brainstorming
Author: J. Geoffrey Rawlinson

Price: 25 RON
Special price: 15 RON
Saves: 10 RON (40%)


»detalii

Necessary Dialogues - Mentors that we deserve, with Oana Pellea

30 Aprilie 2013

"Yes, there are great people on this earth. And when you know them, you realize that the air around them has a different density. On the Ciulei or Peter Brook's shoulders the air sits down differently. And when they are on moving the air splits, feeling that is moving from their presence. "

Oana Pellea, Journal
 

»detalii

23 Aprilie 2013

I have chosen the MBA program of the recommendations of several colleagues and friends who told me about the courses.
I consider that networking is important for two reasons. First is part of the learning process.

»detalii

15 Aprilie 2013

»detalii

CODECS announced last month of enrollment in the Professional Certificate in Management program, whose courses will begin in May.

09 Aprilie 2013

CODECS announced the last month of enrollment in the Professional Certificate in Management program, whose courses will begin in May.
Designed as an accessible and professional way to a career in management, the program provides basic knowledge on functional aspects of management and develop at the same time absolutely necessary skills managers.

»detalii

Summit HR - Human Resources Conference, 11-12 April, 2013, Cluj-Napoca

04 Aprilie 2013

CODECS has the pleasure to announce the HR Summit, the most important event of human resources in Transylvania. Held on 11-12 April 2013, in Cluj Napoca inside the Grand Hotel Italia ***** This event brings together over 200 HR professionals, general managers, human resource consultants and companies a framework for discussion of most important issues, strategies and visions that human resource management apply for sustainable development of business


 

»detalii

CODECS at Education Fair, 4-5 April 2013, Bucharest

03 Aprilie 2013

CODECS invites you between 4-5 April 2013, at the fourteenth edition of the Education Fair in Bucharest. During the two-day event, you can visit CODECS stand, where it will be presented both offer training programs and personal and business books collection of CODECS Publishing.

»detalii

01 Aprilie 2013

»detalii

28 Martie 2013

»detalii

20 years of excellence in managerial education

05 Martie 2013

Ionut Mihailescu (in picture), General Manager, told Business Review about the success story behind CODECS and the company’s main achievements since its establishment.

»detalii

01 Martie 2013

»detalii

01 Februarie 2013

»detalii

21 Ianuarie 2013

»detalii

14 Ianuarie 2013

»detalii

EARLY REGISTRATION FOR CODECS COURSES IN 2013

12 Ianuarie 2013

CODECS announces the start of registrations for the next presentations of the following courses: Project Management, Business Operations and Supply Chain Innovation, Strategy and Management, offered in partnership with the Open University UK.
Registrations are open from 10 December 2012 till 11 March 2013 for the 6-month courses starting on 23 March 2013.

»detalii