Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Aptitudini de lucru in echipa

26 Februarie 2024

În ciuda progresului tehnologic, avantajul nostru competitiv rezidă în capacitatea noastră de a munci împreună cu eficacitate. Premisa programului de #Training ”Aptitudini de lucru în echipă” este că organizațiile sunt mult mai sănătoase și mai productive dacă relațiile din cadrul lor sunt solide, iar oamenii știu cum să muncească împreună.

»detalii

Trainer in noua era digitala

09 Februarie 2024

Provocările și beneficiile cursurilor hibride sunt din ce în ce mai evidente în peisajul educațional modern. Cum faci față acestor provocări și cum poți să te bucuri de beneficiile acestui nou mediu de învățare? Cursul CODECS "Train the Trainer" (TTT) adaptat la trainerul digital îți oferă răspunsurile de care ai nevoie.

»detalii

Profesionalizarea Procesului de Vanzare

08 Ianuarie 2024

Profesionalizarea procesului de vânzare prin training reprezintă mai mult decât o simplă dezvoltare a abilităților individuale ale angajaților din departamentul de vânzări. Este o investiție în competențele și cunoștințele acestora, care au impact direct în relația cu clienții și, implicit, în performanța și succesul organizației.

»detalii

Descopera 6 Carti de Coaching Esentiale pentru Lideri

27 Noiembrie 2023

Coaching-ul este o modalitate puternică de dezvoltare personală și profesională, oferind instrumentele și cunoștințele necesare pentru a atinge potențialul maxim. Editura CODECS este cunoscută pentru selecția sa vastă de cărți care își propun să îmbunătățească performanța și să transforme viețile prin coaching. Iată șase cărți de la CODECS care merită să fie pe lista ta de lectură pentru o evoluție semnificativă:

»detalii

#backtotheREALMANAGEMENT

21 Noiembrie 2023

A fi manager in ziua de azi inseamna a avea o munca dificila si pretentioasa, care necesita o serie de aptitudini, atitudini si comportamente distinctive. In cadrul programelor CODECS Business School Professional le prezentam pe cele mai importante dintre ele. Impreuna identificam principalele componente ale realitatii si muncii unui manager, aratandu-va cum va puteti dezvolta si organiza pentru a dobandi eficacitate si succes in rolul dumneavoastra de manager performant

»detalii

Redu Costurile, Maximizând Cunoștințele! Oferte Speciale de Black Friday

09 Noiembrie 2023

În cadrul catalogului nostru de cursuri de management și dezvoltare personală, am pregătit o selecție specială de programe de învățare care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să vă atingeți obiectivele personale și profesionale. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cursuri de leadership, gestionarea stresului, dezvoltare personală sau orice alt domeniu din sfera managementului, avem tot ce vă trebuie!

»detalii

#Lead_the_New_Ship: De la a face, la a fi.

30 Octombrie 2023

Este timpul pentru stilul modern de leadership și liderul nou! În cei 30 de ani de lucru cu sute de organizații, am învățat că una din paradigmele pe cât de simplă în aparență, pe atât de complexă atunci când ne raportăm la practică și implementarea ei propriu-zisă va rămâne mereu axiomatică. Și anume, schimbi, te adaptezi, evoluezi sau...dispari. Și nici că se poate ceva mai valabil de atât în ceea ce privește starea liderului din această epocă.

»detalii

Curs Acreditat Manager de Proiect

27 Septembrie 2023

Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor este conceput să vă ofere principiile de bază ale unui bun management de proiect şi tehnicile pe care le puteţi folosi în diferitele etape ale vieţii unui proiect. Ceea ce învăţaţi în acest curs se aplică în cele mai multe tipuri de proiect, dar accentul cel mai mare este pus pe proiectele comerciale şi tehnologice, mai des întâlnite de studenţi.

»detalii

De la o buna gospodina la un #supertrainer si #supermanager

11 Septembrie 2023

În esență, menirea unui trainer este aceea de a transfera cunoștiințe celui pe care îl învață. Conceptul poate fi asimilat cel mai bine prin a analogiza procesul de transformare a unei femei bună gospodină în manager! Prin definiție, femeia știe să gestioneze o unitate economică, adică familia, are cunoștinte de bază în ale gătitului, în economia de casă, organizarea și gestionarea soțului și a copiilor, iar, în momentul în care este pusa în situația de a manageria, un trainer o poate transforma într-un manager efectiv și bine performant.

»detalii

7 moduri dovedite in care Lean Six Sigma duce la cresterea unui business

29 August 2023

Intenționezi să lansezi un produs sau un serviciu nou. Totul este pregătit ca lansarea să fie un succes. Și...lansezi produsul. Toată lumea este încântată. Apoi... începi să primești plângeri din partea clienților cu privire la defecte produsului sau serviciului. Marca ta acumulează o reputație proastă. În cele din urmă, ești nevoit să pui punct noului produs sau serviciu.
Ei bine, toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă ai fi implementat Lean Six Sigma.

»detalii

Diploma Profesionala in Management. Inscrierile continua!

29 August 2023

Sunt foarte mulți cei care sunt buni. Care știu și vor să arate că pot mai mult. Care vor să ajungă mai sus și mai sus în fiecare zi. Dintre aceștia, puțini sunt cei care reușesc fără ajutor.
Până la urmă, dincolo de cunoștințele pe care le dobândești în timpul programului, Diploma Profesionala in Management este acel mic ajutor care te scoate în față. Acea diplomă care deschide ochii organizațiilor. Care îți deschide ușa către următoarea etapă din cariera și din viața ta.

»detalii

Marketing si Finante

22 August 2023

Conceptele de Marketing vă vor ajuta să satisfaceți mai bine cerințele clienților, consumatorilor, cumparatorilor și celorlalte grupuri interesate. Astfel veți contribui la creșterea performanțelor organizației în care lucrați, indiferent din ce sector este aceasta ți indiferent ce poziție ocupați în cadrul ei. La fel de importante ca satisfacția cumpăratorilor în companiile comerciale

»detalii

Arta delegarii ca manager

04 Iulie 2023

Imblanzeste fiara micromanagementului!
Orice manager știe că una dintre cele mai mari provocări este delegarea. Sau, mai precis, a fi capabil să îți dezvolți această abilitate critică de management, care îți permite să delegi sarcini și responsabilități angajaților pentru a-ți gestiona afacerea și echipa în mod eficient. Principalul motiv pentru care delegarea ca manager este atât de importantă este

»detalii

Un Sandwich cu de toate

28 Martie 2023

Ce este feedbackul de tip sandwich? Avantaje și dezavantaje
Feedback-ul este piatra de temelie a oricărei organizații. Este unul dintre instrumentele care îmbunătățește performanța și stimulează creșterea. Toată lumea, de la angajați la clienți, beneficiază de feedback. Dar, ca în toate lucrurile, feedback-ul poate fi constructiv sau poate fi distructiv.

»detalii

Eu Ce Castig Din Asta ?

21 Martie 2023

Pregatiti-va sa vindeti mai mult si mai profitabil. Cum? Cunoscand acele beneficii care transfera clientului dvs. valoare si care raspund la singurele 5 cuvinte care conteaza pentru acesta: Eu ce castig din asta? (ECCDA).

»detalii

6 carti de Project Management pentru managerii de proiect performanti

14 Martie 2023

La CODECS gasiti o intreaga coletie de carti dedicate managementului de proiect care au stat la baza dezvoltarii programelor de training si certificare in project management. Un manager de proiect trebuie sa aiba o baza solida ce cunostinte in domeniu, teoretice, pe care sa poata acumula experienta practica relevanta.
Am realizat o selectie de 6 manuale de management de proiect, de referinta, publicate la editura CODECS si integrate in programele de instruire in managementul proiectelor.

»detalii

Sarbatorim 30 de ani de CODECS impreuna cu tine!

31 Ianuarie 2023

În cel de-al 30-lea an de CODECS, continuăm împreună cu programele care ne-au consacrat și cu altele în premieră, care să vă ofere excelența cu care v-am obișnuit. Și pentru că voi sunteți cei care reprezentați focusul activității noastre, vrem să te bucuri cât mai mult de experiența de învățare și dezvoltare, punându-ți la dispoziție, pe tot parcursul anului 2023, următoarele facilități:

»detalii

MENTALITATI DE LIDER: Noi moduri de gandire pentru o noua lume hibrida

13 Ianuarie 2023

În ultimii ani, liderii din întreaga lume au avut de gestionat situații extrem de delicate și dificile. Și, cu toate provocările pe care le-au depășit, este pe deplin de înțeles că mulți își doresc acea familiaritate și logică a „revenirii la normal”. Dar.... există noi provocări de abordat, pe măsură ce aranjamentele de lucru hibride, cele în care unii angajați sunt împreună fizic, iar alții muncesc online, încep să capte din ce în ce mai mult teren. Și, pe măsură ce hibridul devine o realitate pentru toate organizațiile, ca lider, este necesar să ții cont că, în acest nou scenariu, sunt mai mulți factori în joc:

»detalii

Managementul Proiectelor in 2023

30 Decembrie 2022

Cu siguranță, dacă ești manager de proiect sau îți dorești să fii unul, ești interesat care sunt acele elemente cheie care îți vor seta și influența activitatea. Iată care sunt

»detalii

O privire spre viitor - Pregatirea Manageriala

01 Decembrie 2022

Programul de Diploma Profesionala in Management este recunoscut drept o calificare valoroasă, iar pentru cursanţi reprezintă o fundaţie solidă în pregătirea lor managerială.
Peste 60% dintre participanţii la cursurile de Diplomă

»detalii

Importanta instruirii in domeniul managementului

13 Octombrie 2022

Un curs bun de management, ca orice alt tip de curs sau training destinat instruirii adulților, în general, trebuie să fie capabil să ofere participanților o serie de idei noi, să le îmbogățească repertoriul de cunoștințe și aptitudini și să-i ajute să lucreze cu mai multă încredere în sine.

»detalii

Tranzitia spre Management

10 Octombrie 2022

Ironia sorţii face adesea ca aptitudinile care i-au ajutat pe oameni să devină manageri încep să îi încurce în noua muncă, împiedicându-i să capete eficacitate; majoritatea managerilor de birou au fost înainte excelenţi secretari sau funcţionari. Se presupune de regulă că dacă cineva îşi face treaba foarte bine, este la fel de capabil să fie şi manager foarte bun. Majoritatea oamenilor găsesc că tranziţia spre noul lor post de manageri este cât se poate de stimulatoare, chiar dacă adesea stresantă; unii însă au dificultăţi de adaptare.

»detalii

Serviciu pentru clienti si profit maxim in 9 pasi

09 August 2022

Serviciul pentru clienți este cheia de aur a oricărei afaceri de succes. Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, el este și trebuie să fie o prioritate.
De aceea, atunci când vorbim de optimizarea aceastei componente vitale a firmei tale, nu este niciodată prea mult. Vrei să îmbunătățești serviciul pentru clienți și să creșteți performanța vânzărilor?

»detalii

Ce ii motiveaza pe oameni? sau despre teoria X si Y din management

01 August 2022

Tu ce crezi că îi motivează pe oameni să vină la muncă în fiecare dimineață? Crezi că o fac pentru că obțin o mare satisfacție din munca lor și sunt mândri că fac cea mai bună treabă posibilă? Sau crezi că își văd activitatea ca pe o povară și, pur și simplu, lucrează pentru că au nevoie de bani?
Ipotezele de mai sus au o influență semnificativă asupra modului în care tu ești ca manager. Și, așa, ajungem la Teoria X și Teoria Y

»detalii

Solutii de management la probleme de management! Rezolva problemele prin metoda 8D!

13 Iulie 2022

Zilnic, ca manager te confrunți cu o multitudine de probleme, care au nevoie să fie rezolvate rapid și bine. Nu este deloc ușor să găsești mereu soluția potrivită, de aceea, este bine să te bazezi pe metodologii care să te susțină. Una dintre ele este 8D sau procesul celor 8 discipline, o metodă de rezolvare a problemelor orientată spre echipă și structurată, utilizată în principal pentru a identifica, corecta și elimina problemele recurente.

»detalii

Vara Carierei Tale: Provocare, Invatare, Networking

14 Iunie 2022

Invatare, provocare, networking, fun si satisfactie acestea sunt provocarile Verii 2022. Pentru asta CODECS a pregatit REDUCERI de pana la 30% la toate cursurile! De la programe Business School si traininguri specifice de management pana la sesiuni soft skills, Catalogul CODECS Vara 2022 iti ofera cele mai performante instrumente de learning!

»detalii

Set de instrumente esentiale pentru a da START SCHIMBARII

21 Martie 2022

Mai este, oare, nevoie să argumentăm de ce avem nevoie să abordăm schimbarea?! Schimbarea este un proces permanent și, în mediul organizațional, poate reprezenta orice, de la cel mai insignifiant aparent aspect până la marile schimbări de paradigmă, așa cum este cea pe care o traversăm chiar acum.

»detalii

8 motive de sarbatoare

08 Martie 2022

de 8 martie va oferim 8 traininguri intensive la care sa participati impreuna, promitem experiente memorabile!

Pentru ca te pretuim, iti oferim astazi 8 programe la care sa participi impreuna cu el: alege oricare din cele 8 programe propuse, participati amandoi...si plateste doar el ;)

»detalii

Cum arată liderul anului 2022

07 Februarie 2022

A fi lider nu e nicidecum un lucru ușor. Cu atât mai mult cu cât, în ultimii doi ani de pandemie, provocările au crescut din ce în ce mai mult. Dacă ar fi să vorbim numai despre avansul tehnologic și munca remote și, mai nou, de cea hibridă, și ar fi de ajuns pentru orice lider să facă din dezvoltarea continuă a abilităților sale prioritatea maximă.

»detalii

INOVATIA: De la un nice to have la must-have in 2022

11 Ianuarie 2022

Managementul inovației este un subiect extrem de divers și de vast, cu multe valențe și dimensiuni. Deși inovația în sine este adesea văzută ca un concept abstract, ea este un domeniu de studiu multidisciplinar care are o serie de modele, teorii și cadre diferite.

»detalii

Lean Six Sigma: beneficiile sale cheie pentru orice companie si manager

10 Ianuarie 2022

Măsurarea este primul pas care duce la control și eventual la îmbunătățire. Dacă nu poți măsura ceva, nu poți înțelege. Dacă nu îl poți înțelege, nu îl poți controla. Dacă nu o poți controla, nu o poți îmbunătăți. Cam așa am putea rezuma pe scurt metodologia de management Lean Six Sigma

»detalii
123

28 mergând pe 29. Impreuna! La Multi Ani!

31 Decembrie 2021

Acum doi ani pe vremea aceasta, ne împărtășeam cu toții din noile planuri. Ne făceam bilanțuri, proiecții, calcule. Nu știam multe și multe am mai învățat în doi ani de când reziliența și depășirea pandemiei au devenit scopul lumii întregi.
După un an care pentru noi toți a fost ca un roller-coaster în care bucuriile și speranța s-au împletit cu temeri și tristeți, în care nevoia de învățare și de adaptare a fost mai acută ca oricând, ne aflăm acum în fața unui nou an. La Mulți Ani! Mai buni, mai senini, mai aproape unii de ceilalți!

»detalii

In 2022, alege ca rezoluție dezvoltarea personală!

29 Decembrie 2021

Statisticile spun că, în preajma fiecărui nou an, mai bine de 60% dintre noi ne setăm rezoluții. Doar că...mai puțin de 7% dintre noi și reușesc să le ducă la capăt. Știți și voi cum e, nu? Totul începe de luni sau de la 1 ianuarie..
Tocmai de aceea, pentru noul an, ne-am gândit să îți oferim cel mai important cadou pentru ca toate rezoluțiile, intențiile și planurile tale să devină realitate.
Cadoul: experiență pentru dezvoltarea ta personală și a celor la a căror creștere vrei să contribui.

»detalii

Managerii de proiect ca lideri de proiect

17 Decembrie 2021

Recunoașterea faptului că managerii de proiect sunt atât lideri, cât și manageri nu este nouă, dar necesitatea leadershipului in rolul de project manager s-a intensificat în ultimii doi ani și va continua să o facă în 2022. De fapt, auzim mai multe organizații care folosesc titlul de lider de proiect spre deosebire de manager de proiect.

»detalii

Mituri si Realitati in Management

29 Noiembrie 2021

Atunci când vorbim de management, vorbim și de foarte multe mituri. Iar dacă vorbim de a fi un manager bun, atunci, miturile sunt din ce în ce mai numeroase. Chiar și pentru un manager cu experiență, acestea sunt greu de demontat în cheia corectă, cu atât mai mult în cazul unui manager aflat la început de carieră. Așadar, ce este mit și ce este realitate în management?

»detalii

CODECS Black Friday! Profita de reduceri: Alege cursul carierei tale!

12 Noiembrie 2021

Pe locuri, fiți gata: CODECS Black Friday!
Am dat startul celor mai bune oferte de învățare și dezvoltare în care prețurile sunt minime, iar avantajele maxime.

»detalii

#ManagerToolKit: Manualul delegarii eficiente: cheia succesului în management

12 Octombrie 2021

Până și super eroii au nevoie de ajutor și sprijin. Nu este nicio rușine în asta, așa cum nu este să ceri asistență atunci când ai nevoie. Și amintește-ți că nu există un succes unic: când îi incluzi și îi recunoști pe toți cei din jurul tău, te propulsezi pe tine însuți/ însăți, pe colegii de echipă și pe susținătorii tăi la înălțimi mai mari. Te simți stresat(ă) și supraîncărcat(ă)? Sau cariera ta pare blocată? Dacă da, atunci poate ar fi necesar să îți perfecționezi abilitățile de delegare!

»detalii

Strategii pentru recrutarea celor mai buni manageri de SUPPLY CHAIN

31 August 2021

Știați că:
  1. 71% dintre organizații raportează dificultăți în a găsi manageri calificați și talentați în Supply Chain
  2. 6 la 1 este raportul de cerere de profesioniști în Supply Chain față de existența persoanelor calificate în Supply Chain
Mai mult, până în 2025, predicția pieței muncii în Supply Chain arată că numărul de locuri de muncă în domeniu față de numărul de muncitori calificați va fi unul extrem de mare.

»detalii

CODECS KIDS Summer School: Excelenta, Distractie și Siguranta

22 Iunie 2021

Vacanța de vară (e) în oraș! “- Mami, tati, eu ce fac azi?!”
Cum ar fi ca vacanța de vară din oraș să fie una care să îi ofere copilului dumneavoastră și distracție, și siguranță, și dezvoltare?
Soluția noastră este CODECS KIDS Summer School: Excelență, Distracție și Siguranță

»detalii

CODECS Summer School

18 Iunie 2021

Greu de crezut că a venit vara dacă ne uităm pe geam. Dar, cu toate acestea, vara e aici! Prima vară după ce pandemia ne-a răvășit viețile și ne-a determinat să ne gândim la ce contează cu adevărat. Să o facem așadar memorabilă!
CODECS Summer School s-a deschis oficial!

»detalii

Cum sa reduci si sa gestionezi riscul in Managementul de Proiect

28 Mai 2021

Pe măsură ce proiectele devin din ce în ce mai dinamice și mai complexe, organizațiile au nevoie de o și mai mare capacitate de a gestiona incertitudinea sau riscul care vin împreună cu toate aceste schimbări. De aceea, există o cerere din ce în ce mai mare pentru profesioniști calificați în managementul proiectelor, care reflectă întocmai această tendință.

»detalii

Roadmap de first-time manager: 7 pasi, mai multe abilitati, o singura destinatie: succesul!

25 Mai 2021

Tocmai cei ai fost promovat(ă) și te confrunți acum cu sarcina de a gestiona o echipă întreagă (!!) pentru prima dată. Este o oportunitate pe cât de deosebit de uriașă și de interesantă, pe atât de provocatoare!! Așa că este de înțeles dacă te simți emoționat(ă), neliniștit(ă). Nu uita. Ai ajuns aici datorită muncii și abilităților tale. Restul, se poate învăța. Și se învață.

»detalii

Bune practici de negociere in vanzari si nu numai care sa-ti creasca profiturile

22 Martie 2021

Negocierea este o abilitate extrem de importantă și de utilă pe care însă nu foarte mulți dintre noi o stăpânesc în așa fel încât să îi maximizeze la maximum profiturile. Unii dintre noi sunt negociatori înnăscuți, alții, pur și simplu, trebuie să învețe și să își dezvolte această abilitate. Iar dacă vorbim de sectorul vânzărilor, în acest caz, nu mai vorbim de o opțiune, ci de o necesitate care face diferența.

»detalii

#LeadTheNewShip: Top 10 cele mai importante trasaturi ale unui lider

28 Februarie 2021

Fie că ești la început de drum sau ești deja un lider cu experiență, rolul pe care îl ai implică o dezvoltare continuă.
Profilul de lider este unul mereu complex, care presupune multe caracteristici, însă unele dintre ele reprezintă calități esențiale de la care orice lider ar trebui să pornească și să se străduiască să le dețină.

»detalii

Cum să reușești în project management

07 Ianuarie 2021

Se spune că managementul este o practică în care se întâlnesc arta, știința și meșteșugul. Atunci când vorbim de managementul de proiect, vorbim în primul și în primul rând de utilizarea optimă a tuturor resurselor disponibile pentru a livra produsul final care îndeplinește așteptările clienților, rămânând în limita bugetului alocat și a constrângerilor de timp. Nu-i așa că totul pare destul de clar, de ușor și de simplu? Doar pare!

»detalii
123

Cele 6 priorități și necesități ale învățării moderne

27 Decembrie 2020

Domeniul învățării și dezvoltării se află în plin proces de transformare. Unul uriaș care a început înainte ca pandemia să forțeze toate organizațiile să regândească training-ul. În acest moment, toată această schimbare se desfășoară pe fundalul volatilității pieței, a schimbării rapide a forței de muncă și a transformării tehnologice care a afectat în toate modurile viața noastră.

»detalii

Forta ascultarii efective in management

22 Iulie 2020

Este foarte clar că nu vom reuși niciodată să intram în mintea altcuiva și să vedem, gândi sau simți și acționa ca el, atât timp cât nu vom conștientiza dorința de a ajunge la asta prin a ne integra-o ca o parte a caracterului nostru. Din acest motiv, după ce ne propunem să ascultam empatic o persoană, activarea abilitaților pe care ea o necesită devine un proces tehnic pur!

»detalii

Exercitii pentru echipe functionale, eficiente și performante

31 Mai 2020

Că ne place sau nu, la un moment dat, toate echipele sunt disfuncționale. Acest lucru este inevitabil pentru că ele sunt create și formate din...oameni. Ființe supuse greșelii. Și, tot că ne place sau nu, indiferent de domeniul de activitate, de anvergură, de timp sau de loc, pe cât de excepțional de mare este forța unei echipe, pe atât de mare este și posibilitatea ca aceasta să devină disfuncțională. De aceea, ne-am gândit să abordăm azi câteva exerciții prin care se pot crește funcționalitatea, eficiența și performanța în echipă:

»detalii

Pro și contra micromanagement

30 Mai 2020

Este destul de dificil să nu acționezi sau să nu spui ceva atunci când vezi pe cineva că greșește, iar tu știi cum să eviți acea greșeală. Însă, pentru manageri, aceasta nu reprezintă o scuză sau un motiv pentru micromanageriere. Stilul de management dintre cele mai caracterizate de control, care presupune a încerca, ca manager, să controlezi și să monitorizezi personal orice se întâmplă în echipa ta,

»detalii

Feedback continuu prin puterea exemplului

29 Mai 2020

Una dintre marile cercetari organizationale efectuate la nivel international a indicat ca aproximativ 70% dintre toate initiativele de schimbare intr-o companie esueaza, 33% din cauza comportamentului managerial si de leadership si 39% din cauza angajatilor rezistenti sau opusi la schimbare.

»detalii

VIRTUAL BUSINESS SCHOOL

06 Mai 2020

Sunt vremuri nesigure pentru noi toți, iar schimbarea pe care o trăim a fost bruscă și la cote inimaginabile. În toată această incertitudine care ne cere adaptare permanentă, un lucru este însă cert. Învățarea trebuie să continue. Acum, mai mult ca oricând.
De aceea, continuând sesiunile de training online, pentru această lună, te invităm să te alături Virtual Business School.

»detalii

Antimanagerul si Employer Brandingul

01 Mai 2020

O vorbă bine argumentată și dovedită în mod repetat de practică spune că oamenii părăsesc managerii, nu companiile.
La un moment dat în carieră, 1 din 2 angajați și-a părăsit locul de muncă din cauza managerului, pentru a-și îmbunătăți astfel, per ansamblu, calitatea vieții. Întrebarea este însă: Dacă oamenii își părăsesc locurile de muncă din cauza antimanagerilor, de ce nu caută acele locuri unde găsesc manageri buni?
Cel mai probabil....pentru că nu stiu unde să îi găsească.

»detalii

Cum să faci o #schimbaredemindset necesara in vremuri de criza

08 Aprilie 2020

În 2008, odată cu marea criză economică, Dan Sullivan scria celebrul “Scary Times” Success Manual: How To Be A Leader When Times Get Tough. Un articol care cuprindea 10 strategii legate de menținerea concentrarii asupra ocaziilor și oportunităților de creștere și progres în momente dificile.Ne-am gândit să reactualizăm ceea ce spunea Sullivan și să vedem care sunt acei pași care pot crea o schimbare și o adaptare de mindset care, în aceste zile, poate să facă diferența pentru noi toți.

»detalii

Strategii esentiale pentru liderii si managerii virtuali | Conducerea virtuala a echipelor remote

04 Aprilie 2020

În prezent, ceea ce era până de curând doar în faza de testare, de posibilitate de viitor a muncii sau, pur și simplu, doar "ceva ce ar fi interesant, însă... ", acum, a devenit o necesitate. Vorbim de munca remote.

»detalii

DA si NU atunci cand lucram de acasa

01 Aprilie 2020

Munca de acasă. Una dintre cele mai folosite și vehiculate sintagme a ultimelor săptămâni. Mai ieri, o excepție și o variantă interesant de studiat și de luat în calcul pentru viitorul muncii. Azi, o necesitate. Poate părea simplu și comod. Însă, lucrurile nu sunt atât de ușoare, mai ales atunci când trecerea a fost făcută pratic peste noapte. Prin urmare, orice sfat în acest sens credem că este binevenit

»detalii

Martie, cu surprize și cadouri pentru toți!

01 Martie 2020

Cui nu-i place primăvara? Vreme caldă și frumoasă și acea senzație de noi începuturi, care, parcă, îți dau mai multă energie și dispoziție pentru a face mai mult pentru tine. pentru voi toți, în această lună, ne-am gândit să vă oferim un mărțișor al învățării și un cadou pentru dezvoltarea ta.

»detalii

LEAN SIX SIGMA | Fundamente si avantaje pentru cariera ta

21 Februarie 2020

Traim intr-o lume a afacerilor in care competitia nu a fost niciodata mai mare si mai dificila. Nu ca ar mai fi nevoie sa vi se spuna asta pentru ca o traiti zi de zi. Insa, ca urmare a acestei situatii, o intrebare esentiala se impune: Ce facem?! Noi va propunem o solutie adoptata de aproape toate industriile, aplicata si dezvoltata cu rezultate uimitoare de marile companii ale lumii. Si, anume, Lean Six Sigma.

»detalii

#leadershipvizionar | Conducerea prin viziune

10 Februarie 2020

De cele mai multe ori, la auzul conceptului de lider sau leadership vizionar, oamenii se gandesc automat la unii dintre cei mai celebri si mai influenti oameni din istorie.
In termenii limbajului organizational si al leadershipului de business, liderii vizionari sunt aceia care ii influenteaza pe ceilalti pentru a-si descoperi si atinge potentialul lor maxim, creand astfel companii sustenabile si profitabile.

»detalii

Parteneriat CODECS si 360Solutions

06 Februarie 2020

Parteneriatul cu 360Solutions se inscrie in filosofia CODECS de a oferi managerilor si companiilor din Romania cele mai bune produse pentru performanta in business. Parteneriatul cu 360Solutions ne asigura, noua si partenerilor nostri, accesul la cele mai noi metodologii si practici din domeniul trainingului de business.

»detalii

Infografic: Topul competentelor si abilitatilor de care companiile au nevoie in 2020

06 Februarie 2020

Potrivit unei noi cercetări publicate de Learning LinkedIn, în 2020, ca parte a concluziilor LinkedIn Learning 2020 Workplace Learning Report, acestea sunt abilitățile pe care companiile le caută și de care au nevoie cel mai mult de la angajații lor.

»detalii

Leadershipul servant- bucatica de puzzle care lipseste

20 Ianuarie 2020

Traim intr-o epoca in care leadershipul este pe buzele tuturor si in care parca nu a existat niciodata atat de multa preocupare fata de acest concept, indiferent ca vorbim de zona de business, personala sau orice alta arie si domeniu social. Ca urmare, se scriu carti, se creeaza si se livreaza tot mai multe cursuri si programe de leadership, se face coaching si, mai ales in social media, apar tot felul de povesti despre acel lider puternic, carismatic si de succes, pentru care celebra sintagma "sky is the limit" este o realitate zilnica

»detalii

Keith Parker, expertul internațional în programe de leadership și management, se alătură echipei CODECS

15 Ianuarie 2020

Pentru noi, este simplu. În ce facem, considerăm că, dacă nu căutăm zi de zi soluții cât mai bune, dacă nu creăm, dacă nu îmbunătățim permanent, înseamnă că, cel puțin pentru acea zi, ne-am ratat misiunea pe care o avem față de voi. Iar asta este cu atât mai valabil în ceea ce privește echipa pe care o avem. De curând, am început colaborarea cu unul dintre trainerii internaționali cu o vastă experiență în leadership și management, alături de care vom lansa în exclusivitate.

»detalii

Asertivitatea noastra cea de toate zilele: Ce inseamna si la ce foloseste dincolo de trend?

14 Ianuarie 2020

Suntem siguri ca si tu ai auzit de asertivitate. Poate ca si folosesti acest termen...Ca sa lamurim si sa ne lamurim, in asa fel incat sa nu mai fie atat de plin de asertivitate si asertivi si acolo unde nu este cazul, haideti sa lamurim pe scurt ce este asertivitatea si la ce foloseste ea?
In primul si in primul rand, sa scapam de ideea cum ca aserivitatea ar fi sinonima sau apropiata agresivitatii. Sunt trei tipuri generale de personalitate, iar acestea sunt:

»detalii

26 mergand pe 27. La Multi Ani voua!

20 Decembrie 2019

E din nou acea perioadă din an :) Luminițe, ornamente, trafic infernal, colinde, îndemnuri de "să fim mai buni", parca mai multe zâmbete pe fața noastră, bilanțuri, rapoarte și raportări, gânduri de genul "abia aștept să treacă zilele astea și să stau acasă cu ai mei..." sau "aoleu, să nu uit să cumpăr și aia!", binecunoscuta căutare a cadourilor, pregătirile pentru masa de sărbători, ș.a.m.d. Le cunoaștem cu toții, că doar oameni suntem, nu?

»detalii

Black Friday CODECS 2019

15 Noiembrie 2019

Am pregatit pentru tine catalogul reducerilor CODECS alege cursurile si programele de training potrivite tie si avanseza in cariera. Descopera catalogul CODECS Black Friday 2019!

»detalii

ONE-TO-ONE MBA EVENT BUCHAREST | ACCESS MBA

12 Noiembrie 2019

Dorim să vă invităm să vă întâlniți personal cu reprezentanții unora dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa, America de Nord și Asia care participă la evenimentele Access MBA și Masters din București.

Identifică rolurile și comportamentele managerului!

06 Noiembrie 2019

Modelul Mintzberg

În 1990, în cartea sa, „Mintzberg on Management: Inside Our Strange World of Organizations”, expertul și profesorul de management, Henry Mintzberg, a publicat cele 10 roluri sau comportamente fundamentale, care pot fi folosite pentru a categorisi diferitele funcții ale unui manager, pornind de la faptul că, fie că își dă seama sau nu, zi de zi, un manager își schimbă constant rolurile și comportamentele, pe măsură ce sarcinile, așteptările sau situațiile se schimbă și ele.
Aceste zece roluri/ comportamente sunt:

»detalii

5 ÎNTREBĂRI PENTRU PREGĂTIREA FEEDBACK-ULUI DE 360 DE GRADE

05 Noiembrie 2019

Înainte de a folosi în organizația ta feedback-ul de 360 de grade, asigurăte că ai setat în mod corespunzător așteptările cu toți participanții și evaluatorii implicați. Iată cele cinci întrebări esențiale la care este necesar să răspunzi înainte de a apăsa send pentru a distribui acest tip de feedback:

»detalii

Managementul Timpului vs. Managementul atentiei

30 Octombrie 2019

Timpul....acea...."chestiune" care ne tot presează, pe care o tot "alergăm" și ne "aleargă", la care ne raportăm complet și pe care îl căutăm mai ceva ca Proust. Mai rar când relația noastră cu timpul e una bună...De obicei, e exact cum spunea Einstein.

»detalii

Leadership Situational - ce, cine, cum, de ce?

28 Octombrie 2019

Sunt foarte multe stiluri de leadership și, oricine care se află în această postură știe foarte bine că niciun stil nu poate fi 100% aplicat și nici perfect și că stilul de leadership pe care îl folosește implică, pe lângă acele caracteristici și abilități personale, și o combinație dintre mai multe stiluri de conducere devenite reper.

Care este stilul tau managerial?

25 Septembrie 2019

Astazi iti propunem un test adaptat din Haire, Chiselli & Porter's Managerial Thinking: An International Study.
Descarca testul si raspunde la cele 8 intrebari, vei descoperi o expresie a stilului tau managerial.

CODECS iti ofera posibilitatea de ati imbunatati stilul managerial de a adopta noi tehnici si de a dobandi cele mai noi conostinte in domeniul managmentului.

»detalii

First time manager-e, când va fi cazul să pornești...

16 Septembrie 2019

EDITORIAL BOGDAN URITESCU


Mi-aduc aminte cu mare emoție de primul meu curs de arte marțiale susținut ilegal, pe furiș, în podul unei case vechi, cucerit de păienjeni, revendicat de porumbei, printre grinzi putrezite, cu pardoseala murdara, în anul de grație 1988…

»detalii

Metoda Ivy Lee - Rutina zilnică pentru o productivitate maximă

13 Septembrie 2019

Până în 1918, Charles M. Schwab era unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Schwab era președintele Bethlehem Steel Corporation, cel mai mare constructor de nave și cel de-al doilea mare producător de oțel din SUA la acea vreme. Celebrul inventator Thomas Edison a făcut cândva referire la Schwab ca la „maestrul hustler”.

»detalii

Roluri si principii in Agile Project Management

13 Septembrie 2019

Complexitate fără margini. Volum de informații de necuprins. Schimbări permanente. Indusria 4.0. VUCA. Inovație. Nevoia de învățare și dezvoltare continue. Nevoia permanentă de adaptare. Întrebări. Nesiguranță. Cerințe.
Cam așa arată lumea noastră de astăzi, nu-i așa?
Iar noi toți, la muncă, acasă, peste tot, avem nevoie să le facem față, să le înțelegem, să le gestionăm. Avem nevoie de capacitatea de a le răspunde prin acțiuni care să fie eficiente, rapide, concentrate, flexibile.
Pe scurt, agile

»detalii

A greși este uman chiar și în managementul de proiecte!

09 Septembrie 2019

Iată câteva dintre cele mai mari (și utile!) greșeli
Managementul proiectelor nu este atât de ușor pe cât pare. Chiar și manageri de proiect experimentați pot avea probleme pentru că atât de mulți factori pot afecta rezultatul. Noii manageri de proiect sunt siguri că vor face unele greșeli destul de mari în cariera lor. Totuși, important este să înveți din greșelile tale

»detalii

Back to the Real Management | Lead the New Ship

26 August 2019

Dacă te-aș întreba acum care este propria ta definiție pentru manager, ce ai răspunde? Care ar fi prima descriere care ți-ar veni în minte? Iar dacă ar fi să te întreb de ce ai nevoie să fii cu adevărat un manager, care ar fi acele abilități și caracteristici pe care le-ai enumera?

White Paper: Project Management Challenge

19 August 2019

Pentru a înțelege viitorul managementului de proiect, trebuie mai întâi să recunoaștem că este o componentă critică a modelului de business pentru multe organizații, este sistemul de livrare pentru o valoare durabilă a afacerii. Aceast white paper prezinta subiecte cheie precum: fundamentele procesului de project management:

»detalii

Viitorul ca viitorul. Dar cu prezentul ce facem?!

10 Iulie 2019

"Aproximativ o zecime din forța de muncă actuală se află în ocupații care sunt susceptibile de a crește ca procent din forța de muncă și circa o cincime dintre ocupațiile care, cel mai probabil, se vor micșora ca amploare și importanță.
Citesc toate astea și mă gândesc...Revoluția digitală sau Industria 4.0 este o realitate pe care o trăim și o experimentăm cu toții. Și, ca orice schimbare la nivel de paradigmă mondială, ea presupune TOTUL. Iar acest tot vizează în primul și în primul rând învățarea.

#CODECSfaturi - Care-ti sunt cele mai slabe si vulnerabile puncte?

09 Iulie 2019

Zi de zi, ne întâlnim cu zeci de oameni din diverse organizații și domenii de activitate. Sunt oameni care vor să învețe, care vor să devină mai buni în domeniul lor, să performeze, să acceadă. Sau oameni care primesc poate zilnic oferte în alte organizații, care vor să își găsească alte drumuri în cariera lor sau vor să se reprofileze. Iar pentru asta, au nevoie să fie pregătiți oricând pentru întâlniri și interviuri.
De aceea, continuând dialogul din sala de curs, ne-am gândit să creăm și aici un spațiu în care să tratăm treptat fiecare dintre acele întrebări care dau multă bătaie de cap majorității dintre noi la orice interviu. Azi, una dintre cele mai dificile întrebări:

»detalii

#Resurse_de_carti pentru resurse(le) umane

09 Iulie 2019

Cred că nu este niciunul dintre noi care să nu strecoare câte o carte în bagajul de vacanță. Sau să citească ceva în timp ce așteaptă prin trafic sau călătorește cu metroul. Știm că este vară și că vă doriți, inclusiv în lista de lectură, să regăsiți lucruri mai...ușoare. De asta, la CODECS, am și creat Summer Project, ca modalitate de a îmbina utilul cu plăcutul și, tot din acest motiv, deschidem azi o rubrică de carte, care, sperăm noi, să o găsiți interesantă, folositoare și plăcută, indiferent că vă aflați acum la birou, acasă sau într-o vacanță. La inspirația Human Resources Today, iată câteva propuneri:

»detalii

#CODECtipS Training:"Sparge gheața" inedit și eficient

05 Iulie 2019

Indiferent de câtă experiență ai în livrarea de cursuri, acel prim moment în care te afli față în față cu participanții este, de fiecare dată, unul dintre cele mai delicate și importante momente. Chiar dacă i-ai mai întâlnit sau, în cazurile de cursuri interne, îi cunoști foarte bine.
Și, nu întâmplător, acest moment se numește ice breaker .

»detalii

Proiectul tau din Vara aceasta | Summer Project

31 Mai 2019

Pentru mulți dintre noi, vara este o perioadă lentă la birou. Pe măsură ce mulți oameni părăsesc biroul pentru vacanțe și călătorii, ritmul muncii încetinește. Este ușor să încetiniți și să amânați munca pana la toamnă. Nu cădeți în acea capcană de "tăiere" a verii ca o cauză pierdută.
Care este soluția? Lucrați pe un proiect de vară!
CODECS sustine proiectele voastre de dezvoltare din vara asta si va propune o colectie de programe de dezvolatre personala si profesionala la preturi …. de vara 😊

»detalii

Cartea lunii Mai 2019 la Editura CODECS

01 Mai 2019

Leadership Real

Autor: Dean Williams

Pret: 55 RON
Pret special: 39 RON
Economisesti: 16 RON

»detalii

Este centura galbenă Lean Six Sigma potrivita pentru tine ?

25 Martie 2019

Centura galbenă(Yellow Belt) poate fi primul pas spre adoptarea metodologiei Lean Six Sigma. Programul CODECS de 2 zile Lean Six Sigma Yellow Belt se bazează pe conceptele IASSC și îi pregătește pe participanti să înțeleagă și să utilizeze instrumentele de bază de măsurare pentru a culege date exacte și pentru a naviga prin procesul de rezolvare a problemelor.

Rezolutii 2019? Programele CODECS te ajuta sa iti indeplinesti planurile!

01 Ianuarie 2019

Fie ca ti-ai propus sa te dezvolti personal sau sa avansezi in cariera, CODECS iti propune o colectie de cursuri acreditate si traininguri experientiale care sa te ajute sa te dezvolti asa cum vrei. Descopera oferta CODECS si obtine reducerea de 10% valabila un an intreg.

»detalii

Sarbatorim impreuna | 100 de ani ROMANIA | 25 de ani CODECS

01 Decembrie 2018

La 100 de ani de Romania noi, CODECS implinim 25 de ani. Si pentru ca vrem sa ne fii aproape pe mai departe iti oferim pentru in noul an 2019 programe si cursuri in conditii de sarbatoare. 25% discount la oricare program open sau inhouse contractat pentru 2019.

»detalii

Black Friday % Profita de Reduceri % Alege cursul carierei tale %

16 Noiembrie 2018

Am pregatit pentru tine un catalog de cursuri si programe de training pentru ca tu sa te dezvolti si sa avansezi in cariera. Descopera catalogul CODECS Black Friday 2018!

»detalii

De la angajat la antreprenor. Cum pui bazele unei afaceri online?

01 Noiembrie 2018

Afacerile online infloresc pe zi ce trece. Insa nu toate persoanele se pricep sa foloseasca internetul si sa creasca o afacere in acest mediu. E adevarat ca majoritatea afacerilor online sunt avantajoase pentru ca nu e nevoie de un buget considerabil pentru a demara afacerea. Insa, si in astfel de cazuri, uneori e nevoie de bani ca sa faci bani.

»detalii

5 motive pentru care comunicatele de presa sunt esentiale pentru un business

01 Noiembrie 2018

Comunicatele de presa sunt unele dintre cele mai intalnite modalitati de informare. Aceste documente oficiale sunt de obicei trimise de catre companii catre institutiile de presa, pentru ca acestea sa le confere valoare de stiri si sa le distribuie mai departe, asa incat informatia sa ajunga la publicul larg.

»detalii

#VARA25 | CODECS Summer School | 25 de Cursuri Acreditate si Traininguri Experientiale

30 Iunie 2018

Alege CODECS Summer School #VARA25 si ai 25% reducere la o selectie de programe acreditate si traininguri experientiale.Vara asta am pregatit pentru tine 25 de programe in care invatam impreuna, cream deprinderi noi, imbunatatim aptitudini si comportamente. Alege experienta in training si dezvoltare profesionala, dobandita in 25 de ani si aplica din prima zi ce ai invatat!

»detalii

6 oportunitati de dezvoltare a carierei | CODECS Business School Professional

27 Iunie 2018

CODECS reuneste sub egida Business School Professional 6 programe educationale care faciliteza accesul participantilor la instrumente si cunostinte privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitati absolut necesare managerilor.

»detalii

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

22 Martie 2018

Majoritatea companiilor nu își fac griji în ceea ce privește comportamentul partenerilor lor din lanțul de distributie. În schimb, se așteaptă ca lanțul de distributie să funcționeze eficient fără interferențe, de parcă ar fi ghidat de faimoasa mână invizibilă a lui Adam Smith. In cazul rețelelor de distributie companiile își privesc adesea doar propriile interese și ignoră pe cele ale partenerilor.

»detalii

Primavara aduce prospetime in cariera ta!

01 Martie 2018

Inceputul primaverii este un prilej bun de a impartasi sentimentele de bucurie cu cei din jur. Pentru ca ne esti aproape, in perioada 1-8 martie, iti oferim 25% reducere la oricare dintre programele noastre de dezvoltare. Bucurati-va de o primavara proaspata alaturi de CODECS! Happy Spring!

»detalii

Beneficiile unei certificari Lean Six Sigma

28 Februarie 2018

Lean Six Sigma oferă o metodologie robustă și relevantă care este cautata pe piata, indiferent ca vorbim de industrie, finanțe, servicii, IT asistență medicală, etc. Unele dintre beneficiile organizaționale ale acestei metodologii combinate Lean Six Sigma includ reducerea costurilor, îmbunătățirea productivității, creșterea veniturilor și satisfacția clienților.

»detalii

Top 4 modificari in PMBoK ® Guide versiunea 6

26 Ianuarie 2018

Noul standard – PMBoK® Guide, versiunea 6 produs de PMI (Project Management Institute) USA va fi folosit ca baza pentru examenul PMP® incepand cu data de 26 martie 2018.

»detalii

START 2018: Au inceput inscrierile Business School Professional

03 Ianuarie 2018

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea 2018 au inceput. Te poti inscrie pana la data de 15 martie 2018 la unul din cele 5 programe de dezvoltare manageriala.

»detalii
123

DECEMBRIE- LUNA CADOURILOR LA CODECS

01 Decembrie 2017

Decembrie este luna cadourilor, asa ca de ce sa nu-ti faci un cadou investind in dezvoltarea ta?
CODECS iti ofera o reducere in valoare de 20% la achizitia oricarui curs din portofoliul nostru!

»detalii

Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala BLACK BELT | Lean Six Sigma

28 Noiembrie 2017

Iti doresti sa devii expert in imbunatatirea proceselor din echipa ta? Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala prin certificarea Lean Six Sigma Black Belt Programul CODECS Lean Six Sigma Black Belt este ideal pentru tine daca vrei sa avansezi in cariera, deoarece instrumentele si metodologia iti vor permite sa lucrezi in proiecte complexe,

»detalii

CSR – incotro? De la sponsorizari la sustenabilitate, de la optiune la obligatie

22 Noiembrie 2017

În urmă cu o lună vă propuneam un scurt chestionar, în vederea determinării nivelului de cunoștințe și a necesarului de informații privind sustenabilitatea. În urma analizei răspunsurilor primite a rezultat, pe de o parte, o bună cunoaștere a conceptului la nivel teoretic și, pe de altă parte, nevoia dezvoltării de module de pregătire în privința aspectelor practice.

»detalii

Au inceput inscrierile: Sesiunea de toamna Business School Professional

30 Octombrie 2017

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea de toamna au inceput. Te poti inscrie pana la data de 15 noiembrie 2017 la unul din cele 4 programe de dezvoltare manageriala.

»detalii

Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala

20 Octombrie 2017

Nevoia de specialiști în responsabilitate corporativă sau sustenabilitatea afacerilor este tot mai mare în rândul companiilor, mai ales în contextul intrării în vigoare la nivel european, începând cu anul 2018, a legislației privind obligativitatea organizațiilor mari de a raporta date cu caracter non-financiar, privind impactul economic, social și de mediu (Directiva 2014/95/UE).

»detalii

First Time Manager | Management Essentials

19 Septembrie 2017

Felicitari ! Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri. In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»detalii

Reteta de succes a managerului de vanzari

01 Septembrie 2017

A fi cel mai bun manager de vanzari nu inseamna sa vinzi singur cat poti de mult, ci sa creezi o forta de vanzari care sa dea rezultate. Zi de zi, managerul de vanzari este chemat sa-si conduca echipa, iar succesul lui depinde de abilitatea de a-si convinge oamenii sa-l urmeze.
Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor este un program CODECS Business School

»detalii

Adopta sistemul de Management Strategic!
#BalancedScorecard Tour

17 Iulie 2017

Daca doresti sa dezvolti cele mai bune practici pentru un sistem de management, sa contribui cu mai multa eficacitate la integrarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa afli despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania, CODECS si Mihai Ionescu va invita la #BalancedScorecard Tour.

»detalii

82% Companii din Fortune 100 folosesc Lean Six Sigma

24 Mai 2017

In anul 1995, General Electric devenea o companie de top recunoscuta la nivel global, fiind clasata pe locul 1 in lista celor mai profitabile 500 business-uri, conform Forbes. Ca o surpriza, CEO-ul companiei- Jack Welch- anunta ca isi doreste sa schimbe politica companiei. De ce ar dori cea mai profitabila companie sa isi schimbe modelul de business?

»detalii

Devino un Manager de Succes

24 Mai 2017

Deseori asociem termenul de manager alaturi de imaginea unui lider inspirational, a unei persoane care a obtinut un success considerabil sau al unui strateg desavarsit, capabil sa stranga o avere considerabila. Sau poate ne gandim la persoane care ar putea sustine cu usurinta discursuri motivationale demne de orice discutie TED. Daca primul gand ne trimite la acel tip de persoana grandioasa, studiile de cercetare realizate in ultimii 5 ani propun contrariul.

»detalii

Stim ce vrei sa faci vara asta:
CODECS Summer School!

24 Mai 2017

Daca si tu asociezi vara cu energie pozitiva, atunci stim ce ti s-ar potrivi! Inceputul verii iti aduce acum REDUCERI de pana la 25% la toate cursurile! De la programe Business School si traininguri specifice de management pana la sesiuni soft skills, CODECS Summer School iti ofera cele mai performante instrumente de learning!

»detalii

Investeste in Performanta - Instrumente Manageriale Complete

23 Mai 2017

Cunoasterea inseamna putere. Puterea de a vedea mai departe, de a avea o viziune de ansamblu si de a lua decizii bune.
Decizii care, in final fac diferenta.
Fa primul pas si inscrie-te pana in 15 iunie la cursurile Business School Profesional.
CODECS anunta deschiderea unei noi sesiuni de inscriere

»detalii

O saptamana pana la HR Summit Timisoara. Cine sunt speakerii si care sunt temele de discutie

09 Mai 2017

Pregatirea angajatilor care-si desfasoara activitatea in departamentul de resurse umane are un impact pozitiv asupra companiei. Productivitate, talent management sau motivarea angajatilor, sunt doar cateva din temele ce vor fi discutate de specialistii in resurse umane de la companii de top, precum Rolls Royce, Altex sau Great People Inside, la conferinta HR Summit Timisoara.

»detalii

Vanzarile- job sau arta?

25 Aprilie 2017

„Vanzarea nu este un job, ci o arta- singura care stie ca fiecare vânzare are cinci obstacole principale: nu există o nevoie, nu există bani, nu există grabă , nu există dorintă, nu există încredere.” – Zig Ziglar
Un sistem performant de Vanzari are scopul de a gestiona corespunzator refuzul si de a aduce PERFORMATA in vanzari prin castigarea increderii clientului - T-R-U-S-T

»detalii

Programele CODECS de Management de Proiect - Peste 15 ani de traditie in Romania

13 Martie 2017

In perioada iulie - octombrie 2017 CODECS organizeaza mai multe programe de instruire in Managementul Proiectelor.
CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.
Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.

»detalii

Primavara aduce promotii la CODECS!

01 Martie 2017

Dam startul unei primaveri insorite si va invitam sa va bucurati de Reduceri Semnificative la Cursuri Exceptionale!
Intre 1 si 8 martie oferim reduceri la toate cursurile organizate open cat si inhouse.

»detalii

Tu stii sa te prezinti ?

25 Februarie 2017

In luna aprilie CODECS impreuna cu Antonio Momoc organizeaza programele de excelenta „Abilitati de prezentare” si „Managementul Reputatiei Online”.In acest context dorim sa va prezentam detaliat cele doua programe, incluzand atat informatii referitoare la expertiza trainerului cat si calendarul pentru seriile lunii martie.

»detalii

Tu ai viziune strategica?

01 Februarie 2017

Inscrie-te la cursul de Certificare in Balanced Scorecard, bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania pentru a-ti creste expertiza si a-ti dezvolta competentele in zona managementului strategic.

»detalii

Yellow, Green, Black Belt - Alege culoarea potrivita pentru tine

31 Ianuarie 2017

Ce inseamna de fapt metodologia Lean Six Sigma si mai ales care este aplicabilitatea cunoscutului concept de “Waste not, want not”?
Lean înseamnă a găsi cea mai ușoară cale pentru a vă maximiza rezultatele și pentru a obține outcome-ul dorit. Sig Sigma este cea mai cunoscută metodologie statistică de îmbunătățire a calității,

»detalii

Ce spune "net-ul" despre tine

05 Ianuarie 2017

Esti manager sau anteprenor, esti persoana publica, conduci o companie sau un departament?
Inseamna ca esti obisnuit cu comentarii si review-uri despre tine sau compania ta pe site-urile de socializare si nu numai. In acest context, pentru tine conteaza foarte mult imaginea ta si a muncii tale in mediul online.

»detalii

Inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor! Peste 15 ani de traditie in Romania

28 Decembrie 2016

In perioada februarie - mai 2017 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor.
CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.
Peste 15 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.

»detalii

Workshop Gratuit - Motivare si Automotivare

12 Decembrie 2016

CODECS organizeaza pe 15 decembrie Workshopul Gratuit Motivare si Automotivare. Vino si afla mai multe despre cum sa-ti asezi in ordine pe hartie dorintele anului 2017, cum sa-ti intretii determinarea pana la sfarsitului anului 2017

»detalii

Scoala Rezidentiala - Viziunea Globala asupra Managementului

12 Decembrie 2016

In weekend-ul 10-11 decembrie s-a desfasurata Scoala Rezidentiala - Viziunea integrata asupra managementului. Aceasta face parte din programul Business School Professional - Diploma Profesionala in Management, fiind ultima etapa inaintea certificarii participantilor.

»detalii

Vino alaturi de noi sa facem o bucurie copiilor #shoebox2016 !

02 Decembrie 2016

Inca un motiv de bucurie! :) CODECS s-a alaturat campaniei #ShoeBox2016 si suntem in perioada de colectare!
Impreuna cu mic cu mare putem face o bucurie persoanelor care nu au parte de cadouri in mod normal, participand in perioada 5 decembrie-16 decembrie la evenimentul #ShoeBox2016 #CODECS.

Ce inseamna invitatia Shoe Box?

»detalii

Dobandeste un avantaj profesional in 2017!
Obtine certificare internationala la CODECS!

25 Noiembrie 2016

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala? Va propuneti sa incepeti o calatorie in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

Participa la Workshop-ul Gratuit – Certificarea PMP

16 Noiembrie 2016

CODECS va invita pe 24 Noiembrie la workshop-ul gratuit - Certificarea PMP. Vom discuta despre importanta Certificarii PMP, despre modul in care trebuie tratate toate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP® precum si despre pasii de pregatire a examenului, toate acestea alaturi de Mihail Sadeanu.

»detalii

Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic!

09 Noiembrie 2016

Daca doresti sa dezvolti cele mai bune practici pentru un sistem de management, sa contribui cu mai multa eficacitate la integrarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa afli despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania,CODECS va invita pe 7-8 & 14-15 decembrie la o noua sesiune a cursului de Certificare in Balanced Scorecard.

»detalii

Urmeaza drumul catre performanta! Participa la programele CODECS din luna noiembrie

28 Octombrie 2016

CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic. Aria de expertiza este foarte vasta acoperind majoritatea domeniilor de activitate.

»detalii

Luna noiembrie incepe la CODECS cu Workshopuri Gratuite

28 Octombrie 2016

Prima saptamana din noiembrie este dedicata la CODECS, workshopurilor gratuite. Astfel pe 2 noiembrie va invitam sa descoperiti metode de optimizare a proceselor la Workshopul Lean Six Sigma, iar pe 3 noiembrie va invitam sa dezlantuiti creativitatea la Workshopul Creativitatea in Business.

»detalii

Esti pregatit pentru schimbare ?

24 Octombrie 2016

Mediul business devine din ce in ce mai competitiv si cerintele clientilor tot mai provocatoare astfel incat singura constanta ramane schimbarea. Cu modele de business in tranzitie catre social economy, sharing economy, knowledge economy, este imposibil pentru companii sa-si implementeze strategia fara treaca prin initiative strategice care sa aduca si schimbari de comportament si cultura organizationala.

»detalii

Obtine certificarea PMP® ! In luna ianuarie incepe un curs de pregatire la CODECS!

19 Octombrie 2016

Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala.

Totalizand un numar de aproximativ 530.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fifth Edition, elaborat de catre PMI®

»detalii

Inteligenta Emotionala - cum sa cresti in cariera si in business

14 Octombrie 2016

Iti doresti sa iti cresti performanta in cariera? Iti doresti sa gestionezi conflictele si sa le transformi in discutii constructive? Iti doresti sa fii un lider care conduce prin propriul exemplu? Daca raspunsul este afirmativ, CODECS te invita sa participi la cursul de Inteligenta Emotionala care va avea loc pe 5 noiembrie.

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna octombrie

04 Octombrie 2016

CODECS organizeaza in luna septembrie programele de training Project Management Professional (PMP®) Preparation (15-16 & 22-23 octombrie), Manager Performant (15-16 octombrie ), Lean Six Sigma Green Belt (14-16 & 22-23 octombrie). Calendarul complet al lunii octombrie poate fi consultat aici.

»detalii

Vino la Workshopul Gratuit: Creativitatea in Business

02 Octombrie 2016

Te-ai intrebat care este formula succesului celor mai inovative firme de pe mapamond, giganti precum Apple, Sony, IBM? Ce au in comun Einstein si Steve Jobs? Vino sa descoperim impreuna tehnici de creativitate in afaceri. CODECS te invita la un nou workhop gratuit, joi 6 octombrie cu tema Creativitatea Business

»detalii

Dezlantuie Creativitatea

29 Septembrie 2016

Incepand cu luna octombrie CODECS lanseaza un nou program - Creativitatea in Business!
Cursul are ca scop dezvoltarea competentelor manageriale si de leadership, capacitatea creativa si abilitatea de a alege si utiliza cele mai potrivite tehnici creative de rezolvare a problemelor in situatii date.

»detalii

Vino la Workshopul Gratuit: Metode si Tehnici de Negociere

27 Septembrie 2016

Intr-o negociere exista intotdeauna o solutie mai buna pentru ambele parti si conditia pentru a o gasi este disponibilitatea partilor de a o cauta.

»detalii

Learning Network Festival 2016

21 Septembrie 2016

In luna septembrie CODECS este partener la Learning Festival ce va avea loc in 28 si 29 Septembrie la Teatrul Elisabeta din Bucuresti. Partenerii CODECS beneficiaza de 20% reducere fata de pretul afisat pe site

Urmeaza drumul catre performanta! Participa la Workshopul Gratuit Balanced Scorecard

16 Septembrie 2016

Intr-un mediu de piata unde incertitudinea primeaza si concurenta este acerba, se impune elaborarea unui sistem de planificare si management strategic. CODECS va invita pe 27 septembrie la un Workshop Gratuit de Balanced Scorecard sustinut de Mihai Ionescu.

»detalii

Optimizeaza pentru a obtine performante maxime!
Vino la primul Workshop Gratuit al toamnei

05 Septembrie 2016

CODECS organizeaza un nou Workshop cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma. Vino pe 7 septembrie incepand cu ora 18 la Centrul de training din str. Agricultori 37-39 sector 2 Bucuresti si afla care sunt cele mai actuale metodologii internationale de optimizare a proceselor! Participarea se face pe baza de inscriere in limita locurilor disponibile.

»detalii

Avanseaza in cariera cu Programele Business School Professional

01 Septembrie 2016

Continuand traditia de peste 22 de ani in domeniu, CODECS ofera toamna aceasta prin divizia sa de Business School Professional, trei programe inovative cu Certificare Nationala realizate pe sistemul didactic Open Learning in domeniul managementului:

»detalii

Inscrie-te in sesiunea de toamna a cursului de Management Strategic si Certificare in Balanced Scorecard

17 August 2016

In perioada 26-27 Octombrie & 2-3 Noiembrie 2016 CODECS organizeaza sesiunea de toamna a Cursului de Management Strategic si Certificare in Balanced Scorecard.

»detalii

Cartea lunii august 2016 de la Editura CODECS

01 August 2016

Coaching si leadership in procesele de tranzitie

Autor: Alain Cardon


Pret: 30 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 12 RON (40%)

»detalii

Inscrie-te la cursurile lunii august la CODECS

29 Iulie 2016

In luna august CODECS va propune o noua serie de programe educationale. Cursurile sunt gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management si sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie.

»detalii

Dilema masurarii inteligentei - coeficientul IQ sau Inteligenta Emotionala?

19 Iulie 2016

Numeroase tratate de psihologie au incercat definirea inteligentei si un mod pertinent de masurare a acesteia. Conform a numeroase teorii, inteligenta insumeaza totalitatea capacitatilor intelectuale ale unei persoane de a rezolva situatii noi si complicate, de a invata din propriile experiente si a se adapta la mediul inconjurator.

»detalii

Conceptul de Business Counterintelligence

18 Iulie 2016

Informatia reprezinta un activ valoros al companiei tale iar intr-un mediu hiper-concurential si internationalizat, este necesar mai mult decat oricand sa iti protejezi propriile informatii impotriva amenintarilor de tipul spionajului economic sau corporativ.

»detalii

O noua sesiune de programe Business School Professional

01 Iulie 2016

CODECS ofera toamna aceasta prin Divizia sa de Business School Professional, trei programe inovative cu Certificare Nationala realizate pe sistemul didactic Open Learning in domeniul managementului

»detalii

Cartea lunii iulie 2016 de la Editura CODECS

01 Iulie 2016

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie

Autor: Jim Blythe


Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)

»detalii

Cursurile lunii Iulie

23 Iunie 2016

Luna lui Cuptor va aduce la CODECS completarea abilitatilor si cunostintelor dumneavoastra printr-o noua serie de cursuri interactive. Adaptate unei audiente largi, programele noastre de vara ofera o tematica actuala si variata, abordand atat domenii specifice managementului precum performanta in management

»detalii

CODECS introduce in Romania examenul de certificare paper-based Lean Six Sigma

13 Iunie 2016

Din aceasta vara CODECS va ofera posibilitatea de a sustine examenul IASSC pentru certificare Lean Six Sigma la sediul sau din strada Agricultori 37 – 39, Sector 2, Bucuresti. Prima sesiune de certificare va avea loc pe data de 30 IULIE 2016.

»detalii

Cartea lunii iunie la CODECS

01 Iunie 2016

Factorul Merlin

Autor: Charles E. Smith

Pret: 29 RON
Pret special: 17,4 RON
Economisesti: 11,6 RON (40%)

»detalii

CODECS a fost prezent si anul acesta la HR Summit Timisoara

23 Mai 2016

CODECS a fost prezent si anul acesta la HR Summit Timisoara, eveniment ce a reunit manageri și specialiști de renume din HR.

»detalii

Maratonul cursurilor de vara

19 Mai 2016

In perioada iunie-august 2016, CODECS doreste sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, organizand in centrele sale din Bucuresti si Timisoara o noua sesiune de cursuri. Gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programele noastre de vara sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile

»detalii

CODECS inaugureaza Centrul Regional Vest - Timişoara

15 Mai 2016

In luna mai CODECS deschide la Timişoara Centrul Regional Vest. Noul centru de training si vanzari din Timisoara va urmari traditia perpetuarii curriculei CODECS abordand prin programele sale de formare cu acreditare nationala si international toate domeniile managementului cat si cursuri noi de Business Intelligence.

»detalii

Cartea lunii iunie la CODECS

03 Mai 2016

Avantajul EQ
Autor: Adele B. Lynn


Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)


»detalii

CODECS recomanda HR SUMMIT Timisoara

26 Aprilie 2016

Pe 19-20 mai HR Summit Timisoara aniverseaza cea de-a zecea editie a Conferintei de Resurse Umane HR Summit. Acest eveniment a reusit sa construiasca si sa consolideze o comunitate autentica a celor care activeaza in departamentele de Resurse Umane, reunind la fiecare editie specialistii din domeniu, managerii, directorii, furnizorii de servicii si oferindu-le acestora cadrul ideal pentru knowledge sharing si networking.

»detalii

O noua acreditare pentru programele Lean Six Sigma organizate de CODECS

25 Aprilie 2016

Incepand cu luna aprilie 2016 cursurile Lean Six Sigma organizate de CODECS au primit si acreditarea institutului The Council of Six Sigma.

»detalii

Cursurile lunii mai

12 Aprilie 2016

CODECS organizeaza in luna mai programele de training:

  • Lean Six Sigma Green Belt | 13-15 & 28-29 Mai
  • Communication - First Rule for Succes | 14 Mai
  • Lean Six Sigma Yellow Belt | 14-15 Mai

»detalii

CODECS recomanda Access MBA Tour | JW Marriott Bucharest Grand Hotel | 9 Mai 2016

28 Martie 2016

Intalneste universitati de afaceri de top! Access MBA - liderul mondial în evenimente MBA one-to-one vine la Bucuresti pe 9 Mai 2016.

»detalii

Cartea lunii aprilie la CODECS

25 Martie 2016

Mortii Vii
Autor: David Bolchover


Pret: 30 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 12 RON (40%)


»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna aprilie

21 Martie 2016

CODECS organizeaza in luna aprilie programele de training:

  • Lean Six Sigma Black Belt | 1-3 & 8-10 Aprilie; 7-8 & 14-15 Mai
  • Business Counter Intelligence | 2-3 Aprilie | 450 Euro
  • Tehnici avansate de interogare | 9-10 Aprilie | 450 Euro

»detalii

Specialist Marketing

09 Martie 2016

Cautam un coleg pentru departamentul de marketing. Cerinte:

»detalii

CODECS recomanda: HR Summit Cluj-Napoca

08 Martie 2016

Clujul reuneste in aceasta primavara pe 17 si 18 martie peste 160 de specialisti din industria de HR&Management. Reprezentanti de la cele mai mari companii din Romania se alatura comunitatii HR Summit Cluj-Napoca, ocazie cu care se vor dezbate nevoile actuale ale industriei in care acestia activeaza si se va lua pulsul pietei muncii.

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna martie

22 Februarie 2016

CODECS organizeaza in luna martie programele de training:

  • Communication - First Rule for Succes | 12 Martie | 140 Euro
  • Train The Trainers | 18-19 & 25-26 & 29 Martie | 490 Euro 390 Euro

»detalii

Directorii de HR de la Flanco, BCR si Elefant.ro iti dau intalnire la HR Summit Cluj-Napoca!

26 Ianuarie 2016

Peste 150 de specialisti HR si manageri isi dau intalnire in aceasta primavara la Conferinta de Resurse Umane - HR Summit Cluj-Napoca, pe 17-18 martie. Clujul devine astfel cadrul ideal pentru a impartasi cele mai noi tendinte din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din aria Resurselor Umane, management si legislatie.

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna februarie

25 Ianuarie 2016

CODECS organizeaza in luna februarie programele de training:

»detalii

CODECS recomanda Business Essence Leadership, sustinut de Dr Menis Yousry | 9-10 februarie 2016, Hotel Capital Plaza Bucuresti

19 Ianuarie 2016

CODECS recomanda masterclassul Business Essence Leadership, sustinut de Dr Menis Yousry, ce va avea loc intre 9-10 februarie 2016, la Hotel Capital Plaza Bucuresti.

»detalii

CODECS recomanda HR Summit 2016

18 Ianuarie 2016

Anul 2016 aduce in atentia industriei de Resurse Umane si Management din Romania o noua serie de evenimente HR Summit in cei 3 poli regionali: Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Specialistii in Resurse Umane isi dau intalnire la HR Summit pentru a discuta tendintele din domeniu si pentru a identifica noi strategii de dezvoltare, atat la nivel personal, cat si la nivel de companie.
 

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna ianuarie

04 Ianuarie 2016

CODECS organizeaza in luna ianuarie programele de training:

  • Public Speaking | 20 Ianuarie | 140 Euro
  • Communication - First Rule for Succes | 22 Ianuarie | 140 Euro

»detalii

Alatura-te profesionistilor in management si inscrie-te la programele Business School Professional

04 Ianuarie 2016

Continuand traditia de peste 22 de ani in dezvoltarea de programe de pregatire manageriala, CODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de primavara pentru Divizia Business School Professional.

Programele educationale au un pronuntat caracter interactiv, iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna decembrie

18 Noiembrie 2015

CODECS organizeaza in luna decembrie programele de training:

  • Train The Trainers | 10-14 Decembrie | 490 Euro 390 Euro
  • Project Management Professional PMP Preparation | 10-13 Decembrie | 750 Euro 500 Euro

»detalii

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna noiembrie

02 Noiembrie 2015

CODECS organizeaza in luna noiembrie programele de training:

  • Vanzare in parteneriat cu clientul | 14-15 noiembrie | 300 Euro 220 Euro
  • Relatii cu clientii | 14-15 noiembrie | 320 Euro 240 Euro
  • Leadership de inalta performanta | 14-15 noiembrie | 300 Euro 220 Euro

»detalii

Elita mediului de afaceri romanesc, premiata la Gala Forbes 500 Business Awards

26 Octombrie 2015

Bucuresti, 23 octombrie 2015 - Peste 250 de oameni de afaceri, antreprenori si manageri, dar si consultanti de top au participat la editia 2015 a galei Forbes 500 Business Awards, care a avut loc pe 22 octombrie, la Le Chateau, intr-un cadru dedicat excelentei si elegantei.

»detalii

CODECS recomanda Access MBA Tour | Radisson BLU Hotel | 14 Noiembrie 2015

20 Octombrie 2015

Access MBA - liderul mondial în evenimente MBA one-to-one vine la Bucuresti pe 14 Noiembrie 2015.
Acum universitatile de afaceri de top sunt aproape de tine!

»detalii

Descopera-l pe Florin Constantin intr-un nou rol, plin de entuziasm

16 Octombrie 2015

Florin Constantin, alaturi de compania de training CODECS, lanseaza trei noi programe de pregatire in luna noiembrie, prin care isi propun sa transforme comportamentul participantilor, trecandu-i prin experiente si situatii iesite din tiparele pregatirii formale.

»detalii

Inscrie-te la programele de training CODECS desfasurate in luna octombrie

12 Octombrie 2015

CODECS organizeaza in luna octombrie programele de training Vanzare in parteneriat cu clientul (17-18 octombrie), Leadership de inalta performanta (17-18 octombrie), Finante pentru nonfinantisti (24-25 octombrie), Tehnici de negociere (24-25 octombrie), Relatii cu clientii (24-25 octombrie), Stress and time management (24 octombrie), Inteligenta Emotionala (24 octombrie) si Manager Performant (30-31 octombrie).

»detalii

CODECS recomanda Gala Forbes 500 Business Awards 2015 | 22 octombrie

08 Octombrie 2015

In luna octombrie a fiecarui an, Forbes Romania celebreaza spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din Romania in cadrul Galei Forbes 500 Business Awards.

»detalii

FORBES CEE Forum 2015: 25 de strategii de crestere sustenabila

24 Septembrie 2015

Pe 22 si 23 septembrie 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, redactia Forbes Romania a organizat Forbes CEE Forum, a doua editie a evenimentului economic de o asemenea magnitudine, in cadrul caruia au fost analizate principalele probleme care stau la baza situatiei economice si politice din Europa Centrala si de Est, Tarile Baltice si Orientul Mijlociu.

Anul acesta, la Forbes CEE Forum, principalii actori de pe scena politica si economica din Europa Centrala si de Est, alaturi de editori din reteaua internationala Forbes, au dezbatut propuneri pentru o strategie sustenabila de crestere economica.

»detalii

CODECS lanseaza in aceasta toamna divizia de programe de pregatire Business School Professional

25 August 2015

Continuand traditia de peste 22 de ani in dezvoltarea de programe de pregatire manageriala, CODECS lanseaza in aceasta toamna Divizia Business School Professional.

»detalii

CODECS recomanda Forbes CEE Forum 2015 | 22-23 septembrie

25 August 2015

Pe 22 si 23 septembrie 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, redactia Forbes Romania, impreuna cu reprezentanti ai redactiilor Forbes din regiunea Europei Centrale și de Est va invita la a doua editie a evenimentului economic regional:
Forbes CEE Forum – Reinventing Europe. The emerging markets way.

»detalii

CODECS recomanda Learning Network Festival | 29-30 septembrie

20 August 2015

Learning Network te invita la Festival, evenimentul esential pentru profesionisti in invatare si dezvoltare organizationala. Evenimentul are loc pe 29 si 30 septembrie la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

»detalii

CODECS lanseaza cinci noi programe!

04 August 2015

CODECS lanseaza cinci noi programe de top in domenii precum guvernare IT, managementul proiectelor si portofoliilor si standarde internationale in managementul proiectelor.

»detalii

Inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Management de Proiect! Peste 15 ani de traditie in Romania

12 Mai 2015

In perioada noiembrie 2015 - februarie 2016 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Management de Proiect.
CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.
Peste 10 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.

»detalii

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale! Inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor!

12 Mai 2015

In perioada noiembrie 2015 - februarie 2016 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor.

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor!

»detalii

CODECS lanseaza doua noi programe certificate international

27 Aprilie 2015

CODECS organizeaza, in premiera in Romania, in parteneriat cu Forum for International Trade Training Canada, cursuri “International Trade – calea profesionala catre piata globala” certificate si recunoscute international.

»detalii

CODECS recomanda Access MBA Tour | JW Marriott Bucharest Grand Hotel | 9 mai

14 Aprilie 2015

Intalneste universitati de afaceri de top! Liderul mondial in evenimente MBA one-to-one vine la tine.

  • JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sambata 9mai 2015.
  • Calea 13 Septembrie 90, Bucuresti, Romania
  • 9:30 – 16:00

»detalii

Cautam traineri cu experienta

09 Aprilie 2015

Incepand cu luna mai vom derula noi proiecte pentru piata de programe de dezvoltare profesionala si personala din Romania.

»detalii

Lean Six Sigma Yellow Belt | 16-17 aprilie

23 Martie 2015

In perioada 16-17 aprilie CODECS organizeaza in Bucuresti cursul Lean Six Sigma Yellow Belt - Notiuni fundamentale de Lean si Introducere in Six Sigma. Acest curs isi propune descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate in procesele de orice tip.

»detalii

Lean Six Sigma Green Belt | 23-24 si 27-29 aprilie

23 Martie 2015

In perioada 23-24 si 27-29 aprilie CODECS organizeaza in Bucuresti cursul Lean Six Sigma Green Belt. Prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete acest curs isi propune o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma.

»detalii

CODECS recomanda Neal Schaffer - Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses | 28 mai

04 Februarie 2015

Neal Schaffer, unul dintre Forbes top 50 Social Media Influencers va fi prezent la Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, pe 28 mai 2015, pentru a sustine conferinta Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses.

»detalii

CODECS recomanda HR Summit 2015

27 Ianuarie 2015

HR Summit revine in acest an la Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi cu un format nou al conferintei, care ii aduce impreuna pe specialistii de resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar si pe cei care ajuta la dezvoltarea sustenabila a industriei business cu ajutorul capitalului uman.

»detalii

Dobandeste un avantaj profesional in 2015! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 22 ianuarie

06 Ianuarie 2015

CODECS deschide seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ dedicat metodologiei Lean Six Sigma.
Dobandeste un avantaj profesional in 2015! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma!

»detalii

CODECS recomanda High Class PM | 13-16 Noiembrie 2014

05 Noiembrie 2014

PMI Romania Chapter organizeaza intre 13 si 16 noiembrie High Class PM – eveniment ce consta intr-o serie de workshop-uri interactive, special concepute pentru project manageri cu experienta care isi doresc sa depaseasca barierele project managementului clasic.

»detalii

Cartea lunii noiembrie de la Editura CODECS

01 Noiembrie 2014

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie
Autor: Jim Blythe

Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)

»detalii

Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma Yellow / Green / Black Belt! Incep doua noi editii

29 Octombrie 2014

CODECS anunta ultimele doua editii din acest an pentru cursurile de certificare internationala Lean Six Sigma, astfel:

o Introducere in Lean | 16 noiembrie sau 25 noiembrie 2014
o Lean Six Sigma Yellow Belt - Introducere în metodologie | 17 noiembrie sau 26 noiembrie 2014
o Lean Six Sigma Green Belt | 18-22 noiembrie sau 2-6 decembrie 2014
o Lean Six Sigma Black Belt | 15 decembrie 2014

»detalii

CODECS recomanda Employer Branding Summit | 25 Noiembrie 2014, Hotel City Plaza Cluj Napoca

29 Octombrie 2014

CODECS recomanda Employer Branding Summit, eveniment organizat de Employer Branding International si Romarketing.

»detalii

Invitatie la Selling Emotions cu Bogdan Grigore | 15 noiembrie 2014

27 Octombrie 2014

Sambata 15 noiembrie 2014 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Selling Emotions.

Pentru ca fiecare dintre noi vindem zi de zi! Vanzarea nu este numai atunci cand promovezi un produs sau un serviciu. Vanzarea este in fiecare intalnire pe care o aveti, in discutiile zilnice. Vanzarea este arta de a va conecta la clienti si de a va adapta la modul lor de a vedea lumea. De fiecare data cand vindeti ceva, de fapt, vindeti emotii! Veti invata despre cum sa stabiliti o conexiune cu o alta persoana, cum sa utilizati nevoile si valorile, cum sa comunicati cu emotii, cum sa fiti convingatori!

»detalii

Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma Yellow / Green Belt! Inscrierile au inceput!

30 Septembrie 2014

Incepand cu luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

»detalii

Cartea lunii octombrie de la Editura CODECS

30 Septembrie 2014

Managementul vanzarilor
Autor: Bill Donaldson

Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)

»detalii

HR Summit Iasi : Nivelul de engagement al angajatilor nu este un simplu numar

16 Septembrie 2014

La nivel mondial, 69% dintre angajati au un nivel redus de Engagement, Iar rolul HR-ului devine nu doar important, ci esential in demersul continuu de a creste si mentine angajamentul si energia celor mai importante resurse ale companiei.

»detalii

CODECS recomanda PMdays 2014 - Improving Life with Project Management | 25 - 26 septembrie

16 Septembrie 2014

Un stil de viata echilibrat consta in 8 ore de odihna, 8 ore de munca si 8 ore dedicate altor activitati. Din pacate, rar reusim sa pastram acest echilibru. Cu toate acestea, trebuie sa gasim un acord sau o armonie intre munca, cei dragi si odihna. Asadar, cum putem sa ajungem la acest echilibru?

»detalii

Cartea lunii Septembrie de la Editura CODECS

01 Septembrie 2014

Negocierea in avantaj
Autor: G. Richard Shell

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)

»detalii

Cartea lunii august de la Editura CODECS

01 August 2014

Sase pilule de intelepciune

Autori: Dave Allan, Matt Kingdon, Kris Murrin, Daz Rudkin


Pret: 30 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 12 RON (40%)

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Iasi | 23-24 octombrie 2014

01 August 2014

HR Summit, evenimentul care aduce in zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management, revine in Iasi, pe 23-24 octombrie, cu un nou format!

»detalii

Cartea lunii iulie de la Editura CODECS

01 Iulie 2014

40 de strategii pentru succesul in afaceri

Pret: 60 RON
Pret special: 36 RON
Economisesti: 24 RON (40 %)

»detalii

Construieste-ti cariera de manager alaturi de CODECS!

24 Iunie 2014

CODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de toamna pentru programul de Certificat Profesional in Management, ale carui cursuri se desfasoara in perioada octombrie 2014 – martie 2015. Programul este oferit in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie si are o traditie de peste 20 ani pe piata din Romania.

»detalii

Zilele CODECS la Iasi | 16 - 18 iunie 2014

12 Iunie 2014

In perioada 16 - 18 iunie 2014 va asteptam la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi la Zilele CODECS.

»detalii

Diploma de MBA, „pasaport” catre un loc de munca in alta tara?

10 Iunie 2014

Posibilitatea de a testa modelul occidental de lucru si de studiu, precum si oportunitatea de a lucra cu oameni cu experienta internationala sunt doua dintre cele mai importante motivatii pentru inscrierea la MBA a absolventilor din Romania, potrivit rezultatelor sondajului ZF realizat in randul absolventilor din ultimele promotii ale programelor locale.

»detalii

Prospectiuni – castigatoarea categoriei “Parteneriat intre o companie din industrie si o institutie de invatamant” la premiile Getenergy

10 Iunie 2014

Prospecţiuni si Facultatea de Geologie si Geofizica din cadrul Universitatii Bucuresti au fost premiate la categoria “Parteneriat intre o companie din industrie si o institutie de invatamant”, pentru colaborarea durabila dezvoltata timp de peste 60 de ani, in cadrul celei de-a saptea editii anuale a ceremoniei de decernare a premiilor Getenergy, care a avut loc saptamana aceasta la Londra.

»detalii

Cartea lunii iunie de la Editura CODECS

01 Iunie 2014

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie
Autor: Jim Blythe

Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)



»detalii

Prospectiuni si Universitatea Bucuresti nominalizate la Getenergy Awards 2014

16 Mai 2014

Prospectiuni, alaturi de Universitatea din Bucuresti, se afla printre finalistii premiilor Getenergy 2014, pentru sectiunea Parteneriat intre o universitate si o companie din industria de petrol si gaze.

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Timisoara | 29 mai 2014

15 Mai 2014

Pe 29 mai, 14 speakeri si 120 de specialisti in HR si manageri din Timisoara, Deva, Oradea, Cluj Napoca, Bucuresti si Arad se intalnesc la HR Summit - ExpoConferinta de Resurse Umane.

»detalii

Zilele CODECS la Timisoara | 22 – 24 mai 2014

14 Mai 2014

Universitatea de Vest din Timisoara aniverseaza, in luna mai, 70 de ani de existenta, sarbatoare la care sunt invitati sa participe oaspeti de marca, de la Regele Mihai la prim-ministrul Romaniei.

Cei 70 de ani de existenta ai UVT vor fi marcati printr-o serie de evenimente, la care se adauga si Zilele CODECS.

»detalii

Cartea lunii mai de la Editura CODECS

01 Mai 2014

Management de proiect - abordare sistemica
Autor: Harold Kerzner

Pret: 165 RON
Pret special: 99 RON
Economisesti: 66 RON (40%)

»detalii

De la Botosani la Bucuresti, pentru a deveni CEO

22 Aprilie 2014

Doina Vornicu s-a alaturat Grupului CEZ in Romania din octombrie 2006, ca Director Proiect Mentenanta, pentru ca incepand cu luna iulie 2009 sa devina Directorul General al CEZ Distributie. A fost prima femeie Director tehnic la IRE Botosani, promovata la Bucuresti de un barbat.

»detalii

CODECS la Targul Educatiei | 10 - 11 aprilie 2014 | Bucuresti

07 Aprilie 2014

In perioada 10 - 11 aprilie 2014 CODECS va invita la cea de-a XV-a editie a Targului Educatiei din Bucuresti.

Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, veti putea sa vizitati standul CODECS, unde vor fi prezentate atat oferta de programe de pregatire profesionala si personala, cat si colectiile de carte de afaceri ale Editurii CODECS.

»detalii

Zilele CODECS la Cluj | 8 - 11 aprilie 2014

07 Aprilie 2014

In perioada 8 - 11 aprilie 2014 va asteptam la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca la Zilele CODECS, eveniment dedicat tuturor celor interesati de propria dezvoltare personala si profesionala.

»detalii

Cartea lunii Aprilie de la Editura CODECS

01 Aprilie 2014

Gandire creativa si brainstorming
Autor: J. Geoffrey Rawlinson

Pret: 25 RON
Pret special: 15 RON
Economisesti: 10 RON (40%)


»detalii

CODECS si-a numit Consiliul Academic format din rectori si decani de la cele mai bune cinci universitati din Romania

25 Martie 2014

CODECS si-a desemnat Consiliul Academic al companiei, care va avea atat rolul consultativ in strategia de dezvoltare a institutiei, cat si pe acela de a crea produse in parteneriat cu mediul universita

»detalii

Luna martie – luna educatiei la CODECS

10 Martie 2014

In luna martie am pregatit tuturor celor interesati de dezvoltare o campanie de promovare a educatiei de business.

“Prin campania „Luna martie – luna educatiei la CODECS” ne continuam misiunea de a-i inspira pe oameni, pentru ca prin propria lor dezvoltare personala si profesionala sa contribuie la transformarea societatii. In acest sens, pe parcursul lunii martie oferim...

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Cluj | 10 aprilie 2014 | Grand Hotel Italia

10 Martie 2014

Pe 10 aprilie 2014, sunt asteptati la cea de-a doua editie HR Summit Cluj peste 140 de specialisti de HR si manageri din Cluj Napoca, Bistrita, Zalau, Satu Mare, Baia Mare si Alba Iulia. HR Summit vine in ajutorul specialistilor de HR si a managerilor prin structura sa complexa, reprezentand cadrul perfect pentru “knowledge-sharing”, in care acestia pot afla solutii ideale mulate propriului business.

»detalii

Noi servicii in oferta CODECS: Teambuilding, Events, Travel, Trekking

07 Martie 2014

Fie ca doriti sa organizati programe conventionale de tembuilding, programe de Top Military Network Camp sau evenimente de pana la 60.000 de participanti, CODECS in parteneriat cu Ecoxtrem va ofera solutii creative si o gama foarte larga de activitati care pot ajuta la indeplinirea obiectivelor dorite.

»detalii

Cartea lunii martie de la Editura CODECS

03 Martie 2014

Manualul trainerului profesionist
Autor: Robert H. Vaughn

Pret: 60 RON
Pret special: 36 RON
Economisesti: 24 RON (40%)

»detalii

CODECS va invita sa participati la cursurile open marca EXECUTIVE CLUB

19 Februarie 2014

CODECS va invita sa participati in perioada martie-mai 2014 la cursurile open marca EXECUTIVE CLUB sustinute de experti la standarde internationale.

Prima serie de programe este sustinuta de Alexander Fuhrmann care are o experienta bogata in prezentarea de programe de comunicare, negociere si vanzari. El a dezvoltat o serie de programe axate pe Wisdom Management. Un aspect cheie al programelor sale este ca increderea reprezinta ingredientul care leaga grupurile, iar capacitatea de a genera incredere este conditia pentru un mediu de lucru bun.

»detalii

Cartea lunii februarie de la Editura CODECS

03 Februarie 2014

Avantajul EQ
Autor: Adele B. Lynn

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)

»detalii

Ultimele doua saptamani de inscrieri pentru cursul de Certificare in Balanced Scorecard

03 Februarie 2014

CODECS anunta inscrierile pentru cursul de Certificare in Balanced Scorecard, bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania, predat in limba romana. Acest curs isi propune sa creasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania...


»detalii

De ce unii aleg calea mai grea

24 Ianuarie 2014

La adevarul conform caruia un MBA si cursurile complexe din curicula de top a unei institutii de prestigiu care ofera programe de pregatire profesionala si personala au o valoare de multe ori de neinlocuit se adauga experienta personala a absolventilor, cea care consolideaza ferm aceasta realitate.

»detalii

Cartea lunii ianuarie de la Editura CODECS

06 Ianuarie 2014

Sapte secrete ale liderilor inspirati

Autor: Phil Douardo, dr. Phil Blackburn

Pret: 35 RON
Pret special: 21 RON
Economisesti: 14 RON (40%)

»detalii

Craciunul incepe cu Editura CODECS!

09 Decembrie 2013

Inainte de finalul anului si pentru a intra in spiritul sarbatorilor de iarna, Editura CODECS este alaturi de cititorii sai si le ofera un DISCOUNT de 40% valabil in luna decembrie la achizitionarea urmatoarelor carti:

»detalii

Doua puncte de vedere, o perspectiva matura

02 Decembrie 2013

Ce optiuni avem in domeniul dezvoltarii manageriale? MBA, Certificat Profesional in Management... Nevoia de a invata, de a intelege mai mult si in profunzime secretele unui business de succes, dar mai ales, cum sa fii cu un pas mai aproape de a fi lider, iata doar cateva motive pentru care mai multe generatii de manageri romani au ales sa urmeze aceste cursuri la Open University Business School.

»detalii

Cartea lunii decembrie de la Editura CODECS

27 Noiembrie 2013

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie
Autor: Jim Blythe

Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)



»detalii

Profita de DISCOUNTUL de 40% la toate cartile Editurii CODECS | numai pe 29 noiembrie 2013

26 Noiembrie 2013

Editura CODECS isi asteapta cititorii sa participe la promotia pregatita pentru vineri, 29 noiembrie 2013: DISCOUNT de 40% la toate cartile din oferta.

»detalii

Mesajul lui Mark Fenton-O’Creevy | Associate-Dean International Open University

26 Noiembrie 2013

It is my very great pleasure to mark this special occasion of CODECS 20 year jubilee.

The Open University Business School is extremely proud of its partnership with CODECS and the achievements that we have fulfilled together. CODECS has proved to be a partner, with high quality teaching capabilities.

»detalii

Dobandeste Certificari recunoscute national si international prin programele de management CODECS

26 Noiembrie 2013

CODECS anunta seria de primavara pentru inscrierea la programele de Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie.
Obtine Certificarile recunoscute national si international prin programele:
  • Certificatul Profesional in Management | Manager - COR 112029
  • Management de Proiect | Manager Proiect - COR 242101
  • Business Operations | Manager Operatiuni - COR 241226
  • Supply Chain Innovation, Strategy and Management
  • Global MBA Open University Business School

»detalii

CODECS recomanda Bucuresti Business Days | 10-11 decembrie

10 Noiembrie 2013

In perioada 10-11 decembrie, va avea loc la Bucuresti cea de-a 13-a editie din suita de evenimente Business Days, care isi propun, asa cum arata si motto-ul acestora, sa ofere "inspiratie, experienta si oportunitati celor care vor sa genereze valoare in Romania". 

»detalii

Cartea lunii noiembrie 2013 de la Editura CODECS

29 Octombrie 2013

Vanzare inteligenta
Autor: Tony Buzan, Richard Israel

Pret: 29 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 11 RON (40%)

»detalii

CODECS recomanda BUZZ!Camp | Editia a 10-a | 24 octombrie – 31 noiembrie 2013

10 Octombrie 2013

Inspire Group organizeaza cea de-a 10 editie a evenimentului BUZZ!Camp, fostul BizCamp, in perioada 24 octombrie – 31 noiembrie 2013. Companiile sunt invitate sa intalneasca tinerii cu potential, cu aspiratii la cel mai inalt nivel, dornici sa descopere cheia succesului.

»detalii

Peste 120 de specialisti din peste 30 de companii nationale si internationale se vor intalni la HR Summit Iasi | 17 octombrie 2013

10 Octombrie 2013

Manageri si specialisti de HR din peste 10 orase vor participa pe 17 octombrie la HR Summit - cel mai important eveniment regional dedicat industriei de Resurse Umane.

»detalii

Finante pentru nonfinantisti

07 Octombrie 2013

In perioada 2-3 noiembrie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Finante pentru nonfinantisti, care trateaza principalele aspecte legate de rolul functiilor financiare intr-o organizatie, precum si care este procesul de construire si gestionare a bugetelor.

»detalii

HR on Board | 10 octombrie 2013 | Bucuresti

02 Octombrie 2013

Medien Conferences si revista Manager Express au placerea sa va invite pe 10 octombrie 2013, incepand cu ora 09:00, la un eveniment dedicat unei probleme de actualitate: parteneriatul dintre functiunea de HR si top management. Sub titlul “HR-ul on Board!”, conferinta va avea loc la Hotel InterContinental, Sala Modigliani.

»detalii

Cartea lunii octombrie 2013 de la Editura CODECS

01 Octombrie 2013

Negocierea in avantaj
Autor: G. Richard Shell

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Iasi | 17 octombrie 2013

27 Septembrie 2013

Cel mai mare eveniment de Resurse Umane din zona de Est si Sud-Est a Romaniei are loc, in aceasta toamna, la Iasi!

Pe 17 octombrie are loc la Iasi HR Summit-ExpoConferinta de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din zona Moldovei.
 

»detalii

DIALOGURI NECESARE - GABRIEL LIICEANU: AU OAMENII NEVOIE DE LIBERTATE?

25 Septembrie 2013

CODECS, impreuna cu Revista CARIERE va invita joi, 17 octombrie 2013 la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, la cea de-a 4-a editie a conferintelor DIALOGURI NECESARE, de aceasta data dedicata libertatii.

»detalii

CONCURS - De ce sa devii antreprenor in Romania?

20 Septembrie 2013

Traversam vremuri tulburi. Climatul economic instabil, gradul mare de risc si incertitudine, lipsa unei culturi si traditii in antreprenoriat, la care putem adauga sistemul impovarator de taxe si impozite si un sistem de invatamant neadaptat realitatii pietei fac foarte dificila crearea de noi afaceri in Romania vremurilor pe care le traim.

»detalii

CODECS recomanda Cluj Business Days | 25-26 septembrie | Grand Hotel Italia

16 Septembrie 2013

In perioada 25-26 septembrie, va avea loc la Cluj cea de-a 12-a editie din suita de evenimente Business Days, care isi propun, asa cum arata si motto-ul acestora, sa ofere "inspiratie, experienta si oportunitati celor care vor sa genereze valoare in Romania". Cluj Business Days, cel de-al treilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi gazduit de Grand Hotel Italia.

»detalii

Cartea lunii septembrie 2013 de la Editura CODECS

02 Septembrie 2013

Coaching si leadership in procesele de tranzitie

Autor: Alain Cardon

Pret: 30 RON
Pret special: 18 RON
Economisesti: 12 RON (40%)

»detalii

DIALOGURI NECESARE – Conducerea prin dezvat, cu Cosmin Alexandru

13 August 2013

 
CODECS, impreuna cu Revista Cariere va invita Joi, 19 septembrie 2013, la un dialog inedit, despre o alta modalitate de a conduce. Cosmin Alexandru ne vorbeste despre conducerea prin dezvatare si ne provoaca la un exercitiu inedit si concret.
 

»detalii

Cartea lunii august 2013 de la Editura CODECS

12 August 2013

Factorul Merlin

Autor: Charles E. Smith


Pret: 29 RON
Pret special: 17 RON
Economisesti: 12 RON (40%)

»detalii

Management Performant - tips & tricks dezbatute de CODECS

23 Iulie 2013

 In perioada 10-11 august 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Management Performant, care are drept scop definirea si alinierea in organizatie a celor mai bune practici de management, precum si formarea managerilor prin dezvoltarea competentelor si abilitatilor manageriale.


 

»detalii

Cartea lunii iulie 2013 de la Editura CODECS

01 Iulie 2013

Pledoarie pentru checklist

Autor: Atul Gawande

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)

»detalii

Alatura-te profesionistilor in management si inscrie-te la programul de Certificat Profesional in Management!

20 Iunie 2013

CODECS anunta sesiunea de inscrieri din seria de toamna pentru programul de Certificat Profesional in Management, program profesional de calificare in domeniul managementului.
- Pentru inscrierea si plata integrala pana la 20 iulie 2013 beneficiati de un DISCOUNT de 10%;
- Pentru inscrierea si plata integrala pana la 20 august 2013 beneficiati de un DISCOUNT de 5%;
 

»detalii

Inscrie-te la CODECS - Leadership de inalta performanta

14 Iunie 2013

CODECS organizeaza la Bucuresti in perioada 29-30 iunie 2013 programul de training Leadership de Inalta Performanta, care permite cursantilor sa inteleaga in mod real care sunt principiile de baza ale leadershipului si care este rolul unui leader in cadrul unei organizatii.
 

»detalii

Intalnirea ERUDIO cu Horia-Roman Patapievici -Despre frumos si disparitia frumosului

03 Iunie 2013

CODECS, impreuna cu Asociatia ERUDIO va invita la un eveniment special: intalnirea cu Horia-Roman Patapievici, care va avea loc joi, 13 Iunie 2013, incepand cu ora 10:00, la Hotel Novotel din Bucuresti.

 

»detalii

CARTEA LUNII IUNIE 2013 de la Editura CODECS

03 Iunie 2013

Dictionar de coaching comentat

Autor: Alain Cardon

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40 %)

»detalii

20 de ani de excelenta in educatia manageriala

23 Mai 2013

Compania CODECS SA a fost infiintata in 1993 de primii 25 de studenti romani absolventi ai programului de MBA (Master of Business Administration) al Open University Business School – UK. De atunci si pana in prezent, CODECS a ramas in Romania, partenerul exclusiv al Open University Business School – UK.

»detalii

Curs CODECS – Vanzare Proactiva. Inscrie-te si afla secretele unui vanzator profesionist!

14 Mai 2013

In perioada 8-9 iunie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti cursul Vanzare Proactiva, parte a programului CODECS Training Solutions organizat in parteneriat exclusiv cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume. Cursul trateaza principalele aspecte care trebuie urmarite in procesul de vanzare, precum si modele corecte si structurate de abordare in relatia cu clientul.

»detalii

CODECS organizeaza cursul de Inteligenta Emotionala in perioada 15-16 iunie

10 Mai 2013

In perioada 15-16 iunie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Inteligenta Emotionala, oferind cursantilor posibilitatea de a-si insusi un set de principii bazat pe intelegerea de sine, increderea si eficacitatea personala si sa abordeze schimbarea ca pe un fundament al transformarii personale si organizationale.

»detalii

Inscrie-te la programele de training CODECS desfasurate in luna mai: Management Performant, Vanzare Proactiva, Inteligenta Emotionala si Microsoft Project

08 Mai 2013

CODECS organizeaza in luna mai programele de training Management Performant (18-19 mai), Vanzare Proactiva (18-19 mai), Inteligenta Emotionala (18-19mai) si Microsoft Project (25-26 mai).

»detalii

Cartea lunii mai 2013 de la Editura CODECS

01 Mai 2013

Gandire creativa si brainstorming
Autor: J. Geoffrey Rawlinson


Pret: 25 RON
Pret special: 15 RON
Economisesti: 10 RON (40%)


»detalii

DIALOGURI NECESARE – Mentorii pe care-i meritam, cu Oana Pellea

30 Aprilie 2013

„Da, exista pe pamantul asta oameni mari. Si cand ii cunosti, iti dai seama ca in jurul lor aerul are o alta densitate. Pe umerii lui Ciulei sau ai lui Peter Brook aerul se aseaza altfel. Si cand sunt in miscare aerul parca se despica, parca le face loc.”

Oana Pellea, Jurnal

»detalii

Programul MBA Open University iti da abilitatile necesare pentru a-ti dezvolta cariera la potential maxim

23 Aprilie 2013

Am ales programul MBA din recomandarile colegilor si ale catorva prieteni care mi-au povestit despre derularea cursurilor.
Consider ca networking-ul este important din doua motive. In primul rand este o parte din procesul de invatare.
 

»detalii

Guvernul sefilor de promotie MBA - ce masuri ar lua

15 Aprilie 2013

De profesie medic, Ileana Diaconescu, sefa de promotie a programului de MBA oferit de Open University Business School - CODECS, spune ca cel mai important lucru pe care l-a invatat in timpul programului este acela ca perseverenta, seriozitatea si responsabilitatea sunt obligatorii pentru cei care isi doresc sa evolueze atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

»detalii

Aprilie, ultima luna de inscrieri la programul de Certificat Profesional in Management

09 Aprilie 2013

CODECS anunta ultima luna de inscrieri la programul de Certificat Profesional in Management, ale carui cursuri vor incepe in luna mai.
Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor.

»detalii

HR Summit - Conferinta de Resurse Umane, 11-12 aprilie 2013, Cluj-Napoca

04 Aprilie 2013

CODECS are placerea de a anunta HR Summit, cel mai important eveniment de resurse umane din zona Transilvaniei. Desfasurat in perioada 11-12 aprilie 2013, la Cluj Napoca in incinta Grand Hotel Italia***** acest evenimentul reuneste peste 200 de specialisti de HR, headhunters, general manageri, consultanti si companii de resurse umane intr-un cadru propice dezbaterii celor mai importante teme, strategii si viziuni pe care managementul resurselor umane le aplica pentru dezvoltarea durabila unui business.

»detalii

CODECS la Targul Educatiei, 4 - 5 aprilie 2013, Bucuresti

03 Aprilie 2013

In perioada 4 - 5 aprilie 2013, CODECS va invita la cea de-a XIV-a editie a Targului Educatiei din Bucuresti. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, veti putea sa vizitati standul CODECS, unde vor fi prezentate atat oferta de programe de pregatire profesionala si personala, cat si colectiile de carte de afaceri ale Editurii CODECS.

»detalii

Cartea lunii aprilie 2013 de la Editura CODECS

01 Aprilie 2013

Managementul vanzarilor si al clientilor cheie

Autor: Jim Blythe


Pret: 55 RON
Pret special: 33 RON
Economisesti: 22 RON (40%)

»detalii

Investeste in performanta – Instrumente manageriale complete

28 Martie 2013

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursurile Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Inscrierile sunt deschise in perioada 28 martie – 30 aprilie 2013, iar cursurile vor incepe in data de 18 mai 2013 si se vor desfasura pe parcursul a sase luni.

»detalii

20 years of excellence in managerial education

05 Martie 2013

Ionut Mihailescu (in picture), General Manager, told Business Review about the success story behind CODECS and the company’s main achievements since its establishment.

»detalii

Cartea lunii martie 2013 de la Editura CODECS

01 Martie 2013

Avantajul EQ

Autor: Adele B. Lynn

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40%)

»detalii

Cartea lunii februarie 2013 de la Editura CODECS

01 Februarie 2013

Lectii de management de proiect

Autor: Tom Mochal; Jeff Mochal

Pret: 40 RON
Pret special: 24 RON
Economisesti: 16 RON (40 %)


»detalii

PROSPECTIUNI si CODECS anunta prima promotie de absolventi ai Centrului de Dezvoltare Profesionala dedicat tinerilor geologi si geofizicieni

21 Ianuarie 2013

Marti, 22 ianuarie 2013, PROSPECTIUNI si CODECS sarbatoresc prima promotie de absolventi ai Centrului de Dezvoltare Profesionala dedicat tinerilor geologi si geofizicieni. Cei 15 tineri profesionisti se vor alatura comunitatii internationale de exploratori pentru dezvoltarea resurselor pamantului.

»detalii

Cartea lunii ianuarie 2013 de la Editura CODECS

14 Ianuarie 2013

40 de strategii pentru succesul in afaceri


Pret: 60 RON
Pret special: 36 RON
Economisesti: 24 RON (40 %)

»detalii

Inscrieri timpurii la cursurile CODECS 2013

12 Ianuarie 2013

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursurile Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Inscrierile sunt deschise in perioada 10 decembrie 2012 - 11 martie 2013, iar cursurile vor incepe in data de 23 martie 2013 si se vor desfasura pe parcursul a sase luni.

»detalii