Vezi online
Sper să te (re)găsesc cu bine,
Un mare înțelept spunea că nu contează cât de repede mergi, atât timp cât nu te oprești.
Și cred că, în această perioadă, este mai valabil ca oricând.
Adevărat. În aceste momente mulți dintre noi "mergem mai încet", iar calea, în cea mai mare parte, nu este una cunoscută sau sigură. Însă, este necesar să continuăm. La fel cum este necesar să nu confundăm pauza cu oprirea definitivă. Pentru asta, avem nevoie poate mai mult ca niciodată să ne adaptăm și să învățăm din mers, să ne schimbăm perspectiva și abordările și să ne găsim parteneri de nădejde pentru acest drum.
Pentru că distanțarea socială nu presupune îndepărtare. Ci colaborare, suport și îndrumare.
La CODECS, ne-am adaptat și pregătit activitatea în așa fel încât ea să răspundă celor 2 perspective esențiale pe care credem că avem nevoie cu toții să le menținem în orice organizație și, în definitiv, în orice aspect al vieții noastre. Anume, productivitatea și sănătatea, urmărind:
📈 Impactul profesional- procese, activități, obiective, moduri noi de lucru
👪 Impactul personal - emoțional (anxietate, nesiguranță, work-life balance)
Facem asta prin sesiuni de training online – instructor led - livrate în format flexibil, utilizând platformele Zoom și Mentimeter și prin resurse pe care vi le punem la dispoziție pe site și rețelele noastre de socializare.De aceea, pentru luna aprilie, îți putem fi alături cu următoarele traininguri online:
Pentru impactul profesional:
Procese, activități, obiective, moduri noi de lucru
Impactul personal - emoțional
Anxietate, nesiguranță, comunicare, work-life balance

De asemenea, te invit să consulți și aceste resurse:

Strategii esențiale pentru liderii și managerii virtuali
majoritatea managerilor care expriementează lumea virtuală a muncii declară că întâmpină probleme.pentru a calibra activitatea echipei, managerii și liderii virtuali au nevoie să se asigure că toată lumea are obiective și așteptări clar precizate, precum și sisteme de raportare a progreselor
Contiunuare
DA si NU atunci cand lucram de acasa
Munca de acasă. Una dintre cele mai folosite și vehiculate sintagme a ultimelor săptămâni. Mai ieri, o excepție și o variantă interesant de studiat și de luat în calcul pentru viitorul muncii. Azi, o necesitate. Iată care sunt principalele recomandări ale celor care au experimentat de mai multă vreme această modalitate de muncă
Contiunuare
Până data viitoare, ai grijă de tine,
Cu prietenie,
CODECS
(021) 252 51 82
training@codecs.ro
DISCLAIMER: Noi ne dorim o comunicare continuă, utilă și de calitate cu tine. Dacă, însă, tu nu îți mai dorești asta, te rugăm să trimiți un reply la acest mail cu subiectul "dezabonare".