Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Lean 4 any industry


Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.


Lean 4 any industry, department, function or team
Descriere:

Acest training pregateste cursantii pentru aplicarea conceptelor si filosofiei Lean pe orice proces de business, in cadrul oricarei industrii, functiuni sau echipe cu scopul de a atinge a imbunatati procesul cu beneficii cuantificabile.


20% teoretic 80% practic;

Durata 2 zile


Cursul contine o simulare a unui proces E2E de business.
Participantii vor simula acest proces, il vor identifica si documenta corect si vor colecta date. Datele colectate le vor analiza pentru a putea intelege cauzele performantei actuale a procesului. Pe baza intelegerii si cuantificarii cauzelor vor genera solutii. Cu ajutorul solutiilor selectate vor reproiecta procesul si vor masura performanta noului proces.
Beneficiile aduse de solutiile implementate vor fi calculate pana la sfarsitul proiectului.

Ce vei face in cadrul acestui training?

  • Introducere Lean
  • Documentare proces End 2 End: a celor 3 fluxuri ale procesului (incluzand principiile BPM)
  • Calcularea Indicatorilor Lean ai procesului
  • Intelegerea procesului si identificarea activitatilor care nu aduc valoarea in cadrul unui proces, precum si a risipelor dar si cuantificarea acestora; Analiza balansarii procesului
  • Generarea de idei pe baza cauzelor identificate
  • Remodelarea procesului si testatarea acestuia


Cui se adreseaza:

Managerilor si Specialistilor din orice departament (HR, Inginerie, Financiar, IT, Vanzari, Marketing, Risc, Operatiuni etc), specialistilor in imbunatire procese, managerilor de proiect.

Ce obtii:

  • practicarea pasilor aplicabili pentru a imbunatati orice proces din orice organizatie sau industrie dar si intelegerea Lean .
  • Diploma semnata de un International LSS Black Belt certified si Accredited Training Associate.

Toti participantii sunt eligibili pentru sustinerea examenului de certificare ICBCIP - International Certification Body for Continuous Improvement Professionals . Deasemeni, toti participantii pot opta si pentru continuarea pregatirii in vederea certificarii CAFFPA ca si Manager Imbunatatire Procese.