Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Business Intelligence


CODECS si SELFMASTERS lanseaza patru noi programe in domeniul Business Intelligence. Programele au un pronuntat caracter interactiv si sunt sustinute de doi traineri practicieni cu o vasta experienta internationala.

Cele patru programe sunt:

 

Traineri


Cornel Cucuteanu


Absolvent al Academiei de Politie ”Al. I. Cuza” - specializarea informatii / intelligence; Absolvent si licentiat in Stiinte Juridice - specializarea drept civil; Membru in Corpul Mediatorilor; Consilier pe probleme de dezvoltare personala.

Intelligence field: operativ, team-leader, manager; Expert HUMINT - managementul culegerii de informatii din surse umane; analiza informatiilor cu relevanta in domeniul securitatiii nationale; operatiuni antiteroriste in zone ostile si de razboi; cooperare si coordonare operatiuni antiteroriste in structuri NATO si coalitii multinationale, trainer in structuri militarizate.
 

Catalin Iriciuc


Absolvent al Scolii Militare de Ofiteri Activi ”Nicolae Balcescu”; Licentiat in Stiinte Juridice al Academiei de Politie ”Alexandu Ioan Cuza”; Licentiat in psihologie al Universitatii ”Titu Maiorescu”; Membru al Colegiului Psihologilor din Romania; licenta de libera practica in psihologie clinica; Psihoterapeut, formare in terapii ericksoniene in cadrul Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapii ericksoniene.

Ofiter al Ministerului Apararii, ofiter operativ in Serviciul de Informatii Externe [Afganistan, Irak si Orientul Mijlociu]; managementul culegerii de informatii din surse umane; analiza informatiilor cu relevanta in domeniul securitatii nationale; coordonarea activitatilor de culegere si diseminare a informatiilor in structuri multinationale de comanda la nivelul teatrelor de operatii militare NATO; cooperarea la nivel de experti cu parteneri din serviciile de securitate ale statelor NATO; trainer in structuri militarizate.