Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Despre CODECS


Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.


Programul de Perfectionare in Management, cu modulele: Managerul, oamenii si organizatia; Managerul, informatia financiara si de marketing; Managerul – viziunea integrata – program acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor. Se adreseaza celor care vor sa-si consolideze cunostintele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Certificatul ANC permite exercitarea profesiei de MANAGER Cod COR 112029


Manager de Proiect acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea competentelor de management de proiect, CODECS ofera un program complet de formare profesionala in acest domeniu. Programul educational are un pronuntat caracter interactiv; se desfasoara ateliere de lucru si sunt analizate studii de caz din activitatea proprie, prin toate acestea urmarindu-se stimularea creativitatii cursantilor.

Certificatul ANC permite exercitarea profesiei de Manager Proiect Cod COR 242101


Manager de Operatiuni acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.
Scopul acestui curs este de a prezenta o serie de modalitati practice pentru eficientizarea managementului activitatilor (operatiunilor sau proceselor de business) derulate in cadrul organizatiilor, atat din sfera productiei, cat si din cea a serviciilor.

Certificatul ANC permite exercitarea profesiei de Manager Operatiuni – Cod COR 241226

 

Certificarea internationala LEAN SIX SIGMA YELLOW BELT/ GREEN BELT / BLACK BELT

Din luna septembrie 2014 CODECS a devenit ACCREDITED TRAINING ORGANIZATION a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:
• Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;
• Certificatul de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA;
• Doar pe baza Certificatului de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;
• Recomandarea din partea CODECS pe baza careia veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;


CODECS Training Solutions

Oferim solutii integrate la problemele clientilor nostri si satisfacem necesitatile de instruire si dezvoltare a personalului organizatiilor beneficiare. Solutiile noastre permit obtinerea schimbarilor de durata, masurabile, in atitudinile, convingerile si angajamentele oamenilor din organizatie, in comportamentul lor.
Aria de expertiza este foarte vasta acoperind majoritatea domeniilor de activitate. Oferim solutii complete de crestere a performantei, incepand cu programe dedicate nivelului entry level si mergand pana la nivelul de top management.