Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare


No Photo

Adrian Suciu

PMP

"Acum cativa ani imi fixasem ca obiectiv personal certificarea internationala in domeniul managementului de proiect. Auzisem despre PMI si certificarile lor si m-am gandit sa caut o firma cu care sa-mi "dau examenul".

Astfel am ajuns la CODECS si am aflat ca pana la examen mai era ceva drum de parcurs.

Am urmat cursurile pregatitoare MZT865 (iunie - noiembrie 2007) si PMP Framework (noiembrie 2009) iar in 2010 am demarat formalitatile si am obtinut certificarea PMI.

Vreau sa remarc profesionalismul si seriozitatea trainerilor dar in special optimismul molipsitor si atitudinea pragmatica fata de examen pe care mi-au inspirat-o de la inceput.

Am pornit la drum acum 3 ani si nu regret ca am ales CODECS.

Consider aceste etape marcante in formarea mea profesionala."No Photo

APA NOVA BUCURESTI

“Politica organizatiei noastre in domeniul formarii profesionale si unul dintre principalele noastre scopuri – schimbarea mentalitatii angajatilor nostri – ne-au oferit oportunitatea de a continua si dezvolta o colaborare speciala intre Apa Nova Ploiesti si echipa CODECS. Pot sa afirm ca, impreuna, am pus in aplicare un program complex de perfectionare profesionala a managerilor de top si de nivel mediu din ANP, care au absolvit pana acum patru cursuri din seria “Roluri si abilitati manageriale”. In dublul meu rol de Managing Director si de director de resurse umane, pot sa spun ca motivele care ma determina sa continui sa colaborez cu CODECS Ploiesti sunt strans legate de abordarea adoptata de echipa CODECS, caracterizata de:
- Atentia speciala pe care o dau cunoasterii prealabile a organizatiei-client, a felului in care functioneaza aceasta, a valorilor pe care le cultiva;
- Maniera in care isi structureaza fiecare curs in conformitate cu cerintele specifice ale clientilor;
- Adaptarea continuturilor si modurilor de prezentare in functie de nivelul participantilor;
- Preocuparea constanta de a “descifra” personalitatea fiecarui student si folosirea consecventa a unor metode care sa stimuleze participarea activa a studentilor;
- Folosirea unor tehnici didactice dinamice si, pe cat posibil, amuzante, astfel incat sa fie atractive pentru participanti;
- Alegerea atenta a tematicii si activitatilor, astfel incat sa fie adecvate pentru realitatea organizatiei, ceea ce a permis o aprofundare temeinica a notiunilor teoretice care au fost predate.
In afara de contributia reala a acestor programe de formare la cresterea nivelului profesional al managerilor – lucru observat de catre Boardul ANP dupa evaluarea anuala a performantelor – m-au mai impresionat inca doua rezultate: aprecierea explicita si generala a acestor cursuri de catre absolut toti participantii; o mai buna cunoastere reciproca – atat in plan uman, cat si profesional – a participantilor, care a contribuit la consolidarea relatiilor dintre ei.
In consecinta, colaborarea noastra a raspuns pe deplin cerintelor noastre si, asa cum am aratat, chiar le-a depasit.”
 

Anca Ionascu, Director General Adjunct
Apa Nova Bucuresti

 No Photo

Electrica Transilvania Sud

“Intre noiembrie 2005 si iunie 2007, societatea Electrica Transilvania Sud a initiat un program de perfectionare profesionala a tuturor managerilor sai din esalonul mediu, care incepea cu cursul “Roluri si abilitati manageriale”, continua cu “Managementul si consolidarea echipei” si apoi inca doua cursuri, “Strategia de Marketing” si “Planul de afaceri”. Pe parcursul acestui proces, CODECS Bucuresti ne-a fost mai mult decat un furnizor de training – ne-a fost un partener de incredere. Continutul, metodele folosite si stilul personal al trainerilor le-a prilejuit managerilor participanti contactul cu o serie de metode moderne, interactive de instruire, cu un impact foarte puternic. Rapoartele pe care le-am primit dupa efectuarea instruirii ne-au ajutat sa descoperim, din perspectiva companiei, care sunt domeniile in care trebuie sa intervenim pentru a creste performantele organizationale, iar din perspectiva participantilor, care sunt punctele noastre slabe si ce trebuie sa facem pentru a ni le imbunatati. A fost, totodata, o experienta care ne-a aratat tuturor ca e necesar sa actionam cu consecventa si profesionalism asupra atitudinilor noastre si, in aceasta privinta, programele CODECS au fost un model si un standard de calitate in domeniul formarii profesionale.”

Ing. Ioan Rosca, CEO
Electrica Transilvania SudNo Photo

ING Life Insurance

“Compania CODECS, prin programul pe care l-a oferit companiei ING Life Insurances, ne-a ajutat sa imbunatatim relatiile dintre angajatii nostri, l-a consolidat sentimentul apartenentei la un grup, le-a oferit oportunitatea de a se cunoaste mai bine, de a-si impartasi experienta profesionala, de a participa la procesul decizional al companiei si de a-si asuma si exercita rolurile in echipe.
In privinta schimbarii comportamentului organizational ca urmare a participarii la aceste programe, aceasta a fost simtita mai ales la nivelul membrilor organizatiei (imbunatatirea relatiilor dintre ei, comportamentul decizional etc.). Cerintele de instruire ale diferitelor grupuri de participanti au fost clarificate in cadrul unei operatiuni de diagnosticare care a avut loc inainte de inceperea programului. Am beneficiat pe deplin de originalitatea si expertiza trainerilor CODECS in ceea ce priveste structurarea programului in maniera cea mai potrivita.
Trainerii au reusit sa-i faca pe toti participantii sa inteleaga ca obiectivele fiecaruia dintre ei pot deveni obiectivul comun al unui colectiv de colegi. Nu suntem acum prietenii cei mai buni, si nici n-am devenit cei mai inteligenti doar pentru ca am participat la acest program, dar cu siguranta ca am devenit mai capabili sa observam lucrurile, mai deschisi la comunicare si mai preocupati de realizarea telurilor comune. Suntem acum o echipa si, pana la urma, acesta a fost lucrul pe care ni l-am dorit de la bun inceput.”
Victor Tudoran, Training Manager
ING Life InsuranceNo Photo

CONSTAM - Buzau Group

“Colaborarea dintre Constam Buzau Group si CODECS a inceput in 2006, odata cu primul nostru contract pentru un program de consultanta si training destinat membrilor boardului de directori. Ulterior, relatia noastra s-a dezvoltat pe mai multe directii – prin programe de training si consultanta pentru middle-manageri si membrii fortei de vanzare.
Eu insumi am observat cum organizatia noastra s-a maturizat si a “inflorit” in timpul acestor programe. Am vazut cum oamenii din Constam devin mai increzatori in fortele proprii, mai convinsi de avantajele muncii in echipa. Am inteles cu totii ca organizatia functioneaza pe baza unui combustibil extrem de pretios, numit "Energie umana". Privind în urma, realizez ca am invatat din parteneriatul CODECS – Constam cum sa producem si cum sa folosim acest combustibil cu cea mai mare eficacitate.”
Florentin Octavian Manescu, CEO
CONSTAM - Buzau GroupNo Photo

TNT Romania

“Colaborarea sistematica cu CODECS reprezinta pentru TNT Romania o investiaie de succes. Prin programele oferite, am reusit sa crestem increderea managerilor nostri in propriile lor forte si sa sporim valoarea companiei TNT Romania.”
Cristina Fabian, Senior HR Advisor
TNT Romania
No Photo

SIVECO ROMANIA

“Pe parcursul celor cinci ani de parteneriat cu CODECS, mai multi dintre managerii nostri au participat la cursurile Open University Business School si, in parte, datoram rezultatele exceptionale pe care le are compania noastra in prezent investitiei pe care am facut-o in propriii nostri angajati.”
Daniela Bichir, Manager Calitate si Resurse Umane
SIVECO
No Photo

Cristim 2 Prodcom Bucuresti

Gabriel Miron, Sales&Operational IKA Director

Diploma Profesionala in Management este un “must have” al persoanelor care isi doresc o cariera in management. Eu am ales CODECS pentru acest program si am fost placut impresionat de suportul extrem de profesionist al tutorilor precum si interactiunea cu acestia. Programul este foarte bine concentrat, documentat si structurat. Am apreciat accesul la resursele pe care noi, cursantii, le avem la dispozitie pe toata perioada programului, materiale ce creeaza un mediu excelent pentru schimb de idei si invatare prin practica, imbinat cu studii de caz reale si actuale.No Photo

Felician Cardos

Project & Business Development Manager - Dynamic Jet Munai March - Aktau, Kazakhstan

Am obtinut de curand certificarea Lean Six Sigma - Green Belt in urma unor cursuri urmate la Codecs intr-un cadru extrem de profesionist cu suport de curs foarte bine structurat. Am luat cu brio examenul si datorita echipei de profesionisti formata din cei doi traineri de exceptie precum si staffului aferent. In urma experientei placute cu siguranta vor mai urma si alte cursuri si certificari prin Codecs. Multumiri tuturor!No Photo

Iulia Damian | RINF Tech

Regional IS Team Manager

Pentru anul in curs, mi-am propus sa particip la un curs de management, care sa aduca un plus experientei curente in zona operationala IT si mai ales, instrumente.
Revizuind propunerile oferite de CODECS, am selectat Managementul Operatiunilor si s-a dovedit a fi o alegere pragmatica si in acelasi timp, o provocare, o invitatie de a intelege ce inseamna operatiuni in alte domenii (in general si apoi, in detaliu).
Am descoperit un curs complex, bine structurat si documentat, cu exemple multiple, din toate domeniile. Cursul abunda cu informatii dar acesta este un aspect forte, deoarece le permite cursantilor posibilitatea de a selecta, de a compara si de a adapta metodele de abordare prezentate la propriile organizatii si/sau situatii specifice.
Spectrul vast de instrumente puse la dispozitie si aplicabilitatea acestora este, cu siguranta, cu mare castig. Punctez la capitolul de profesionalism si implicarea trainer-ului.
Felicitari echipei !No Photo

Elena MANDA - HR Manager MaxBet

Va multumesc in numele companiei Max Bet pentru tot suportul acordat pe parcursul acestui an! Proiectul de training derulat cu dumneavoastra pe parcursul anului 2017 a fost un proiect extrem de complex si am avut satisfactia de a vedea ca toate cerintele noastre sunt tratate si rezolvate cu maxima seriozitate si responsabilitate. Multumim CODECS pentru implicare, professionalism si dedicare!No Photo

Silvius Neagu

Documents Outsourcing Director at Star Storage

In urma cu mai mult de 10 ani participam pentru prima data la un curs organizat de cei de la CODECS si imi amintesc ca am ramas placut impresionat de nivelul de profesionalism al echipei.
In acest weekend am fost din nou alaturi de ei pentru a descoperi ce inseamna Lean Six Sigma si pentru a pregati primul nivel de certificare IASSC si, din nou, mi-au demonstrat ca sunt profesionisti desavarsiti livrand informatie de calitate prin intermediul unor oameni cu ani de experienta in domeniu. Multumesc CODECS, Manuela Ionescu, Alex Chirciu, Alex Cirnaru!No Photo

Raluca Vasiliu

Vreau sa va multumesc pentru ocazia de a beneficia de acest curs: Manager Performant :) Pentru mine, in calitate de aspiranta la o pozitie de management, a adus ceea ce imi doream, si anume: structura, comunicare sincera cu alti manageri, exemple concrete pentru anumite situatii dpdv managerial. As putea spune ca asteptarea mea a dat roade si acum am ceva mai mult curaj si disponibilitate sufleteasca / emotionala pentru o asemenea aventura si sunt convinsa ca va da roade. Cat despre CODECS, sper ca viitorul imi va aduce ocazia de a mai beneficia de expertiza trainer-ilor vostri. Iar in acest caz, punctual, trainerul m-a surprins in mod placut intrucat nu doar ca are cunostintele si experienta necesare, dar si modul cum a reusit sa faca mesajele sa ajunga la noi a fost unul unic, interactiv, de trezire continua a curiozitatii. Cu alte cuvinte, eu simt ca am primit din acest curs maxim din cat puteam primi la momentul actual si datorita modului cum ne-a fost livrat. Va multumesc!


No LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo LogoNo Logo