Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Programul MBA al Open University Business School ocupa primul loc in clasamentul Topul programelor de MBA 2011

01 Decembrie 2011
    

Open University din Marea Britanie, reprezentata în Romania de CODECS, este pe punctul de a stabili un record mondial, inregistrand 20 de milioane de download-uri prin intermediul iTunes.
În ultimii ani, universitati din intreaga lume distribuie materiale cursantilor prin platform iTunes U dedicata zonei educationale pentru ca “modul in care oamenii doresc sa învete se schimba” considera Martin Dean, Rector al Open University. “Multi dintre cursanti cauta in mod constant continutul care ii intereseaza si pe care il pot citi, vedea sau asculta atunci cand timpul le permite” completeaza el.
Open University a început folosirea serviciului Apple iTunes U in iunie 2008 si pana in prezent a inregistrat 20 milioane de articole descarcate. Este vorba de o serie de elemente care vin in completarea cursurilor si furnizeaza materiale, inclusiv clipuri video, audio si tutoriale. Sunt disponibile atat pentru studenti, cat si pentru publicul larg.
Universitatea are acum 525 de cursuri disponibile pe Internet. In orice interval orar de 24 de ore, o medie de 45 000 de studenti ai Open University acceseaza cursurile online.
Programele Open University sunt oferite în Romania de CODECS - lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor.