Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS Training Solutions


Inscrie-te la programele de training CODECS:


CODECS Training Solutions furnizeaza solutii adaptate de business si management, workshop-uri si training-uri in domeniul managementului, dezvoltarii resursei umane, aptitudinilor interumane necesare in afaceri.
Lucrul cu noi este foarte usor si placut. Pentru ca avem de partea noastra câteva atuuri:
  • suntem flexibili in ceea ce priveste termenii proiectului, durata, locatia;
  • iti punem la dispozitie experienta noastra câstigata in peste 25 ani, deopotriva in sectorul public si privat, organizatii multinationale, initiative private românesti, companii mici sau mijlocii;
  • aducem know how-ul specific industriei tale;
  • mijlocim tranzitia de la antreprenoriat la corporatie, sprijinim schimbarile structurale sau culturale, dirijam procesele de dezvoltare organizationala;
  • masuram impactul pe care il are trainingul in organizatie in scopul obtinerii unor rezultate masurabile, pentru a ne asigura ca fiecare om din organizatie beneficiaza din plin si ia tot ce este mai bun din sesiunile de pregatire.

CODECS ofera 2 categorii de training-uri:

  • training customizat;
  • training tip Open.

Solutii de training customizate

Noi suntem insotitorul echipei tale.
Invatam impreuna, cream deprinderi noi, imbunatatim aptitudini si comportamente. Totdeauna altfel, out of the box, 4 profit & 4 fun.
Ne asumam eficacitatea solutiilor de training pe care ti le propunem, te asistam in evaluarea nevoilor de training si proiectam distinct fiecare modul de curs, adecvat nevoilor de invatare ale fiecarui grup de participanti.
Daca doresti un training, cel mai simplu mod de a-l proiecta si de a-l face sa se intâmple este sa te intâlnesti cu unul dintre consultantii nostri. Acesta te va ajuta sa proiectezi o solutie corespunzatoare exigentelor tale.
Dupa discutie, vom fi in masura sa iti recomandam:
  • solutia de training cea mai potrivita, cu aplicabilitate imediata;
  • trainerii sau consultantii cu expertiza in domeniul solicitat;
  • metode aditionale, ca invatarea experientiala, analiza tranzactionala, programarea neuro-lingvistica, coachingul, instrumente de diagnoza individuala sau organizationala.

Training-urile tip Open:

Acestea creeaza un mediu propice schimbului de experienta a participantilor din diverse organizatii, reflectând modelul de invatare experientiala

Pentru inscrieri si informatii despre programe un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro.