Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Managerul Coach


Va rugam sa completati formularul de inregistrare, astfel veti fi anuntat in cel mai scurt timp posibil despre cea mai potrivita varianta pentru cursurile la care doriti sa participati.


Abilitati de Coaching pentru Manageri


Programul Manager – Coach pentru Dezvoltarea Echipei

Creeaza o schimbare de mentalitate/perspectiva a managerilor oferindu-le posibilitatea sa se mute cand doresc si e cazul din pozitia de “manager-expert” in pozitia de manager leader, capabil sa delege eficient si suportiv si sa alinieze responsabilitatile angajatilor prin declansarea de motivatii in consens cu obiectivele de business, valorile si viziunea organizatiei.

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training cu durata de 2 zile, faciliteaza invatarea utilizarii coaching-ului ca si instrument de management in relatia cu angajatii si membri echipelor.
Ofera participantilor notiuni elementare si tehnici folosite in coaching, dandu-le posibilitatea folosirii si experimentarii avantajelor rezultate din cunoasterea lor
 

OBIECTIVE

Obiectivele programului sunt:

  • formarea unor abilitati de coaching la manageri
  • cunosterea modelului GROW in coaching
  • construirea unui raport efectiv intre coacher si coachees
  • Intelegerea stilurilor personale/ Notiuni de profilare comportamentala
 

ASPECTE ACOPERITE

Dupa parcurgerea programului de training participantii vor:

  • realiza o intelegere a stilurilor personale
  • exersa abilitatea de a utiliza intrebarile, ascultarea si oferirea de feed back in coaching
  • construi relatii in coaching
 

STRUCTURA SI DURATA PROGRAM

  • Durata programului este de 2 zile consecutive per grupa de cursanti.
  • O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.

Modulele conțin un număr mare de exerciții individuale și de grup, care fac sesiunile de lucru foarte interactive și îi ajută pe participanți să transpună principiile învățate într-un plan de acțiune personal. Programul poate fi oferit și unor grupuri mari, dar și unui singur manager, în acest caz trainerul jucând rolul unui coach personal.


Vă recomandăm acest program dacă sunteți Manager de departament, Manager de linie, Supervizor, Team-leader sau... pe cale de a fi numit în oricare din pozițiile anterioare.

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro