Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Editura


Editura CODECS a luat fiinta in 1998, cu misiunea de a contribui la imbogatirea culturii manageriale romanesti si la imbunatatirea performantei managerilor. Ne implinim misiunea oferind publicului titluri ale unor reputati autori straini si romani din domenii precum managementul general, economie, business, vanzari, marketing, management de proiect, leadership, resurse umane, educatie si training, coaching etc.

De-a lungul anilor, Editura a publicat o colectie de manuale fundamentale de management, management de proiect, resurse umane, training si leadership – carti de capatai pentru orice practician si orice specialist din domeniile respective. Totodata a oferit publicului si colectii de instrumente, metode si practici, glosare, dictionare etc. deosebit de utile si pentru pregatirea examenelor, si in munca de zi cu zi a managerilor. Printre marile edituri ale lumii cu care colaboram sustinut se numara Pearson Education, Kogan Page, J Wiley and Sons, Cengage Learning, Ashgate, Penguin, Random House, AMACOM, CIPD, Édition d'Organisation, Berett Koehler, McGraw-Hill etc.

Cum comand
Clientii pot comanda produsele de pe https://www.codecs.ro/librarie/ si de pe www.codecs.ro/librarie-pachete/ fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail, telefon sau fax. Comanda se considera valabila numai dupa ce CODECS confirma clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Cosul de cumparaturi
Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi apasand pe butonul Adauga in cos, care se afla in dreptul fiecarui titlu din site. Puteti adauga in cos cate titluri doriti folosind acelasi procedeu. Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit titlu, in casuta ce indica cantitatea, modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul. Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul.

Transportul
Modalitatile de transport pe care vi le oferim sunt:
  • Livrare la domiciliu prin curier (transportul dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare). Livrarea pachetului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul. Pentru comenzile mai mici de 100 lei taxele de expeditie sunt suportate de cumparator.
  • Cu ridicare de la sediul CODECS Str. Agricultori 37-39, Bucuresti. Comenzile pot fi ridicate de luni pana vineri intre orele: 8.30 - 17.00.

Plata
Plata se va face in sistem ramburs la primirea comenzii.

Contact Editura CODECS
Str. Agricultori, 37-39, Bucuresti
T: 021.252.51.82/3/4
Fax: 021.252.56.13
Email: editura@codecs.ro