Sase pilule de intelepciune

    

Florina Argeseanu, absolventa MBA Open University Business School, recomanda ‘Sase pilule de intelepciune’ – Dave Allan, Matt Kingdon, Kris Murrin, Daz Rudkin

Cand vine vorba de creativitate cu totii credem despre noi ca suntem creativi sau cel putin ca avem potential creativ. Insa de cele mai multe ori cand trebuie sa fim creativi sau inovatori in activitatea noastra profesionala ne vine greu sa ne punem in practica creativitatea.
Daca vi s-a intamplat sa vreti sa fiti creativi sau sa vreti sa dezvoltati o idee creativa, insa v-ati simtit mintea goala si ati intrat intr-un impas care v-a dus urgent tot pe caile batatorite ale "celor mai bune practici", "Sase pilule de intelepciune" este exact ceea ce va trebuie pentru a va reconecta cu potentialul vostru creativ.

Cartea ofera un "ghid" in sase pasi care va pune la dispozitie o multime de idei si sfaturi practice despre reactivarea creativitatii si aplicarea ei in toate aspectele vietii profesionale. Este foarte simplu scrisa si usor de citit, plina de exemple practice care o transforma intr-o lectura extrem de agreabila. Va ridica o serie de intrebari asupra modului in care lucrati si asupra modelelor de comportament care se aplica in mediul de afaceri traditional. Si, cu siguranta, o sa va ofere o perspectiva cu totul noua si reconfortanta asupra modului in care priviti lucrurile si asupra modului in care actionati!

Cartea aceasta va ajuta sa va structurati mai bine gandirea creativa si va furnizeaza o serie de expresii si modele comportamenale menite sa incurajeze atat creativitatea voastra, cat si pe a celor din jurul vostru, care de cele mai multe ori au tendinta sa judece prea critic orice idee noua, inainte de a-i da ocazia sa se dezvolte intr-o idee cu un potential real de business.

Ceea ce recomanda in plus aceasta carte, este faptul ca autorii sai sunt fondatorii agentiei londoneze de consultanta in inovatie si creativitate WhatIf?, cu o extinsa experienta practica in oferirea de solutii creative de afaceri clientilor din toata lumea.

Ar fi dificil sa va recomand doar una dintre cele "6 pilule de intelepciune": prospetimea, pepiniera, realismul, elanul, semnalizarea si curajul, pentru ca toate, impreuna, va vor revolutiona modul in care percepeti acum creativitatea. As recomanda aceasta carte oricui, indiferent de momentul in care se gaseste in viata profesionala, ca un start excelent in explorarea creativitatii.
Lectura placuta!

Cartea ‘Sase pilule de intelepciune - Cum sa declansezi o revolutie de creativitate la locul tau de munca’ este oferita in Romania in exclusivitate de Editura CODECS si poate fi comandata online, accesand site-ul librariei virtuale CODECS www.codecs.ro/librarie/sase-pilule-de-intelepciune---cum-sa-declansezi-o-revolutie-de-creativitate-la-locul-tau-de-munca