IMWorld 2016: Speakeri de Top, Soluții personalizate și Networking la cel mai înalt nivel

05 Octombrie 2016
    

CODECS recomanda Internet&Mobile World 2016.
Romexpo va fi la începutul lui octombrie kilometrul 0 al industriei de tehnologie în Europa Centrală și de Est. Reprezentanții a peste 4500 de companii din regiune vor participa la cea de-a cincea ediție a expo-conferinței Internet&Mobile World, în perioada 5-6 octombrie.

Aducând laolaltă peste 4,500 de companii din regiune, România devine pentru 2 zile un hub de tehnologie, unde sunt prezentate soluții digitale prin care afacerile se pot dezvolta. Pe Main Stage se vor dezbate subiecte precum transformarea digitală a companiilor, biohacking, realitatea virtuală, realitatea augmentată și inteligență artificială în afaceri, trenduri în hardware, tehnologii mobile și Internet of Things.
Peste 130 de speakeri internaționali și locali vor urca pe cele 5 scene: Main Stage, Enterprise Stage, Digital & E-commerce Stage, Developers Stage și Marketing Innovation Stage, dedicate specialiștilor în IT, Java, Java Script, Marketing Digital sau E-commerce din cadrul Internet&Mobile World.
Aceștia vor prezenta inovațiile anului în domeniul tehnologiei în 90 de sesiuni de prezentări, studii de caz și workshop-uri. Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe pagina evenimentului: http://imworld.ro/agenda.