Lectii de Project Management

02 Martie 2017
    

Exista crize in proiecte?
O asemenea intrebare desigur ca pare retorica.
Cum se manifesta o criza in proiecte?
Fie cativa oameni-cheie pleaca din firma intr-un timp scurt fara vreun semn prealabil, fie compania pentru care lucram a generat o problema de imagine sau isi schimba tipul de strategie in mediul concurential.
In calitate de manageri sau manageri de proiect, este doar o problema de timp pana la a fi confruntati cu o criza. Pe parcursul a doua ore, Marian Oprea - ITIL, PMP va prezenta notiuni de managementul crizelor in proiecte, dobandite din experienta sa de peste 10 ani in project management, process management si people management.
Va invitam alaturi de noi la o sesiune interactiva, deschisa tuturor celor care s-au aflat la un moment dat in situatii de ordin conflictual sau care vor sa aiba o solutie viabila intr-o situatie de criza.

Va invitam la workshopul marca CODECS, desfasurat joi 2 martie la CODECS Training Center din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti in intervalul 18:00-20:00. Inscrierile se fac prin completarea formularului.

Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 0212525182/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.