Reprezentatii Rolls Royce, Riot Games si Hogan Assessments pentru prima data in Romania

17 Mai 2017
    

Oameni care gestioneaza si dezvolta resursa umana din spatele brandurilor prezente la nivel mondial, precum Rolls Royce si Riot Games, confirma prezenta la Conferinta de Resurse Umane HR Summit Timisoara.

Care sunt provocarile din aceasta liga? Cum gestionezi eroii in viata reala sau in realitatea virtuala? Cum mentii un brand de lux la standarde inalte? Despre toate acestea si alte subiecte captivante se discuta in cadrul comunitatii HR Summit.

„Difficult Times? SuperHeRoes are here!” este tematica ce sta la baza celei de-a XIII-a editii HR Summit, la nivel national. Seria editiilor cu super eroi in HR si modele de urmat se incheie la Timisoara, unde speakeri de talie internationala din domeniul tehnologiei si al inovatiei isi dau intalnire pentru a impartasi din experienta acumulata in timp pe diverse pozitii de HR si management.

Keith Robson, Chief Officer, Rolls Royce, despre performanta
“In industria de HR, ai de ales mereu intre a sta intr-un birou sau a avea o atitudine proactiva fata de mecanismul care determina evolutia companiei. Mai mult decat atat, noi la Rolls Royce ne propunem sa crestem urmatoare generatie de ingineri intr-o regiune in care cuvantul cheie de la Revolutia Industriala incoace este ingineria. Mixul dintre proiectele platite si munca pro bono poate fi mai recompensatoare decat putem crede”, declara Keith, Chief Officer, Rolls Royce.

Keith Robson activeaza in cadrul concernului international Rolls-Royce, care produce masini de lux inca din anul 1904, reprezentand un simbol pentru pentru industria ingineriei de inalta clasa.
Brand exclusivit, cu prezenta globala, este al doilea cel mai mare jucator de pe piata, care creeaza, produce si distribuie motoare industriale. Pentru a face asta, compania are nevoie de abilitatile, pasiunea si inovatia generata peste 50 de mii de oameni, din toate colturile lumii si tot mai multi asemenea, pe zi ce trece. “Pentru a transforma viziunea in realitate, avem nevoie de oameni care sa ne ajute tsa conturam viitorul ingineriei mondiale”, mai spune Keith.

Experienta sa profesionala nu se reduce la domeniul auto, mereu incercand sa se reinventeze. Keith a activat in cadrul eBay, UK, pentru 3 ani, fiind responsabil de departamentul de Talent Management, Leadership Development si Learning sustinand echipele de HR si Business. De asemenea, acesta a fost angajatul Bank of America International, una dintre cele mai importante banci din lume. Prioritatea lui Keith este sa dezvolte programe la nivel global, usor adaptabile la nivel local. In plus, Keith a fost responsabil si de activitatea dezvoltarii talentelor si activitatilor de invatare ale companiei Barclays’ Emerging Markets – din 14 tari din Africa, sud estul Asiei si Orientul Mijlociu, cu un numar de 18000 de angajati.

Riot Games, sau cum determini 8 milioane de jucatori sa fie conectati in acelasi timp

Promisiunea Riot Games este sa ofere o experienta cuprinsa sub un singur nume: League of Legends. “Cautam oameni modesti si in acelasi timp ambitiosi. Acestia devin parte dintr-o comunitate antreprenoriala agila care ia jocurile in serios si prefera actiunea in detrimentul biroctratiei. Ne plac oamenii care vad lucrurile intr-un mod diferit, care nu se tem sa experimenteze si care au o atitudine sanatoasa fata de reguli”, afirma David Barker, Director of Talent la Riot Games. Cifrele indica faptul ca jocul a intrat sub pielea multor gameri: 27 de milioane de utilizatori in fiecare zi, conectand in acelasi timp 8 milioane dintre acestia
David Barker este Director of Talent la Riot Games, sprijinind dezvoltarea celui mai popular joc din lume, League of Legends, care a fost jucat numai intr-o singura luna de 67 de milioane de utilizatori. Experienta sa a jucat un rol strategic in intarirea organizatiei prin proiecte ce definesc si cultiva talente de top, prin elaborarea unor planuri strategice, crearea si conducerea programelor de dezvoltare de management si un proces de management al talentelor. Cunostintele sale din mai multe industrii la nivel inalt, cum ar fi cea din industria alimentara la Coca Cola, la recenta companie Xbox Division la Microsoft l-au ajutat sa-si poata extinde expertiza in resurse umane. In momentul de fata interesul lui David este sa valorifice angajatii prin utilizarea de date analitice si de intelegere.

Cum ne ajuta metodologia Hogan Assessments compania?

Alaturi de cei doi profesionisti din industria tehnogiei se va afla Madalina Balan, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Ea ofera solutii la problemele pe care orice companie, indiferent de amploarea ei, trebuie sa le depaseasca pentru a avea succes. Madalina este psiholog, specialist in psihologie organizationala, fiind certificata in metodologia Hogan Assessments (Romania si Republica Moldova). Prin intermediul acestei calificari Madalina ajuta companiile sa decida cine este candidatul cel mai potrivit pentru un post, ajutand la maximizarea productivitatii.

Cu o experienta de peste 10 ani ca trainer si consultant in resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selectie si dezvoltare pentru variate organizatii romanesti si multinationale. Acesta este motivul pentru care Madalina va aborda in cadrul HR Summit Timisoara tematica “Talent Management: unde gresim?”

HR Summit Timisoara (www.timisoara.hrsummit.ro) va avea loc in 17-18 mai 2017, in incinta Hotelului Timisoara si este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.