Reward & Engage editia a 3-a

20 Octombrie 2016
    

CODECS alaturi de Learning Network te invita la Reward & Engage editia a 3-a, pe 20 octombrie in Bucuresti la Teatrul Elisabeta.
Evenimentul este dedicate pietei de HR si isi propune sa abordeze subiecte dedicate profesionistilor in Comp&Ben: predictii pentru 2017, noutati cu privire la salarizare, strategii de reward, compensatii si beneficii, talent management si work-life balance.

De ce sa participi?
Sa indentifici modalitati de a creste angajamentul si de a crea o cultura puternica si pozitiva Sa analizezi diferite planuri de compensatii si beneficii Sa descoperi ce tipuri de medii de lucru conduc la o crestere a performantei si inovatiei in organizatie Sa gasesti modalitati de a pastra sanatatea angajatilor si de a crea planuri de sanatate la costuri optime. Sa te intalnesti cu peste 100 de profesionisti de HR responsabili de strategii de compensatii si beneficii.

Temea bordate
Alinierea Comp&Ben la strategia companiei Viitorul atragerii, retentiei si motivarii angajatilor. Planuri de compensatii si beneficii. Modalitati de crestere a angajamentului si intarire a culturii organizationale
Cum comunicam strategia de comp&ben angajatilor

Invitati:
Virginia Pauna – AON Romania, Adriana Radu – AR+ Solution, MirelaMinciu – Dekon HR, HoratiuCocheci – PWC Romania, StelianBogza – Benefit Online

Locatie:TeatrulElisabeta, Bd. Regina Elisabetanr 45, Bucuresti
Taxa de participare: 175 EURO/persoana 450 EURO/grup de 3 participanti (firma nu este platitoare de TVA)

Partenerii CODECS beneficiaza de 20% reducere fata de pretul afisat pe site.

Pachetul de participare contine:
Participarea la sesiunile evenimentului
Coffee breaks & lunch

Detalii pe site-ul evenimentului: http://www.learningnetwork.ro/conferinta-compensatii-beneficii
Evenimentul se desfasoara intre orele 9:00 si 16:30.

Informatii si inscriere: Clementina Anghelache, 0770414202, clementina@learningnetwork.ro