Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Ceremonia de decernare a Diplomelor MBA, a Diplomelor Profesionale în Management si a Diplomelor Fundamentals of Senior Management

07 Decembrie 2010
    

Joi 18 noiembrie 2010, 37 de manageri din înteaga tara au absolvit programul MBA oferit de Open University Business School din Marea Britanie. Lor li s-au alaturat absolventii programelor Diploma Profesionala în Management si Fundamentals of Senior Management.

Promotia 2010 ridica astfel numarul absolventilor programului MBA oferit de CODECS în România la peste 300 de manageri. Excelenta Sa, Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, a fost invitatul special al Ceremoniei de absolvire care a avut loc la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Martin Harris este unul dintre cei 20.000 de alumni din întreaga lume ai programelor Open University.

"Îi felicit pe absolventi pentru daruirea si determinarea de care au dat dovada în toti acesti ani petrecuti alaturi de CODECS. Pentru noi, acesta este un moment de mândrie, mai ales ca în prezent CODECS trece printr-un proces intens de reorganizare. Alaturi de partenerii nostri de la OUBS vrem sa ne asiguram ca fundamentul organizatiei noastre este unul cât se poate de solid si ca traditia CODECS
merge mai departe neîntrerupta
", a declarat Radu Mihaescu, presedintele CODECS.

Programul MBA al OUBS face parte din elita programelor masterale din întreaga lume, fiind singurul din România care are tripla acreditare internationala: AACSB, AMBA si EQUIS. În cei 17 ani de activitate pe piata educatiei manageriale din România, CODECS a oferit programele de dezvoltare profesionala ale OUBS pentru mai bine de 16.000 de cursanti din întreaga tara.