Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume

04 Decembrie 2017
    

Access MBA vă oferă oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbiți direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.

În ziua evenimentului Access MBA, veți:
• Întâlni directorii comisiilor de admitere în timpul întâlnirilor One-to-one care au o durată de 20 de minute și în timpul întâlnirilor grupurilor mici
• Participa la discuțiile cu reprezentanți ai diferitelor școli prezente la eveniment, precum și cu absolvenții acestora
• Primi sfaturi și sprijin din partea echipei de consultanță pentru Access MBAm și GMAT, dar și informații despre bursă

Prin înscrierea la evenimentul One-to-One MBA, profilul dvs. va fi studiat cu atenție și apoi vi se va sugera o listă cu școlile de afaceri care corespund obiectivelor și așteptărilor dvs. - toate gratuit pentru dvs.. Pentru a vă asigura locul la eveniment, vă recomandăm să vă înregistrați cu cel puțin 10 zile înainte de eveniment.

Aceasta este ocazia dvs. să faceți primul pas spre călătoria dvs. MBA!

Luni, 4 Decembrie 2017
16:30: Biroul de întâmpinare se deschide
17:00-22:00 Întâlnirile One-to-One
20:00-20:40 Masă rotundă
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un serviciu unic de consultanță
Participarea la întâlnirile MBA și EMBA se face numai pe bază de invitație. Profesioniștii în domeniul afacerilor sunt selectați în funcție de nivelul de potrivire dintre profilurile lor și cerințele de admitere ale școlilor participante, inclusiv:
• Diplomă de licență minimă sau echivalent
• Engleză fluent
• 2 sau 3 ani minim de experiență profesională relevantă după absolvire

Pasul 1: Odată ce candidații au completat formularul de înregistrare online, experții noștri MBA revizuiesc fiecare profil și îi contactează pe cei mai calificați candidați pentru a obține o înțelegere detaliată a proiectelor lor MBA, pentru a le evalua motivația și a-i ajuta să-și identifice opțiunile.
Pasul 2: În urma acestei conversații, care se desfășoară în limba engleză, consultanții noștri evaluează preferințele și cerințele candidatului MBA și le stabilesc în funcție de școlile de afaceri potrivite.
Pasul 3: Cei selectați pentru întâlnirile One-to-One primesc ulterior o listă cu întâlnirile lor programate cu școli de afaceri selectate. Candidații pot discuta lista școlilor cu consultantul lor dedicat și o pot modifica dacă este necesar.
În cazul înregistrării cu întârziere sau în cazul în care nu reușim să ajungem la candidați selectați prin telefon, îi invităm la sesiuni de consultare organizate în ziua evenimentului pentru a determina ce școli ar trebui să cunoscă mai bine.