Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Abordeaza constructiv relatia cu auditoriul - dezvolta-ti abilitatile de prezentare! workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 26 februarie 2015

10 Februarie 2015
    

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema Abordeaza constructiv relatia cu auditoriul - dezvolta-ti abilitatile de prezentare.

Acest workshop ii va provoca pe participanti sa isi evalueze si sa isi imbunatateasca abilitatile si tehnicile de prezentare, punandu-le la dispozitie cunostinte si instrumente de eficientizare a acestora.

V-ati propus sa invatati cum sa comunicati mai usor ideile in fata unui auditoriu? Vreti sa generati credibilitate prin controlul limbajului verbal si nonverbal? Vreti sa aflati cum sa abordati intr-un mod constructiv relatia cu auditoriul si sa va dezvoltati abilitatile de comunicare cu oamenii dificili? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam la workshopul demo care va avea loc joi, 26 februarie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

BENEFICIATI DE 10% DISCOUNT DIN TAXA DE PARTICIPARE LA CURS (220 EURO + TVA / PARTICIPANT*), DACA VA INSCRIETI PE LOC LA CURSUL ABILITATI DE PREZENTARE DIN PERIOADA 21-22 MARTIE 2015.
* in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul Abilitati de Prezentare va fi sustinut de Catrinel Mara Cornea.
Absolventa a Facultatii de Psihologie, specializarea Psihoterapii cognitiv-comportamentale, cu experienta de training in companii multinationale, Catrinel vine cu o abordare motivationala, pornind de la ideea ca suntem capabili sa ne schimbam folosindu-ne in mod constient de propriile resurse.
Te invitam sa identificam impreuna mijloacele prin care vei reusi sa fii mai sigur pe tine avand in fata publicul tinta, avand un body-language corect, comunicand coerent informatiile si respectand totodata structura materialului prezentat.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere. In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!