Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

BALANCED SCORECARD | Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic | Invitatie atelier demonstrativ

10 Februarie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un atelier demonstrativ dedicat cursului
BALANCED SCORECARD | Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic.

V-ati propus sa contribuiti cu mai multa eficacitate la dezvoltarea, integrarea si gestionarea planului strategic in organizatia dumneavoastra? Vreti sa luati decizii prin folosirea celui mai elaborat cadru formal Balanced Scorecard existent pana acum pe plan mondial? Vreti sa cunoasteti informatii despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe informatii despre Balanced Scorecard in cadrul atelierului demonstrativ care va avea loc joi, 20 februarie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti. Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Cursul Balanced Scorecard, bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania si livrata in limba romana, isi propune sa imbunatateasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania, prin echiparea lor cu un instrumentar practic pentru implementarea si utilizarea cu succes a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, cu aplicare practica (exercitiu pe un studiu de caz, construit pe parcursul sectiunilor cursului).

Cursul de Certificare in Balanced Scorecard este destinat celor care considera managementul strategic si Balanced Scorecard important pentru organizatia lor si/sau pentru evolutia carierei lor profesionale.

Atelierul va fi sustinut de Mihai Ionescu, Kaplan & Norton BALANCED SCORECARD CERTIFIED. Mihai a pus bazele centrului regional de excelenta Balanced Scorecard Romania, a creat o comunitate online pe tematica BSC, in care discutiile au loc in limba romana si a participat in mai multe proiecte de implementare a Balanced Scorecard, locale si regionale. 

Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner. In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul de mai sus.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa
www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS