Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Business Operations: delivering value | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 1 octombrie 2014

11 Septembrie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din 2014 cu un workshop demonstrativ cu tema Business Operations: delivering value.

V-ati propus sa invatati mai multe despre operatiuni, tehnologie si generarea valorii pentru factorii interesati? Vreti sa cunoasteti componentele principale luate in considerare in proiectarea proceselor operationale?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre Business Operations, curs care abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te la workshopul demonstrativ Business Operations: delivering value!

Invitatia se adreseaza atat celor care detin o functie de manager de operatiuni, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala. De asemenea, se adreseaza managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale de management decat operatiunile, consultanti de business si antreprenori, care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele referitoare la cresterea eficientei derularii afacerii.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va fi sustinut de Ştefan Duhovnicu si Răzvan Burlacu.

Stefan Duhovnicu lucreaza in IBM de 12 ani; in prezent se ocupa de business operations, cu accent pe finance, functia actuala fiind de Finance & Operations Manager pentru Global Procurement Services Group (GPSG). Stefan si-a inceput cariera fiind contabil, apoi Financial Controller, apoi Project Manager si migrand usor, usor catre zona de operatiuni pe care a gasit-o fascinanta prin complexitate si rol in organizatie. In 2012 a finalizat cu succes programul MBA The Open University Business School, iar aceasta experienta deosebita i-a dat un impuls in cariera, prin dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare rolurilor de manager si leader.

“Consider operatiunile ca fiind inima ce pompeaza sange in intreaga organizatie, asigurand conexiunile, informatiile si prelucrarea acestora la nivelul cerut. Sunt tutor al cursului 'Business Operations' la CODECS iar aceasta activitate ma intregeste profesional pentru ca imi da oportunitatea de a explora operatiunile din diverse unghiuri, cunoscand oameni deosebiti reuniti din diverse industrii pentru a-si dezvolta abilitatile necesare imbunatatirii managementului operatiunilor in organizatiile din care fac parte. Imi mentin energia si tonusul facand sport dimineata inainte sa ajung la birou si particip cu placere la competitii de triatlon.” declara Stefan.

De profesie inginer, Razvan Burlacu are o experienta de peste 10 ani in numeroasele sale interventii in:
o livrarea de programe de training pe vanzari, comunicare, negociere, managementul echipei si management performant
o consultanta, instruire si audit pe managementul calitatii in urmatoarele sectoare de activitate: electric, productie componente auto, vanzari componente si service auto, confectii metalice, constructii civile, proiectare, pentru companii europene si din Romania;
o participarea ca si auditor de terta parte in cadrul echipei de audit, la evaluarea activitatii unei retele nationale de service pentru calitate, mediu si sanatate si securitate in munca.

De asemenea, Razvan este si tutor in cadrul programelor de Business Operations: delivering value si Professional Certificate in Management Open University Business School UK.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va avea loc miercuri, 1 octombrie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS