Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Business Operations: delivering value | Invitatie Workshop demonstrativ | Bucuresti, 19 iunie

10 Iunie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ cu tema Business Operations: delivering value.

V-ati propus sa invatati mai multe despre operatiuni, tehnologie si generarea valorii pentru factorii interesati? Vreti sa cunoasteti componentele principale luate in considerare in proiectarea proceselor operationale? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre Business Operations, curs care abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Invitatia se adreseaza atat celor care detin o functie de manager de operatiuni, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala. De asemenea, se adreseaza managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale de management decat operatiunile, consultanti de business si antreprenori, care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele referitoare la cresterea eficientei derularii afacerii.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va avea loc joi, 19 iunie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS .

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS