Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Business Operations: delivering value | Invitatie workshop demonstrativ| 26 martie 2014 | ora 18:00

07 Martie 2014
    

In luna martie am pregatit tuturor celor interesati de dezvoltare o campanie de promovare a educatiei de business. In cadrul campaniei „Luna martie – luna educatiei la CODECS” va invitam la un workshop demonstrativ dedicat temei Business Operations: delivering value!

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te la cursul demonstrativ Business Operations: delivering value!

 

"Traim intr-un mediu concurential tot mai competitiv, in care tehnologia, inovatia si informatia contribuie deopotriva la cresterea ritmului de schimbare in preferintele consumatorilor. Iar organizatiile sunt intr-o continua lupta de adaptare a produselor si serviciilor livrate pentru a raspunde la cerintele clientilor. Acest lucru demonstreaza faptul ca Managementul operatiunilor reprezinta esenta activitatii organizatiei, influentand rezultatele acesteia si chiar supravietuirea.

Recomand cursul de Business Operations ca fiind vital pentru dezvoltarea aptitudinilor si capabilitatilor necesare imbunatatirii operatiunilor. Un atu important al acestui curs este aplicabilitatea extinsa ce faciliteaza flexibilitatea alegerii metodelor, teoriilor, conceptelor si tehnicilor potrivite propriului context. Programul pune accent pe intelegerea proceselor organizationale, analiza potentialului de a genera valoare pentru factorii interesati si pe dezvoltarea capacitatilor de diagnosticare, reflectie si autoevaluare.

Programul reuseste cu succes sa demonstreze un principiu de baza al alcatuirii sale, si anume ca "orice membru al organizatiei este manager de operatiuni".


Stefan Duhovnicu, MBA

IBM GPSG Global Finance & Operations ManagerV-ati propus sa invatati mai multe despre operatiuni, tehnologie si generarea valorii pentru factorii interesati? Vreti sa cunoasteti componentele principale luate in considerare in proiectarea proceselor operationale? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre Business Operations, curs care abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 martie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul de mai sus.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS