Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Ceremonia de Decernare a Diplomelor MBA si a Diplomelor Profesionale in Management

03 Noiembrie 2011
    

Avem placerea sa te anuntam ca in data de 3 Noiembrie 2011 vom sarbatori impreuna inmanarea Diplomelor MBA si a Diplomelor Profesionale in Management din cadrul Programului de MBA al The Open University Business School. Acest eveniment este un moment de referinta intrucat incununeaza eforturile facute de absolventi in anii de studiu si totodata reuneste personalitati din tara si strainatate, membri ai corpului academic britanic si din Romania.

Ceremonia va avea loc la Palatul Camerei de Comert, Sala Al. I. Cuza (B-dul Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti – harta atasata) incepand cu ora 18.00.

Va adresam invitatia de a fi prezenti la Palatul Camerei de Comert incepand cu ora 16.00, deoarece in intervalul 16.00-18.00 va avea loc o repetitie cu robe, urmata de fotografii de grup.

Prezenta dvs. la aceste doua momente este absolut necesara!

Pentru buna desfasurare a evenimentului, va rugam sa anuntati numele insotitorului/ insotitorilor (pentru cei care va vor insoti, reamintim ca ceremonia va incepe la ora 18.00). Accesul la eveniment va fi permis in baza confirmarii dvs.

Mentionam ca in cadrul ceremoniei nu se vor inmana diplomele originale; acestea pot fi ridicate ulterior de la sediul CODECS, procedura care asigura integritatea diplomelor (preintampina pierderea, deteriorarea lor). Serviciul Administrare Studenti va va instiinta in momentul in care acestea vor fi disponibile.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana la data de 1 Noiembrie, la telefon 0741.103.177 sau e-mail mihaela.grigore@codecs.ro .

Va asteptam!

Echipa CODECS