Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS inaugureaza Centrul Regional Vest - Timişoara

19 Mai 2016
    

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul educatiei business si cu peste 20000 de cursanti in Romania, CODECS deschide la Timisoara in luna mai Centrul Regional Vest.

Gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programele CODECS ofera cunostinte de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor.
CODECS dispune de resursele necesare unui proces de invatare la cele mai inalte standarde prin Centrele sale de Training din Bucuresti si – luna aceasta - Timisoara, o echipa de specialisti cu certificari internationale precum si propria editura.
Programele sunt adaptate tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca metodologie si tematica. Dorinta de perfectionare continua ne ajuta sa facem fata celor mai mari provocari si exigente in domeniu reusind sa acoperim toata paleta de servicii de instruire pentru adulti, oferind solutii de training personalizate cat si programe cu acreditare nationala si internationala.

Noul centru de training si vanzari din Timisoara va urmari traditia perpetuarii curriculei CODECS abordand extensiv prin programele sale de formare domeniile managementului general, de proiect, operational si Business Intelligence cat si managementul proceselor si calitatii Lean Six Sigma si managementului strategic – prin pachetele sale de cursuri acreditate international.

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa consultantului nostru regional, Marcela Todoni la numarul de telefon 0761.609.829 sau la adresa de email marcela.todoni@codecs.ro.