Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit Iasi 12-13 Octombrie

12 Octombrie 2016
    

In prezent, este esentiala schimbarea mentalitatii despre persoanele angajate care sunt considerate doar resurse. Acestia isi doresc sa lucreze din placere, sa le fie recunoscuta munca, sa se puna in valoare si sa se diferentieze de ceilalti in functie de competentele pe care le detin. In acest sens, este necesara planificarea de strategii integrate pentru mentinerea angajatilor, iar HR-ul trebuie sa fie conectat la tot ceea ce se intampla in companiesi sa propuna planuri catre actionari.

Tehnologia si programele software schimba modalitatea de functionare a HR-ului

Modalitatea prin care solutiile IT imbunatatesc procesele complexe, consumatoare de timp va fi discutata în cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit Iasi de către Mihai Gavan, Director Vanzari Romanian Software. Acesta va pune accent pe faptul că departamentul de HR este necesarsa se focalizeze pe implementarea de noi proiecte, pe identificarea de talente in companie, motiv pentru care este necesara optimizarea proceselor statice. Resursa umana nu va fi niciodata inlocuita total de o aplicatie, insa etapele unor procese pot fi semnificativ imbunatatite, automatizate. Asadar, pentru ca un proces sa fie de succes, este necesara interactiunea intre capitalul uman si aplicatia software. Omul de resurse umane are astfel oportunitatea de reinventare si de imbunatatire a performantei.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la HR Summit Iasi, eveniment ce stă sub semnătura Libero Events, se numără si Oana Botolan Datki, Managing Partner al companiei Consulteam South East Europe, Anca Georgescu-Aladgem, profesionist cu experienta internationala in managementul resurselor umane, a activat in multinationale precum: Coca-Cola HBC in Romania, Polonia si Grecia si in grupul Telekom si Madalina Balan specializata in psihologie organizationala, fiind psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting. Certificata in metodologia Hogan Assessments.

Pentru mai multe informatii despre inscrieri, programul HR Summit Iasi si lista completa a speakerilor, puteti accesa site-ul evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

Va asteptam alaturi de noi!