Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Conferinta CODECS, Leadership 2011

12 Octombrie 2011
    

Miercuri, 12 octombrie, CODECS organizeaza Leadership 2011, o conferinta de business dedicata leadershipului in afaceri. Evenimentul va avea loc la Crowne Plaza Bucuresti, unde sunt asteptati peste 150 de participanti din companii, societatea civila si mediul academic. Alaturi de dezbaterile din cadrul conferintei, Leadership 2011 va include si 5 paneluri dedicate trainingului de business, project managementului, coachingului de lideri si educatiei manageriale.

Invitatul special si main speaker al evenimentului va fi Itay Talgam, coordonator al Programelor Maestro si vorbitor in cadrul conferintei TED in 2009. Itay Talgam a lucrat ca dirijor cu unele dintre cele mai renumite orchestre din lume si a asistat mari maestri, precum Leonard Bernstein si Claudio Abbado. El pleaca de la convingerea ca muzica este o metafora ideala pentru business. La fel ca in cazul unei orchestre, muzica are puterea de a crea comunitati si de a intari valori, iar liderul de business este asemeni dirijorului care conduce orchestra spre desavarsirea actului artistic.

Abordarea sa unica l-au transformat intr-un vorbitor foarte apreciat in multe dintre conferintele globale importante, incluzand Zeitgeist-ul de la Google, TED Global si Forumul World Economic de la Davos. Itay Talgam va fi pe 12 octombrie in Romania, la conferinta Leadership 2011.

“Acum, mai mult decat oricand, lumea afacerilor are nevoie de lideri capabili sa o conduca dincolo de incertitudinea si temerile care stapanesc astazi piata. Cine sunt liderii de care avem nevoie? Cum se formeaza ei si ce anume ii inspira? Acestea sunt intrebarile la care vom incerca sa raspunem in cadrul Leadership 2011” declara Radu Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS.

Parteneri media ai evenimentului sunt Cariere si HR Manager.

Pentru inscrieri si informatii despre conferinta un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: marketing@codecs.ro.

Pentru mai multe detalii despre LEADERSHIP 2011, puteti accesa si pagina web a evenimentului www.codecs.ro/Leadership2011 sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS