Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cultura organizationala, esentiala pentru motivarea angajatului

12 Octombrie 2016
    

Oamenii percep cariera diferit astazi. Comparativ cu anii precedenti, cand timpul petrecut in companii era de cel putin 10 ani, in prezent, un angajat isi petrece timpul intr-o companie maximum 4 ani. In consecinta, acestea trebuie sa ofere angajatilor diversitate, alternative si o noua perspectiva asupra businessului. In acest context, programele de engagement, retentie, team bulding-uri si traininguri devin primordiale. Este nevoie de traininguri specifice, diversificate, la finalul carora cursantii sa isi schimbe atitudinea si increderea fata de propriile limite si in acelasi timp, sa isi imbunatateasca unele abilitati.
De la motivarea traditionala, la libertatea alegerii beneficiilor
Motivarea angajatilor cu beneficii traditionale, cum ar fi salariul de baza, un pachet de sanatate si tichete de masa, este o strategie care trebuie regandita. In ajutorul managerilor de resurse umane vin cei de la Benefit Online, care pun la dispozitia companiilor o serie de beneficii extrasalariale adaptate nevoilor actuale.
Adrian Sarbu, Co-Founder Benefit Online, activeaza in lumea antreprenoriala, lansand un nou trend pe piata beneficiilor pentru angajati. Din 2014, impreuna cu Stelian Bogza gestioneaza un sistem unic in Romania de beneficii flexibile. „Noua generatie vrea sa fie in control, vrea sa-si aleaga propriile beneficii. Este o modalitate fantastica de a le oferi angajatilor ceea ce-si doresc.”

Conferinta de resurse umane HR Summit, organizata de Libero Events, reuneste in fiecare an peste 400 de specialisti si manageri de resurse umane. Detalii despre speakeri si inscriere gasiti pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.
Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit HR Summit este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.