Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cum aleg cea mai buna metodologie de business si cum ma poate ajuta Agile?

23 Februarie 2017
    

Participa pe 23 februarie la Workshopul Gratuit – Provocarea AGILE sustinut de un initiator al Miscarii Agile din Romania inca din 2001- PMP, CSM, ITIL- Teodor Darabaneanu pentru a raspunde la intrebarile: Cum aleg cea mai buna metodologie de business si cum ma poate ajuta Agile?

Alegerea unei metodologii de analiză este oarecum similară cu alegerea unei rețete de gătit atunci când ne dorim să coacem prăjitură preferată. În funcție de rețetă, una poate sugera ca untul să fie încălzit la temperatura camerei, pe când alta sugerează folosirea margarinei în favoarea untului. Fiecare dintre rețete vă poate ajuta să preparați o varietate de prăjituri. Cu toate acestea, doar anumiți pași, ingrediente și tehnici de gătit vă pot aduce gustul mult dorit. La fel ca în alegerea rețetei de prăjitură, e dezirabil să alegeți o metodologie bazată pe disponibilitatea ”ingredientelor” dumneavoastră: timeline-uri, instrumentele, potențialele constrângeri legate de proiect și mai ales, de resursele implicate în proiect. Agile este de fapt metodologia dín care ‘degustăm” ingredientele, în cazul nostru instrumentele de business, și le ajustăm în funcție de necesități și de resurse.

Va invitam la workshopul marca CODECS, desfasurat in sediul din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti in intervalul 18:00-20:00. Inscrierile se fac prin completarea formularului.

Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 0212525182/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.