Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CURS DEMONSTRATIV "Analiza de business, Operatiuni si Management de proiect"

08 Noiembrie 2011
    

Imi face placere sa va invit la o dezbatere despre Analiza de business, Operatiuni‚ si Management de proiect, organizata de CODECS si International Institute of Business Analysis (IIBA) Romania Chapter. Dezbaterea va avea loc in cadrului unui seminar CODECS Open Mind, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, marți, 8 noiembrie, incepand cu orele 18:00.

Bogdan Bondor-Negraru
(CODECS), Victoria Cupet (IIBA Romania Chapter) și Codrin-Dan Nicolau (CODECS & IIBA Romania Chapter) vor prezenta etapele implementarii solutiilor de business, de la necesitate, la idee, realizare si pana la generarea de valoare. Impreuna cu participantii, ei vor incerca sa arate cum se poate furniza valoare printr-o abordare sistemica, accesibila tuturor managerilor si antreprenorilor.

“Pentru a putea supravietui, pentru a te putea dezvolta in noile conditii de business, conditii cu un grad mic de predictibilitate, un manager are nevoie de aceasta noua abordare, prin care sa raspunda eficient schimbarii cu schimbare. Aceasta schimbare, ca reactie la exterior, dar pornita din interior, incepe sa devina un nou mod de existenta, generandu-se continuu proiecte care sa realizeze alinierea la cerintele mediului extern si nevoile clientilor. In interiorul organizatiei, procesele existente nasc proiecte, iar proiectele, la randul lor, nasc noi procese.” Bogdan Bondor-Negraru, Director programe Project Management & Business Operations, CODECS.

Tema principala a seminarului pleaca de la premisa ca firmele se confrunta cu clienti tot mai instruiti si mai orientati catre produse si servicii care sa le indeplineasca nevoi din ce in ce mai diversificate si din ce in ce mai personalizate. In acest context, firmele trebuie sa gaseasca noi formule de identificare pentru aceste nevoi personalizate.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro. sau la numerele de telefon 021-252.51.82/83/84. Pentru mai multe informatii despre eveniment puteti accesa www.codecs.ro si www.facebook.com/CODECS.Network. Va asteptam, de asemenea, si pe contul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va multumim!

Echipa CODECS