Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ "Managementul Schimbarii"

01 Februarie 2012
    

CODECS continua seria de cursuri demonstrative adresate tuturor celor interesati de dezvoltarea profesionala. Primul curs din acest an va avea loc miercuri 1 februarie, incepand cu ora 18:30 si va avea ca tema “Managementul Schimbarii”. Vor fi prezentate strategii de schimbare, proceduri, tehnici si instrumente care pot fi utilizate in procese de schimbare, fie la nivel individual, fie organizational. Practic, pentru cateva ore, participantii la acest eveniment vor deveni adevarati cursanti ai programelor de pregatire manageriala oferite de catre CODECS in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie.

“A devenit uzual sa observam ca majoritatea organizatiilor actioneaza intr-un mediu de schimbare accelerata. Sondajele de opinie vorbesc adesea despre oboseala sau despre stresul provocat de schimbare. In acelasi timp, s-a conturat necesitatea unui raspuns rapid la schimbarile din mediul de afaceri si este important sa intelegem schimbarea si sa stim s-o planificam si s-o implementam” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School.

Cursul va avea loc miercuri, 1 februarie, incepand cu ora 18:30 la sediul CODECS, din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Inscrierile se fac la adresa de email marketing@codecs.ro.

Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS