Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ "Oameni si organizatii"

28 Septembrie 2011
    

CODECS continua seria de cursuri demonstrative adresate tuturor celor interesati de dezvoltarea profesionala, cu un demo dedicat temei „Oameni si Organizatii”, parte a Certificatului Profesional in Management, oferit de Open University Business School.

Cursul analizeaza rolul unui manager in cadrul organizatiei si propune diverse abordari pentru aspecte importante ale unei astfel de pozitii, precum motivarea, munca in echipa si leadershipul. Obiectivul cursului este acela de a dobandi mai multa siguranta in munca depusa si de a intelege mai bine ce inseamna sa fii manager, indiferent de domeniul de activitate.

In cadrul evenimentului de miercuri, va fi anuntat castigatorul concursului organizat pe platforma de social media LinkedIn, care are ca premiu o bursa de 1.500 euro chiar la cursul „Oameni si Organizatii”, din cadrul Certificatului Profesional in Management. Concursul se desfasoara pe grupul CODECS Network pana luni, 26 septembrie, pe o pagina de discutii dedicata.

Cursul va avea loc miercuri, 28 septembrie, incepand cu orele 18:30 la sediul CODECS, din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Inscrierile se fac la adresa de email marketing@codecs.ro.

Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork.

De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS.