Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ "Supply Chain"

14 Septembrie 2011
    

CODECS organizeaza miercuri, 14 septembrie, incepand cu orele 18:30, un curs demonstrativ cu tema „Supply Chain”, al doilea dintr-o serie de cursuri demo organizate de CODECS in aceasta toamna.

Incepand cu luna octombrie 2011, CODECS lanseaza programul Supply Chain dedicat managerilor din departamentele de logistica, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala. De asemenea, cursul se adreseaza si managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale decat aprovizionare sau distributie, dar care doresc sa isi imbunatateasca pregatirea in acest domeniu.

Programul abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora, intr-o maniera integrata, pornind de la premisa ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat si unitar. In cadrul cursului sunt prezentate mai multe modele teoretice sau practice de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si constrangerile si oportunitatile utilizarii in practica a acestora.

In cadrul evenimentului, cei prezenti vor avea posibilitatea sa participe la un schimb de carti de business. Participantii sunt invitati sa aduca la ei carti de business pe care le considera relevante si sa le ofere la schimb celorlalti cursanti. La randul sau, CODECS va pune la dispozitia participantilor carti din cadrul Editurii.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Inscrierile se fac la adresa de e-mail marketing@codecs.ro.
Va asteptam miercuri, 14 septembrie 2011, incepand cu ora 18:30, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Daca doriti sa aflati mai multe despre programele CODECS ne puteti contacta si pe www.codecs.ro sau pe Facebook, la http://www.facebook.com/CODECSNetwork.

De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network, la http://www.linkedin.com/groups?gid=3015185&about=.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS