Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ Business Operations: delivering value

05 Iulie 2013
    

CODECS are placerea sa va invite joi, 18 iulie 2013, la un nou curs demonstrativ dedicat programului Business Operations!

Cand este vorba despre eficienta derularii afacerilor, este esentiala dobandirea unei viziuni de ansamblu, a unei perspective strategice asupra proceselor operationale. V-ati propus sa invatati mai multe despre operatiuni, tehnologie si generarea valorii pentru factorii interesati? Vreti sa cunoasteti componentele principale luate in considerare in proiectarea proceselor operationale? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre Business Operations, curs care abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te la cursul demonstrativ Business Operations: delivering value!

Evenimentul se va desfasura joi, 18 iulie 2013, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.


In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS