Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ Business Operations:delivering value

23 Septembrie 2013
    

CODECS continua seria de evenimente „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un curs demonstrativ dedicat programului Business Operations!

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale - inscrie-te la cursul demonstrativ Business Operations: delivering value!

"Traim intr-un mediu concurential tot mai competitiv, in care tehnologia, inovatia si informatia contribuie deopotriva la cresterea ritmului de schimbare in preferintele consumatorilor. Iar organizatiile sunt intr-o continua lupta de adaptare a produselor si serviciilor livrate pentru a raspunde la cerintele clientilor. Acest lucru demonstreaza faptul ca Managementul operatiunilor reprezinta esenta activitatii organizatiei, influentand rezultatele acesteia si chiar supravietuirea.

Recomand cursul de Business Operations ca fiind vital pentru dezvoltarea aptitudinilor si capabilitatilor necesare imbunatatirii operatiunilor. Un atu important al acestui curs este aplicabilitatea extinsa ce faciliteaza flexibilitatea alegerii metodelor, teoriilor, conceptelor si tehnicilor potrivite propriului context. Programul pune accent pe intelegerea proceselor organizationale, analiza potentialului de a genera valoare pentru factorii interesati si pe dezvoltarea capacitatilor de diagnosticare, reflectie si autoevaluare. Programul reuseste cu succes sa demonstreze un principiu de baza al alcatuirii sale, si anume ca "orice membru al organizatiei este manager de operatiuni". Stefan Duhovnicu, MBA, IBM GPSG Global Finance & Operations Manager

V-ati propus sa invatati mai multe despre operatiuni, tehnologie si generarea valorii pentru factorii interesati? Vreti sa cunoasteti componentele principale luate in considerare in proiectarea proceselor operationale? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre Business Operations, curs care abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Evenimentul se va desfasura miercuri, 9 octombrie 2013, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.


In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!