Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ Companiile si clientii lor

07 Martie 2012
    

CODECS va invita miercuri, 7 martie 2012, la un workshop Open Mind dedicat persoanelor interesate de management training si dezvoltare profesionala. Va invitam la un dialog despre relatia dintre companie si clienti – cum reusim sa satisfacem nevoile clientilor si cum reusim sa ne tinem clientii aproape. Tutorii CODECS va vor prezenta cele mai noi tendinte din marketing si management financiar, alaturi de abordarile recente ale strategiilor de management.

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania. Alaturi de Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregatire manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.

Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD in Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Evenimentul se va desfasura, miercuri, 7 martie 2012, incepand cu ora 18:00 la sediul CODECS, din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Inscrierile se fac la adresa de e-mail marketing@codecs.ro.

Pentru inscrieri si intrebari un consultant CODECS va sta la dispozitie la numarul de telefon 021.252.51.82/3/4. Informatii suplimentare despre programele CODECS puteti afla si daca va inregistrati pe https://www.codecs.ro/preinscriere/. Ne puteti scrie si pe marketing@codecs.ro sau ne puteti contacta pe www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, va invitam sa va alaturati grupului nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS