Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ Managementul Schimbarii

07 Septembrie 2011
    

In aceasta toamna, CODECS lanseaza o serie de cursuri demonstrative pentru toti cei interesati de dezvoltarea profesionala. Practic, pentru cateva ore, participantii la fiecare dintre aceste evenimente vor deveni adevarati cursanti ai programelor de pregatire manageriale oferite de catre CODECS. In perioada 7 septembrie – 19 octombrie, CODECS va organiza patru astfel de evenimente in cadrul carora vor fi simulate situatii reale de curs si vor fi prezentate detalii despre programele oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie.

Primul curs din serie va avea loc miercuri, 7 septembrie, si va avea ca tema “Managementul Schimbarii”. Vor fi prezentate strategii de schimbare, proceduri, tehnici si instrumente care pot fi utilizate in procese de schimbare, fie la nivel individual, fie organizational.

“A devenit uzual sa observam ca majoritatea organizatiilor actioneaza intr-un mediu de schimbare accelerata. Sondajele de opinie vorbesc adesea despre oboseala sau despre stresul provocat de schimbare. In acelasi timp, s-a conturat necesitatea unui raspuns rapid la schimbarile din mediul de afaceri si este important sa intelegem schimbarea si sa stim s-o planificam si s-o implementam” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School.


In cadrul evenimentului, cei prezenti vor avea posibilitatea sa participe la un schimb de carti de business. Participantii sunt invitati sa aduca la ei carti de business pe care le considera relevante si sa le ofere la schimb celorlalti cursanti. La randul sau, CODECS va pune la dispozitia participantilor carti din cadrul Editurii.

Cursurile vor avea loc la sediul CODECS, din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti. Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Inscrierile se fac la adresa de email marketing@codecs.ro.

Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS