Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Curs demonstrativ Project Management - instrumente si tehnici

02 Iulie 2013
    

CODECS are placerea sa va invite marti, 16 iulie 2013, la un nou curs demonstrativ dedicat programului Project Management!

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Practic, pentru cateva ore, veti deveni adevarati cursanti ai programului oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Invitatia se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Evenimentul se va desfasura marti, 16 iulie 2013, incepand cu ora 18:30, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Participantii vor fi recompensati, prin tragere la sorti, cu cartea „Preluati Conducerea - Aptitudini interpersonale pentru managerii de proiect”, autor David Boddy, David Buchanan.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS