Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Eleganta ca Atitudine de Business si Viata | Invitatie workshop demonstrativ sustinut de Mihai Stanescu

28 Februarie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente EXECUTIVE CLASS cu un workshop demonstrativ dedicat temei Eleganta ca Atitudine de Business si Viata. Workshop-ul va fi sustinut de Mihai Stanescu, fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching de nivel premium in Romania.

Acest workshop propune redescoperirea ghidurilor unui comportament curtenitor si a unei prezențe elegante, in vremuri cand pare ca „merge orice”. Desi manierele de astazi sunt mai mult situationale, ajustate unor circumstante particulare si asteptarilor celor din jurul nostru, acestea raman o combinatie de bun simt, generozitate si cateva reguli specifice. Avandu-le in considerare, vietile noastre se vor imbunatati considerabil si vom ajuta la crearea unei lumi mai bune.

“Traind intr-o continua schimbare a unei lumi moderne, ne este din ce in ce mai greu sa pastram eleganta vremurilor de mult apuse. De ce avem nevoie, asadar, pentru a adapta regulile elegantei anilor 1900 la aceasta lume noua, moderna? Va astept sa raspundem impreuna la aceste intrebari”


Mihai Stănescu,

V.I.P. Guest-speaker


Evenimentul va avea loc miercuri, 12 martie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul de mai sus.


Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS