Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Global MBA – descopera viziunea globala asupra afacerilor | Invitatie la workshop demo 17 septembrie 2014

08 Septembrie 2014
    

CODECS are placerea sa va invite miercuri, 17 septembrie 2014, la un nou eveniment dedicat programului GLOBAL MBA oferit de The Open University Business School Marea Britanie in Romania.

Programul face parte din elita programelor de Master of Business Administration din lume si beneficiaza de un nivel inalt de recunoastere internationala, fiind acreditat de catre cele trei principale institutii din domeniu: Association of Masters of Business Administration; European Foundation for Management Development si The Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB. Din cele 12 800 de programe de MBA inregistrate pe plan mondial numai 50 de programe de MBA sunt acreditate de aceste trei organisme internationale.

In Romania programul de MBA al The Open University Business School este singurul care are aceste trei acreditari internationale.
 
  • Viziune globala asupra afacerilor
  • Orientare pronuntata catre practica
  • Specializare in Management Financiar, Resurse Umane, Marketing sau Antreprenoriat
  • Program accesibil si flexibil
  • Specializare in raport cu obiectivele personale si profesionale
  • Networking international – 20 000 Alumni in 75 tari, dintre care 400 in Romania


„Un MBA recunoscut international inseamna o calificare prestigioasa in domeniul afacerilor, deschizand calea succesului in cariera si oferind oportunitati de promovare oriunde in lume. Cu atat mai mult, situatia economica instabila din ultimii ani ne-a dovedit ca in asemenea vremuri este recomandat sa investesti in dezvoltarea profesionala, programele dedicate acestui scop aducand o adevarata plus-valoare profilului oricarui candidat. Cei 400 de absolventi romani ai programului de MBA Open University Business School reprezinta cea mai buna recomandare in acest sens.” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School

Luarea unei decizii in privinta programului de dezvoltare profesionala care trebuie urmat ridica o serie de intrebari - Alumni CODECS va raspund! Absolventi de top vorbesc despre experienta MBA; veti avea sansa de a intelege mai bine modul de desfasurare a cursurilor si veti primi informatii relevante pentru luarea unei decizii referitoare la programul ales.

Puteti afla mai multe detalii despre programul MBA in cadrul evenimentului Global MBA – descopera viziunea globala asupra afacerilor, marti, 18 martie 2014, incepand cu orele 18:00, la sediul CODECS din Str. Agricultori 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS