Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Global MBA - drumul spre succes

23 Februarie 2011
    

Miercuri, 23 februarie 2011, CODECS va invita la evenimentul Global MBA - drumul spre succes.

Global MBA - drumul spre succes are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate si discutate beneficiile programului de MBA oferit de The Open University Business School in Romania, prin partenerul sau CODECS. Programul face parte din elita programelor de MBA din lume, fiind acreditat de: AMBA (Association of Masters of Business Administration), efmd (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Din cele 12.800 programe de MBA inregistrate pe plan mondial numai 41 de programe de MBA sunt acreditate de aceste trei organisme internationale. In Romania numai programul de MBA al The Open University Business School are aceste trei acreditari internationale.

Plecam de la convingerea ca cea mai buna investitie pe care o putem face este investia in dezvoltarea noastra profesionala. Mai ales acum, cand piata fortei de munca a devenit atat de competitiva, educatia de business este cea mai in masura sa ne ofere un avantaj consistent in dezvoltarea carierei.

De aceea, va asteptam la evenimentul Global MBA - drumul spre succes, care va avea loc miercuri, 23 februarie 2011, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS, din str. Agricultori, nr. 37-39.

Participarea este gratuita.

Rezervati-va acum un loc pentru evenimentul din 23 februarie, la telefon 021.252.51.82/83/84.

Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro