Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Global MBA-Descopera viziunea globala asupra afacerilor

07 Martie 2013
    

CODECS are placerea sa va invite miercuri, 13 martie 2013, la un nou eveniment din seria Open Mind 2013 dedicat programului Master of Business Administration (MBA) oferit in Romania de The Open University Business School Marea Britanie.

Programul face parte din elita programelor de MBA din lume si beneficiaza de un nivel inalt de recunoastere internationala, fiind acreditat de catre cele trei principale institutii din domeniu:Association of Masters of Business Administration; European Foundation for Management Development si The Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB. Din cele 12 800 de programe de MBA inregistrate pe plan mondial numai 50 de programe de MBA sunt acreditate de aceste trei organisme internationale.

In Romania programul de MBA al The Open University Business School este singurul care are aceste trei acreditari internationale.

„Un MBA recunoscut international inseamna o calificare prestigioasa in domeniul afacerilor, deschizand calea succesului in cariera si oferind oportunitati de promovare oriunde in lume. Cu atat mai mult, situatia economica instabila din ultimii ani ne-a dovedit ca in asemenea vremuri este recomandat sa investesti in dezvoltarea profesionala, programele dedicate acestui scop aducand o adevarata plus-valoare profilului oricarui candidat” declara
Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School

Puteti afla mai multe detalii despre programul MBA in cadrul evenimentului care va avea loc miercuri 13 martie 2013, incepand cu orele 18:00, la sediul CODECS din Str. Agricultori 37 – 39, sector 2, Bucuresti.


Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS